Je to nevera alebo kamarátstvo?

bambulkausmejsa
6. mar 2023

Ahojte …. Obraciam sa na Vás s prosbou o radu nakoľko sa nemôžem s tým nikomu zdôveriť… mám priateľa, s ktorým som už 3 roky, je medzi nami veľký vekový rozdiel… posledný rok som začala registrovať, že sa kontaktuje s inými dievčatami … tak som to s ním riešila, povedal, že v tom už nebude pokračovať.. neprosila som ho o obmedzenie kontaktu, ale nech si nemaže konverzácie a je ku mne úprimný. Ja mu vždy poviem všetko. Pred nejakým časom som začala sledovať a zistila som, že si tie konverzácie maže znovu, dokonca som mu v galérii našla foto jeho penisu.. povedal, ze to bola foto pre mna, ale sa hanbil mi to poslať… chvíľu bol pokoj a teraz sa zase začal kontaktovať s bývalou (ženatý) a chváli jej prsia, vraví, ze by si dal povedať (sex) … nemám dôkaz, ze sa stretli, ale v konverzácii sa informovali o konci služby … viem, ze by som nemala kontrolovať, ale bojím sa, ze sa popálim … dala som mu možnosť, či mi nechce niečo povedať, ale klasika je ticho… mám pocit akoby som pre neho bola malo, nedostatočná … mám to brat tak, že to je chlap a ona kamarátka a ostatok sú len typické chlapské reči? verili by ste mu? Alebo by ste ho hneď opustili, keď vidíte, že stále potrebuje mat niekoho iného?

terezka1947
6. mar 2023

@bambulkausmejsa neverila,odišla a zabudla.
Buď rada,že nie ste ešte manželia.
Ale myslím,že to sama vieš,čo máš urobiť.
Prečo to neurobíš?

barboritta
6. mar 2023

@bambulkausmejsa je ti neverný

ckocka
6. mar 2023

Kontroluješ, vidíš čo robí, a ty aj tak nič nerobíš. Tak na čo je to dobré?

luccija
6. mar 2023

@bambulkausmejsa Bambulkausmej sa a vykašli sa naňho.Klame

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabika0825
6. mar 2023

@bambulkausmejsa To srandujes nie? 😀 jasne že ti je neverný, typicky sukničkár 😀 myslím si že bývalej urobil iba truc s tebou aby ona žiarlila, keďže si asi ty tá mladšia (pises o velkom vekovom rozdiele), popripade chce aby sa k nemu vrátila. Zďaleka ti nehovorí všetko. Ty si pre neho iba na hranie, aby sa mohol ukazovať že aj keď ma svoj vek nemá problém mat mladú babu pri sebe 😀 neviem teda koľko máte medzi sebou vekový rozdiel, ale tak určite je to cítiť. Každopádne s ním by som určite vo vzťahu nepokračovala, ukončila by som ton

bambulkausmejsa
autor
6. mar 2023

Dievčatá ďakujem za rady … ešte vám tu prepisem konverzáciu, či si to len ja zle nevysvetľujem

ckocka
6. mar 2023

@bambulkausmejsa Aj tú fotku pošli, čo keď si aj tú zle vysvetluješ.

mesiacikluna
6. mar 2023

Chod od takého preč, neváži si ťa, nebudeš s ním šťastná

sandyan
6. mar 2023

Ja si tiez myslim,ze je neverny...ja by som sa na neho s prepacenim vysrala,hnusia sa mi nevernici🤮
A havne by som neverila nicomu co by povedal

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
melany_y
6. mar 2023

Čosi, sú len najlepší kamoši

viestta
6. mar 2023

@bambulkausmejsa ty nie si pre neho nedostatočná. Namotal si sa na slizkeho osunteleho seladona, čo si masti ego, že ma mladú babu. Neviem, či sa pánko aj rozviedol, v každom prípade to zbal a hľadaj si normálneho chlapa k sebe.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dilino
6. mar 2023

