Je to moja alebo priateľova chyba?

ivka13q
14. okt 2024

Dnes som ráno sa náhodou pri hádke s priateľom prezradila ze som ho podviedla na teambuildingu a on aj moja rodina sú na mňa naštvaný, ale nemyslím, že to je len moja chyba, posledný mesiac bol hlavou inde, som myslela ze ma podvádza tak som ho sledovala a videla ako dáva kvety nejakej nič moc žene a aj sa s ňou objal tak ma nasral a povedala som že dvaja môžme hrať túto hru tak na teambuildngu som zviedla kolegu a šéfa, včera mi povedal, že jeho nejaká ex ma posledný mesiac života lebo ma nejakú chorobu tak že bol z toho dosť mimo a bola to presná ta úplne čo sa s ňou objímal úplne zle vyzerajúca, aj rodina mi to vyčíta, že to je moja chyba, ale podľa mňa to je chyba partnera, lebo mi to nepovedal, takže je moje právo hľadať inde porozumenie keď ho doma nemám

guudy
14. okt 2024

🍿🍿🍿

falbala132
14. okt 2024

je to tvoja chyba.
takto sa "konflikty" neriesia.

gejb
14. okt 2024

@ivka13q jasne ze jeho chyba, snáď si dospelá a mas právo spávať s kým sa ti zachce. A on sa nebodaj urazil?
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

rachel36a
14. okt 2024

Tvoja chyba jednoznačne...to kazde jedno tvoje podozrenie budeš riešiť neverou z tvojej strany? Co ti bránilo v tom opýtať sa ho, kto to bol?

grof_monte_christo
14. okt 2024

Novozalozeny nick. Určite vymyslená téma na rozprudenie vášní.

januska12323
14. okt 2024

Ach tieto vymyslené témy.

gejb
14. okt 2024

@grof_monte_christo isto. Už som nahlasila..

sissy27
14. okt 2024

@ivka13q to vazne sa toto pytas ci si len nejaky hlupy troll na pondelkove rano??
Ved ked si mala pocit, ze ta frajer podvadza, preco si nerozmyslala nad tym, kde si TY spravila chybu, ked chudacik musi nosit kvety inej? 😃
Mala si sa ho normalne spytat o co ide PREDTYM, ako si sa rozhodla roztiahnut nohy inemu a este si aj dat namahu so zvadzanim a planovanim celej tejto aktivity 🤷‍♀️
Sa cudujem, ze este nie si ex…

chiarisimo
14. okt 2024

Sorry, ako niekoho objať a dať mu kvety a zašukať si na teambuildingu so šéfom je pekný rozdiel.... by ním, poslala by som ťa do prdele, až by sa zaprášilo....

ivka13q
autor
14. okt 2024

@januska12323 nezavid že mňa muži chcú a ty si sama

ivka13q
autor
14. okt 2024

@gejb odišiel

ivka13q
autor
14. okt 2024

2 týždne bez sexu by tu žiadna nevydržala a robíte kazne prítom každá by už po týždni roztiahla inde nohy ja som to 2 vydržala

ivik4
14. okt 2024

Tieto chabo vymyslene temy su uz fakt nuda. Snaz sa viac

ivka13q
autor
14. okt 2024

@chiarisimo nie je to rozdiel pri oboch ide o fyzicky kontakt

klotildabazarik
14. okt 2024

@ivka13q je to tvoja chyba,co by so tu chcela pocut😂ze si uzasna? A na vine je tvoj priateľ

dharmasanata
14. okt 2024

Ja dúfam, že život ťa ešte naučí..
Naozaj existujú takéto stvorenia?

chiarisimo
14. okt 2024

@ivka13q mňa minule objal môj sused a dal mi bozk na líce a dal mi darček k sviatku"a za to si išla jeho žena zašukať s mojim mužom", (druhá polka vety je ironická) len tak pre vyčistenie tvojej mysle...

alex49
14. okt 2024

Ani neviem co napísať, rozíd sa s frajerom a spí s kým chceš.

zuzubb007
14. okt 2024

Jednoznačne len tvoja vina, dúfam, že nájde normálnu ženu, pre neho lepšie, že zistil teraz čo si zac

annm81
14. okt 2024

Že existujú reálne ženy, ktoré po dvoch týždňoch roztiahnu nohy inde (nie môj štýl vyjadrovania, len parafrázujem), v to verím. Ale fakt existujú takéto ženy, ktoré navyše veria, že to tak má každý, alebo aspoň väčšina? A ešte považujú objatie za podobnú úroveň medziľudského kontaktu ako pohlavný styk? 😀

thirstymonk
14. okt 2024

SI obyčajna lacná štetka a fakt ti nie je čo zavidieť.

veronka1996
14. okt 2024

Je to jednoznačne chyba Tvojho priateľa. Si dospelá a svojprávna a môžeš si sexovať s kým chceš a nikoho do toho nič nie je. Akurát odporúčam súložiť s kondómom kvôli pohlavným chorobám a radšej do zadočku, aby si neotehotnela nechcene, lebo žiadna ochrana nie je 100%.

egonsk
14. okt 2024

@ivka13q takze si ho podviedla len s 2ma chlapmi koli tomu, ze si ho videla v objati inej zeny? To je neskutocne mrhanie tvojim casom, mala si aspon so 6timi, nech je to skore dorovnane za kazdy den, odkedy sa tak udialo !!! Pluhavec jeden ako sa to opovazil vobec urobit, sa ti divim, ze mu to tolerujes, naozaj si zasluzis za kazdy zmeskany den sex s inym kolegom. 🤪

jaskolka
14. okt 2024

Ja neverím, ze takéto stupidne témy nie sú výmysel pre rozprudenie debaty. 😆😆😆Snáď taka blbá nie je žiadna reálna žena. A ako ano, tak zbohom zdravý rozum.

anos18
14. okt 2024

@ivka13q dnes si sa priznala a už to vie celá rodina. To je rýchlosť 😁

jaskolka
14. okt 2024

@anos18 však to asi dala na sociálne siete 😆😆😆takú dôležitú vec musia ihneď vedieť úplne všetci

anos18
14. okt 2024

@jaskolka jáááj, to mi nenapadlo 😁

januska12323
14. okt 2024

@ivka13q áno závidím, že si musíš vymýšľať takéto kraviny aby si sa musela cítiť zaujímavá 😊

prasiatko30
14. okt 2024

Si robis prdel 😂😂😂😂😂😂🍿🍿🎉🎉🎉len tak dalej mesacne “čudne spravanie” priatela treba urcite riesit tym, ze sa vyspis s polovicou firmy 😂😂😂😂👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

danica2711
14. okt 2024

@ivka13q áno, si úžasná, všetci muži ťa chcú (preto si musela zvádzať ty kolegu a nie on teba), bohužiaľ asi len na jedno použitie... inak tak ako ty riešia problémy (navyše vymyslené) len - aby som nebola impertinentná - ľudia mdlého rozumu