Je to prejav záujmu?

domkakvet
28. okt 2022

Ahojte, chcem sa opýtať, či je podľa Vás prejavom záujmu, keď mi chlap začne lajkovať fotky a pred tým to nerobil a nelajkuje každú, myslíte, že by za tým mohlo byť niečo viac a ak áno mám urobiť ďalší krok ja, alebo počkať na neho? Ďakujem

hipuska
28. okt 2022

@domkakvet môj muž lajkuje fotky všetkých kamarátkam, ktoré ma medzi priateľmi. A ma ich hoodne....

melanta
28. okt 2022

Nie, lajkovanie fotiek, slová a písmenká sú u mňa prejav ničoho. Prejav niečoho sú iba reálne skutky.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hipuska
28. okt 2022

Akože, v realite to znamená, ze.si tu fotku kukol, lajkol. Môžeš sa mu páčit. Však mu napíš nezávazne, ako sa ma, atď. Nevidím v tom nič zle. A uvidíš ako sa to ďalej vyvinie, ako bude reagovať atď.

vilma7
28. okt 2022

Nikdy by som lajknutie nebrala ako prejav záujmu.
To nikomu inému ten dotyčný nelajkne, len tebe? Myslíš že chce všetky tie ženy, slečny, ktorým lajka?

petra735
28. okt 2022

@domkakvet podľa mňa nie. mne fotky lajkuje milión chlapov, s ktorým som iba kamarátka. 😉
Nerob si teda veľké nádeje, ale ak k nemu niečo cítiš povedz mu to, nečakaj 👍🏻🌺😚

enziii78
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzubb007
28. okt 2022

Nic za tym nemusi byt, vsak paci sa mi fotka lajknem aj zene aj muzovi, aj oni mne, a teda nenapadlo by ma, ze po mne idu kokos to by som mala napadnikov

domkakvet
autor
28. okt 2022

@enziii78 áno aj ja to tak robím, ale on to nikdy pred tým nerobil a vyzerá to tak, že to lajkuje iba mne.

domkakvet
autor
28. okt 2022

@zuzubb007 aj mne to lajkujú aj iní a tiež ma to nenapadlo, ale on to začal robiť iba teraz.

domkakvet
autor
28. okt 2022

@vilma7 áno iba mne.

mimi16
29. okt 2022

@domkakvet máš 15-násť či ako? Ani by mi nenapadlo sa takého hovadiny pýtať.

domkakvet
autor
29. okt 2022

@mimi16 láska kvitne v každom veku ako sa hovorí

mimi16
29. okt 2022

@domkakvet dobre nechaj tak. Zas od veci.