Je neverný a TY sa pýtaš čo robiť už by ma nebolo.Nemate zaväzky nič 3 roky nie je vzťah tak veľa.Ukonči to a pobavila má foto že penisu že to chcel poslať tebe nech nebude smiešný ved načo by TI posielal foto ked spite spolu.To určite mal pre nejaku prípravenu foto a prichytila si ho pri klamstve tak čo TI mal povedať že to je pre nejaku z nejakej zoznamky.Ukonči to zbytočne sa len trápiš rozmyšľaš a nič z toho klame ťa a je to sukničkár.Píšeš že mate veľky vekový rozdiel medzi sebou koľko je to veľky rozdiel koľko rokov.A váž si samu seba nenechavaj zo sebou zaobchadzať ako s handrou.Váž si samu seba.Omrzela si ho to nie je chlap na vzťah ak chce nech si uživa zo ženami ale TY sa naňho vykašli a najdi si mladého rovesníka a nie tam človeka čo sa na starobu budeš musieť o ňeho starať.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bambulkausmejsa
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sella38
6. mar 2023

Neblazni, vykasli sa nanho. A uz vobec neuvazuj o nejakom manzelstve. To chces cely zivot zit v podozreni - vazi si ma? Nevazi? Pisal/nepisal si s nejakou k...u?
Utekaj...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lubkovaandrejka
6. mar 2023

@bambulkausmejsa preboha ziveho, vykasli sa nanho. Robi z teba idiota, sprava sa ako primitiv. Bal kufre, kym nie je neskoro. Nenechaj si toto robit. Pride iny, lepsi a nie takyto stary chrapun, co si potrebuje nieco dokazovat.

melany_y
6. mar 2023

Ja už neviem ozaj, buď si fakt taká pripecena,čo sa ani nečudujem lebo tieto dnešné ženy sú poniektoré tak naivné že vôbec není čudo koľko týraných, podvádzanych, ublizenych,oklamaných, sami s dieťaťom existujú, alebo proste si ozaj taká naivná že to nevidíš

bambulkausmejsa
autor
6. mar 2023

Ďakujem Vám! ❤️ Potrebovala som sa uistiť, že to nevnímam sama zle❤️

komplikovana
6. mar 2023

@bambulkausmejsa si az privelmi dobra pre neho. Jednoducho si urci svoje hranice. Ak ich prekrocil tak vies co urobit. Tu uz ani netreba davat ziadne sance.

lenuska9999
6. mar 2023

@bambulkausmejsa bojíš sa, že sa popalis ? Podľa mňa si sa už popalila. Len si si to ešte nepriznala. Podľa mňa ta podvádza. Je tu príliš veľa "náhod". Keby môj muž písal inej žene, že by si dal povedať, tak už by to nebol môj muž a ty ešte rozmýšľaš, že s ním ostaneš napriek týmto veciam. Pozri koľko veci si zistila a vezmi si ešte o koľkých veciach ani nevieš

saraxyz
6. mar 2023

@bambulkausmejsa asi to nechces počuť, ale vykašli sa na neho. Je to ...úd.... neverím, že si na tom tak zle, že musíš o tohto chlapa bojovať. Myslím si, že si zaslúžiš niečo lepšie. Ta konverzácia....to kamarátstvo isto nie je.

katarinka89
6. mar 2023

@bambulkausmejsa opustila. Nemala by som chuť riešiť to celý život.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulkausmejsa
autor
6. mar 2023

@sheila121 a už! Dám ti adresu? 😂🤦🏽‍♀️😳🤢

moonlight1210
6. mar 2023

@bambulkausmejsa zistil, ze aj ked to tusis, nic nepodniknes. Nic sa nestane. Max daky preslov, ci poziadanie, aby sa priznal, alebo s tym prestal.

A este toto: “mám pocit akoby som pre neho bola malo, nedostatočná”
Tak hadam sa nechces kvoli nemu este exponovat a pretrhnut, aby si si ziskala jeho vzacnu naklonnost, ktoru tak stedro a rad deli medzi ine zeny. Aj vnadne fotky svojej pychy im posiela (uprimne, blba a duchom jednoducha musi byt ta, ktoru take nieco potesi od cudzieho chlapa).

Mas na viac, ako na stareho, neverneho chlapa.

nnnuuunnn
6. mar 2023

Kks, to je pod úroveň konverzácia aj pre dotyčnú, ktorej to píše. Nie je to lichotivé ani pre ňu.