Je to možné?

8. aug 2021

Ahojte jedna téma ne nedeľné poludnie , s manželom sme mali styk, aj som mala pocit že nie je úplne “tvrdý” , vraj sa spravil ale zo mna nič nevytieklo ??? Ani teraz po hodine ? Ani stopa po ejakuláte ? Myslite , že to mohol predstierať ? Svätosvate mi tvrdí že orgazmus mal , alw ja si myslím že predstieral … a nie nesnažíme sa o dieťa ani som ho neuhnala on bol nabudený… poloha ja na štyroch a zozadu . Ďakujem .

bbebe
8. aug 2021

ja si myslim ze to je normalne. my ked sme sa vyslovene snazili o dieta tiez sa mi to stalo ze nic nevytieklo 🙂

belllinka
8. aug 2021

A to je pre teba tak zivotne dolezite vediet, ci sa urobil alebo nie? Kvoli comu? 🤔

nikpa
8. aug 2021

Ak nebol úplne tvrdý a nie je ani ejakulát tak neviem neviem, tiež by som pochybovala 😀 no ale veď nemusia predstierať len ženy, nie? 😅😀 Ale pokiaľ to nie je pravidlo, hlavu by som si z toho nerobila.

kkovacovak
8. aug 2021

Aj keby to tak bolo tak by som z toho nič nerobila. Mohol byť z niečoho v strese alebo mať iné veci v hlave a skrátka to nešlo tak alo zvyčajne.

iwesska
8. aug 2021

Silne pochybujem,ze by nejaky chlap dobrovolne ukoncil sex bez orgazmu😁

alaguema
8. aug 2021

A prečo je to také dôležité? Ja len verím, že si nebola ako inkvizítor, ktorý sa stoj čo stoj potrebuje dopátrať pravdy, lebo to sú práve veci, ktoré ruinujú sexuálny život. Ak on nechce o tom hovoriť, tak medzi vami nie je skutočná intimita. Na čom máte zásluhu obaja. Ale aby sa muž otvoril žene natoľko, že bude úprimný na kosť, k tomu musia byť vytvorené podmienky. Chce to zrelých a veľmi, veľmi otvorených ľudí, ktorí jeden druhého neposudzujú. Keď žena po sexe vyšetruje chlapa, že kde dal semeno, keď z nej nič nevyteká, tak ten neštastník sa poriadne vyplaší a nepovie už nikdy nič. Nezabúdaj, že v nich je stále jeden malý chlapec. Veľmi silno odporúčam viac sa v tom nerýpať.

belllinka
8. aug 2021

@iwesska tak ked uz nie je vzruseny a zmakne mu, tak asi zbytocne do nej bude busit dalej a radsej to ukonci

antoniatonka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
8. aug 2021

Ked z teba zajtra vytecie semeno ospravedlnis sa mu ze si mu neverila? Zbytocne to riesis. Ak nemal orgazmus tak co?

apolka77
8. aug 2021

@iwesska tak sú aj takí chlapi ktorým to skončí skôr ako zacne alebo nie sú schopný sa dokončiť k vrcholu..pre mňa to bolo tiež prekvapenie že aj také môže byť 😇🤔 že sa nespraví.

gbgb
8. aug 2021

Zas trol

taskataska
8. aug 2021

dakujeme za informaciu, v akej polohe ste si vrzli...

vemi23
Odpoveď bola odstránená
Zobraz