Je to nevera?

10. máj 2023

Ahojte, som sa nedávno bavila s jednou známou o tantre masáž. Napadli ma taká otázka, že či je tantra masáž podľa vás nevera? (voľná diskusia)

drake122
10. máj 2023

To je uhol pohladu. Veľa chlapov chodí na tantra/thajskú masáž, pretože si "priplatia" happy end, v ich očiach to nie je nevera. Pre masérky je to v niektorých salónoch vraj aj bežná vec, extra peniaze a minimum roboty navyše.🤣 Naviac pre chlapa sa aj minimalizuje riziko pohlavnej choroby v porovnani s titútkami...

viestta
10. máj 2023

Kazdy nech si to vyklada po svojom, mne je osobne jedno ci to niekto za neveru povazuje alebo nie.

h2
10. máj 2023

Už zase anonymná diskusia o tantra masáži a nevere? To už tu bolo viackrát.

majlo1234
10. máj 2023

Ako si to kto vylozi. Mne by to vadilo, rovnako ako suloz s prostitutkou. Striptiz mi naopak nevadi. Vsetko su to v podstate platenw sluzby, ale nevnimam to rovnako😄

kik2022
10. máj 2023

Podľa mňa áno.

mirkava
11. máj 2023

Načo je to dobre? Nech ide na normálnu masáž, ostatne si necháme na doma 😉

mladena
11. máj 2023

podľa mňa je to len nezmysel aby štetky dostali peniaze a nemuseli pri tom reálne súložiť, tak akože chlapa hladkajú a potom mu ho vyhonia a dostanú peniažky. Tantra ako indické učenie je niečo úplne iné takže, chlap ktorý by sa na toto dal je pre mňa korunovaný hlupák, čiže nejde ani tak o to či to považujem za neveru ale s takým by som skrátka nebola 🙂