Čaute, píšem prvý krát, divná situácia, ale možno ste sa s tým niekto stretli, potrebujem poradiť, ....priateľ mal burný víkend, alko bar a pod.... ked som s ním neskôr bola, náhodou keď mi niečo ukazoval v mobile, (medzitým odišiel do inej miestnosti) natrafila na historiu cez vikend, a čo čert nechcel... okrem toho, že same Pečko pozeral, tak tam bola nejaká stranka ktorú on si prezeral, nehjaký sex amaterky? nepoznáte to? čo je to za stránka? niečo že si vyhladaval dievča, vek, okres a pod info...stihla som len prečítať že ,,platba v hotovosti,, to ma až zamrazilo... Čo je to za stránku? je to len sex online? alebo aj stretnutie a niečo real? nič som mu jasne nepovedala, lebo netuším či to je toto, čo si myslím...on je typ, ktorý ked si vypije tak aj o 4 ráno si zavola taxik a ideee...no alebo sa mýlim. dik za rady
takže sa nedá tam robiť len sex online?
a to hoccikde sa stretávaju? ja neviem niekde v lese, na opustenom mieste? a tak a hotovo?
ale neide o to, či tam su city, ale či je šanca že to on spravil. ak mi to spravil, tak to o niečom svedči
doriiis, no napríklad, že pri real sexe stretnuti, môžem ešte aj ja schytať infekciu a pod, sak Pečko pozera to mi je jasne to neriešim vobec
slovak boy, aka je šanca že len listoval? no nezda sa mi to, uňho je to aj možné
Tiež to vidím skôr na to, že len pozeral, možno aj s kamarátmi.. Dokonca skôr ako to, že keď ti niekto niečo ukazuje na mobile, tak sa náhodou dostaneš do histórie 😅
Prečo myslíš, že v lese? Podľa mňa tie baby majú poväčšine nejaký byt kde si vodia zákazníkov
aha, no ved to ako keby mal, ...vieme koľko krát to už spravil?
a vám otvorí tu stranku? chcela som si pozrieť , ale mne to v mobile ani nenačíta, len uvodnu stranku
mne zobrazuje len popis, nechapem :O :D
@kloku23 stranka amaterky su proste zeny ktore si nechaju platit za sex osobne nie online