Z manželom sme spolu 13 rokov máme deti no už dlhšiu dobu to je medzi nami nejaké čudne žiadne nežnosti o iných ženách vie rozprávať aké sú pekné no mne to už roky nepovedal no včera po sexe ma dorazil vraj to už není medzi nami ako zo začiatku že mu k sexu niečo chýba že už medzi nami nie je vášeň neviem co si o tom myslieť je to koniec vzťahu
tiez by som sa s nim porozpravala, ze co si mam z toho teda zobrat a akym sposobom to ideme riesit
Toto ti povedal po sexe?! Ten je ale "milý". 😒 Ja by som mu asi povedala, že áno, ani ja som si to neužila, že už mu to tak nejde, ako zamladi. Teda, keby som sa vôbec v tej chvíli zmohla na slovo.
Spytaj sa, co s tych chce robit on a ako na tom spolocne zapracujete.
no mňa by to pekne urazilo...
asi ti dáva niečo najavo... že má právo na novú dámu aby prežil noc plnú vášne...?
@deti95060810 aj mňa to napadlo keďže už dlhšiu dobu komentuje ženy ktoré sa mu páčia
tak sa zacni starat ty o seba..zmen na sebe nieco-kozmetika kadernicka oblecenie .. sprav zo seba sexi zenu ako na zaciatku vztahu .. ziarlivost tiez dokaze v muzovi ozivit city ... ono zalezi ci chces nieco zmenit ... to co ti povedal neznamena koniec vztahu ..mlen ze by to chcelo daco nove ... mozno nieco co ste robili na zaciatku .. ist na spolocny vikend bez deti ... mat vobec neaky cas bez deti a nielen doma na gauci ci s handrou v ruke ..
@syslik81 máš v tom pravdu no len ten môj nie vôbec žiarlivý .
zmen na sebe daco vyrazne .. chod von s kamaratkami .. nemusis mu oznamovat kde si a s kym si .. zmen vonavku etc ..a uvidis ze zacne ziarlit aj ked to neda najavo tak bude .. ale zas neprehanaj a nebud vonku kazdu noc 😀
spravi sa a hotovo tym to zhaslo...to si akceptovala takyto standard? tak v tom pripade vas problem je evidentne vacsi a trva uz pekne dlho
@petamich áno trvá to už dlhšie po pravde už som si asi zvykla skúšala som sa pred tým s nim o tom baviť no vraj stále len vymýšľam
Len tak vyskúšaj pár dni spievať o fesnom kolegovi z prace, aký je to fešák, milý, vtipný, zábavný a ako si s ním rozumieš a ako sa tešíš do prace ….
A keď to začne komentovať tak mu povedz že ty toto o iných ženách počúvaš už dlho a nejdes sa poskladať z toho
Je si tebou veľmi istý, chod von s kamoskou, do kina do divadla a keď sa bude pýtať kam ideš, tak idem von
Chod ku kadernícke kozmetické na manikuru, nech vidí akú má doma kocku a potom začni opäť spievať o kolegovi
no tak ked je vas sex o tom ze on sa urobi a je hotovo tak pri tej jeho debilnej poznamke by som mu asi povedala ze ma pravdu ze mu nieco chyba a to schopnost uspokojit svoju zenu aby s nim prezila super sex. pretoze jeho vykony su v tomto msmere nulove a teba to s nim nebavi. kristepane keby mi toto chlap povedal po sexe tak ho sfuknem ze sa mu uz asi od hanby ani nikdy nepostavi.
neviem teda on je nejaky hollywoodsky herec? je dost pravdepodobne ze tie ktore ospevuje by o jeho existenciu ani nezakopli. ked chce prezit vasnivy sex nech sa o neho pricini.
Tak on sa spraví a hotovo. Tebe povie že to nieje také aké to bolo? Čo si nejaký matrac. Joj tak toto by som mu riadne vytmavila...
@autorka znie mi to ako keby ste boli vyhorení obaja,teda minimálne on 🥲
Hlja som mu to už vravela že by bolo dobre ak by bral ohľad aj na mňa keďže ja zo sexu nemám nič an na to len že nech sú nemyslím ani jemu to není dobre že sa nevie spraviť tak ako by chcel skratka že je to so mnou nič moc ja sa ním nechcem hádať máme dve deti nemá to význam ja by som už bola asi aj za rozchod len čo deti keďže majú s nim pekný vzťah neviem co robiť dalej
Pardon aj ja
Pardon za chyby no píšem z prace čiže sa dosť ponáhľam
bud rada ze je uprimny 🙂
To je debil 🤦♀️ takze sex uplne o nicom a myslim ze ani z tej lasky tam uz vela neostalo
No beries ohlad na deti ale co bude ked deti vyrastu a odidu z domu? Ostanes s nim sama. Potom tento otrasny vztah ukoncis? Alebo takto budes zit do smrti? On to asi riesit nechce. Dobrym otcom moze byt aj po rozvode.
Alebo skuste zabojovat este, obaja.
Rozhodne by si si mala na seba nájsť viac času a niečo si aj dopriať. Proste sprav zo seba bohyňu. Ak vám to stagnuje, tak to proste treba len prebudiť, všetky tie vášne a iskri, ktoré ste mali vo vzťahu nazačiatku
@syslik81 Pod toto sa podpisem uplny suhlas. Zeny na zaciatku vztahu sa pekne obliekaju, maluju staraju o seba. Potom pride spolocne byvanie, teplaky (proti nim nic nemame vyzerate v nich dobre) a starostlivost o seba znamena si umyt vlasy a zuby. Muzi neznasaju rutinu, nemyslim si ze by bol problem si obcas kupit nieco nove, namalovat sa inym sposobom a nie pouzivat rovnaky ,,styl´´ 5 rokov. Zeny maju tu vyhodu ze sa vedia zakazdym upravit a vyzerat sexy inym sposobom, v tomto mame my muzi obmedzene moznosti.
Nemen nic na sebe, zmen milenca. Najdi si chlapa, ktoremu sa budes pacit taka, aka si. Potom sa zacnes pacit sebe a potom mozes rozhodnut, ako s manzelom dalej.
Ano, je to nemoralne. Ale v pravidlach moralky, ktoru vymysleli chlapi. (Vid tu hore prispevok od @sergej.. chlapi mozu mat cely zivot rovnaku rutinu " zubna pasta a teplaky" ale na zenach ich to nudi.)
Tak ako je to nastavene teraz, taha zena vzdy za kratsi koniec.
Ak muz uvidi, ze kvoli nemu chudnes, menis uces alebo satnik, bude si ta vazit este menej a sebou si bude este viac isty.
A ked pisem "milenca", nemyslim hned telesny kontakt. Chod na nejaku zoznamku, najdi si tam nejakeho zenaca, pokecaj si s nim o jeho zene a dozvies sa vsetko, co si mysli tvoj muz o tebe.
@elizabet173 Je to vzajomne a vzdy o dvoch, ale reagoval som na popis situacie a dovod preco to tak moze byt. Ked vtacka lapaju pekne mu spievaju a potom....
@oliolijanka toto je veľmi veľmi nebezpečné!!!😔
Asi sa uz nudi. Opytaj sa ho co s tym budete robit. Treba zapracovat na vztahu, rande, vikend o samote niekde mimo domov, nieco nove v posteli vymysliet. Ozivit to.
Ale to ze o inych rozprava ake su pekne a vlastnej zene to nepovie roky, tiez o niecom svedci..