Je to až tak zlý nápad?

25. máj 2022

Ahojte
Dnes sme sa mali stretnúť s priatelom. Mali sme ísť von hrať volleybal ale počasie nie je najlepšie. Ani u nich ani u nás nevieme byť (rodičia), v kine nič nedávajú a sadnúť si niekam len tak nechce/me. Tak som navrhla nech si nájdeme nejaké pekné miesto, kúpime pizzu , stiahneme v prípade nejaký film a spravíme v jeho aute toto. Deka, jedlo, pitie, my dvaja a dobrý film alebo už len tá príroda a počasie.
Povedal, že to sa radšej nestretnime. Čo si o tom myslíte? Naozaj tak zlý nápad?

ivetta1234
25. máj 2022

podľa mňa celkom romantika 😀 ale viem si predstaviť že nie každý je na takéto veci, podľa mňa dobrý nápad, pre tvojho priateľa nie až tak 😕

a_adamcova
25. máj 2022

Nie všetci chlapci sú na takéto veci - koľko máte rokov? Možno je ešte nevyzretý a takéto niečo mu príde trápne. Za mňa je to super, milé a kľudne by som niečo také absolvovala so svojím priateľom, ale to už máme nad 30 :D Ďakujem za inšpiráciu 🙂

yvanielka
25. máj 2022

Ja s tebou pôjdem ak on nechce 😀 podľa mňa výborný nápad 🙂

yomiko
25. máj 2022

Mne to príde divné, ja by som do toho nešla. Ale tak ok, no.

viestta
25. máj 2022

"Romantiku" na zadnom sedadle by on určite rád, ale nie v auticku vysvietenom ako vianočný stromček, vycancanom ako postieľka malej princeznej... Myslím si, že si ho celkom vyplasila. Kto vie ci len celkom, či nie úplne.

ckocka
25. máj 2022

A ešte v jeho aute.

bluka2
25. máj 2022

Okrem tých svetiel super nápad. Tie svetlá trochu pútajú pozornosť, ja by som veru do takého auta ako okoloidúci asi nakukla 🤭

autor
25. máj 2022

Je to ilustračná fotka , samozrejme bez svetiel. Nie sme vianočný stromček😁

autor
25. máj 2022

A áno, v jeho aute. Keďže on má auto. Asi by neubudlo z toho😅

vsauce_
25. máj 2022

A nešlo by to bez tých svetielok a čančaníc? Stačí si spraviť pohodlné miesto, svetlo stačí aj z toho filmu a keď budete niekde v prírode, tak to urobí peknú atmosféru samo o sebe. A teda keď to bude "Netflix and chill", tak fakt mu bude jedno či bude s tebou mať romantiku na deke, alebo v duchnách od babky 😀

autor
25. máj 2022

@vsauce_ Je to ilustračná fotka😅 vyššie píšem, že bez svetiel. Len som nenašla presne takú fotku akú som chcela 😊

solange7
25. máj 2022

Podla mna uplne v pohode. Ak mate combika tak staci sklopit zadne sedacky, natiahnut spacaky aby ste nelezali na tvrdom a zobrat notebook.
Mimochodom ja by som bola schopna takto spat aj v aute namiesto stanu. Zda sa mi to bezpecnejsie. To je ale moja paranoja sposobena teenagerskymi horormi, kde vrah vyvrazdil stanujucu particku ludi. 😀

mondolina
25. máj 2022

možno sa mu nechce vypratavat kufor

lindous
25. máj 2022

Je to pekné, ale je to niečo na čo musia mať obaja zrovna náladu a zdá sa mi úplne v poriadku ak on na také dnes náladu nemal 😊 určite by som sa tešila, keby partner pre mňa niečo také pripravil, aj si viem predstaviť niečo také pripraviť a prekvapiť tak partnera, ale keby na mňa vybehol, že toto chce spraviť, ale nech teda pripravím auto, tak by sa mi nechcelo vypratávať kufor a nacvičovať so sedačkami, aby som bola úprimná 😅 och a ešte by som sa ja osobne cítila omnoho príjemnejšie v aute odparkovanom na záhrade ako niekde na verejnosti, aj keď v prírode 😅

arianna25
25. máj 2022

Waaaw perfektne

arianna25
25. máj 2022

Možno len tvoj priateľ nie je až taký streleny

stanulienkat
25. máj 2022

Pekne-ale len vo filme...

niekto2hy
25. máj 2022

Niekolko rokov dozadu,pred istym nakupnym centrom,som cakal v aute na parkovisku.
Trochu dalej stal cierny mikrobus VW,zadne okna zalepene foliami.Na mieste vodica a spolujazdca nebol nik.Pozeram,dvere na boku pootvorene a nejak sa ,,divne
pohyboval".Zrazu sa cez sedadlo spolujazdca predklonila nejaka osoba,ked sa zodvihla
bola to zenska ,,hore bez" a za nou nahy chlap...😎

zdenkastanka
25. máj 2022

Nechce sa mu to chystať a potom spratavat😏😂

maribell
25. máj 2022

Je to muž, takže za tým hľadaj veľmi jednoduchú a praktickú odpoveď..ja sa prikláňam k tomu, že sa mu nechce vypratavat kufor a má tam špinu 😅

sense
25. máj 2022

Tak mňa by na takéto niečo tiež nenahovoril,.. večer v aute a pozerať film, nepohodlné...

marca12
25. máj 2022

Ved je to super napad. Ale mozno sa zlakol tej fotky,ak si mu ju poslala. A mozno nie je taky dobrodruzny typ. My sme takto s prvym frajerom travili viac krat cas a bolo to super.

zdenkastanka
25. máj 2022

@sense to uz rovno v domceku na strome😂😂😂

sense
25. máj 2022

@zdenkastanka to už by bolo niečo iné 😉

loliku
25. máj 2022

Však sa ho opýtaj čo sa mu natom nezdá 🤷

kitycat
25. máj 2022

Toto podla mna vyzera dobre len na tej fotke... Ako nechcete ist do kina ani do restiky, ani byt u nikoho doma, zato jest studenu pizzu a stiahnuty film v kufri auta uz ano 🤔

Urcite sa da aj inak aby to vyhovovalo obom..

koniarova
25. máj 2022

Fuuu, mňa by toto riadne vydesilo. 😁😁😁

mandzula
25. máj 2022

Mojho by som nikdy v zivote na nic taketo neukecala, ani by som sa nepokusala, kukal by na mna, ci som na hlavu spadla.😃 A vlastne ani mne by nic take nenapadlo. U nas je, nastastie, on ten kreativny, takze by nieco vymyslel.🙂

retatka
25. máj 2022

Fuuu…Tak toto za mňa nie,možno tak v 18-20-tke .Nieje nad dobrú reštiku ,v pohodlí si posedieť.

h2
25. máj 2022

Baby, čo sa tak čudujete, to ste nevideli žiadny americký film o zaľúbených teenageroch? Všetci len v tých autách. Veď aj drive in kiná boli preto vymyslené.