Ahojte
Dnes sme sa mali stretnúť s priatelom. Mali sme ísť von hrať volleybal ale počasie nie je najlepšie. Ani u nich ani u nás nevieme byť (rodičia), v kine nič nedávajú a sadnúť si niekam len tak nechce/me. Tak som navrhla nech si nájdeme nejaké pekné miesto, kúpime pizzu , stiahneme v prípade nejaký film a spravíme v jeho aute toto. Deka, jedlo, pitie, my dvaja a dobrý film alebo už len tá príroda a počasie.
Povedal, že to sa radšej nestretnime. Čo si o tom myslíte? Naozaj tak zlý nápad?
Nie všetci chlapci sú na takéto veci - koľko máte rokov? Možno je ešte nevyzretý a takéto niečo mu príde trápne. Za mňa je to super, milé a kľudne by som niečo také absolvovala so svojím priateľom, ale to už máme nad 30 :D Ďakujem za inšpiráciu 🙂
Ja s tebou pôjdem ak on nechce 😀 podľa mňa výborný nápad 🙂
Mne to príde divné, ja by som do toho nešla. Ale tak ok, no.
"Romantiku" na zadnom sedadle by on určite rád, ale nie v auticku vysvietenom ako vianočný stromček, vycancanom ako postieľka malej princeznej... Myslím si, že si ho celkom vyplasila. Kto vie ci len celkom, či nie úplne.
A ešte v jeho aute.
Okrem tých svetiel super nápad. Tie svetlá trochu pútajú pozornosť, ja by som veru do takého auta ako okoloidúci asi nakukla 🤭
Je to ilustračná fotka , samozrejme bez svetiel. Nie sme vianočný stromček😁
A áno, v jeho aute. Keďže on má auto. Asi by neubudlo z toho😅
A nešlo by to bez tých svetielok a čančaníc? Stačí si spraviť pohodlné miesto, svetlo stačí aj z toho filmu a keď budete niekde v prírode, tak to urobí peknú atmosféru samo o sebe. A teda keď to bude "Netflix and chill", tak fakt mu bude jedno či bude s tebou mať romantiku na deke, alebo v duchnách od babky 😀
@vsauce_ Je to ilustračná fotka😅 vyššie píšem, že bez svetiel. Len som nenašla presne takú fotku akú som chcela 😊
Podla mna uplne v pohode. Ak mate combika tak staci sklopit zadne sedacky, natiahnut spacaky aby ste nelezali na tvrdom a zobrat notebook.
Mimochodom ja by som bola schopna takto spat aj v aute namiesto stanu. Zda sa mi to bezpecnejsie. To je ale moja paranoja sposobena teenagerskymi horormi, kde vrah vyvrazdil stanujucu particku ludi. 😀
možno sa mu nechce vypratavat kufor
Je to pekné, ale je to niečo na čo musia mať obaja zrovna náladu a zdá sa mi úplne v poriadku ak on na také dnes náladu nemal 😊 určite by som sa tešila, keby partner pre mňa niečo také pripravil, aj si viem predstaviť niečo také pripraviť a prekvapiť tak partnera, ale keby na mňa vybehol, že toto chce spraviť, ale nech teda pripravím auto, tak by sa mi nechcelo vypratávať kufor a nacvičovať so sedačkami, aby som bola úprimná 😅 och a ešte by som sa ja osobne cítila omnoho príjemnejšie v aute odparkovanom na záhrade ako niekde na verejnosti, aj keď v prírode 😅
Waaaw perfektne
Možno len tvoj priateľ nie je až taký streleny
Pekne-ale len vo filme...
Niekolko rokov dozadu,pred istym nakupnym centrom,som cakal v aute na parkovisku.
Trochu dalej stal cierny mikrobus VW,zadne okna zalepene foliami.Na mieste vodica a spolujazdca nebol nik.Pozeram,dvere na boku pootvorene a nejak sa ,,divne
pohyboval".Zrazu sa cez sedadlo spolujazdca predklonila nejaka osoba,ked sa zodvihla
bola to zenska ,,hore bez" a za nou nahy chlap...😎
Nechce sa mu to chystať a potom spratavat😏😂
Je to muž, takže za tým hľadaj veľmi jednoduchú a praktickú odpoveď..ja sa prikláňam k tomu, že sa mu nechce vypratavat kufor a má tam špinu 😅
Tak mňa by na takéto niečo tiež nenahovoril,.. večer v aute a pozerať film, nepohodlné...
Ved je to super napad. Ale mozno sa zlakol tej fotky,ak si mu ju poslala. A mozno nie je taky dobrodruzny typ. My sme takto s prvym frajerom travili viac krat cas a bolo to super.
@sense to uz rovno v domceku na strome😂😂😂
@zdenkastanka to už by bolo niečo iné 😉
Však sa ho opýtaj čo sa mu natom nezdá 🤷
Toto podla mna vyzera dobre len na tej fotke... Ako nechcete ist do kina ani do restiky, ani byt u nikoho doma, zato jest studenu pizzu a stiahnuty film v kufri auta uz ano 🤔
Urcite sa da aj inak aby to vyhovovalo obom..
Fuuu, mňa by toto riadne vydesilo. 😁😁😁
Mojho by som nikdy v zivote na nic taketo neukecala, ani by som sa nepokusala, kukal by na mna, ci som na hlavu spadla.😃 A vlastne ani mne by nic take nenapadlo. U nas je, nastastie, on ten kreativny, takze by nieco vymyslel.🙂
Fuuu…Tak toto za mňa nie,možno tak v 18-20-tke .Nieje nad dobrú reštiku ,v pohodlí si posedieť.
Baby, čo sa tak čudujete, to ste nevideli žiadny americký film o zaľúbených teenageroch? Všetci len v tých autách. Veď aj drive in kiná boli preto vymyslené.
podľa mňa celkom romantika 😀 ale viem si predstaviť že nie každý je na takéto veci, podľa mňa dobrý nápad, pre tvojho priateľa nie až tak 😕