Ahojte
Mám podozrenie, že mi môj priateľ niečo tají. Viem, že má jednu kamošku, s ktorou sa sem-tam stretnú, no mám pocit, že po ňom ide, stále ho niekde pozýva. A po novom, mali sme byť spolu večer, lenže akosi mi nepovedal, že sa ma stretnúť s ďalšou bývalou kamarátkou a na ďalší deň len zo seba vysukal, že nebudeš asi na mňa nadšená, ale aspoň som spravil butlavu vŕbu kamoške....do rána v aute s ňou v zime...dobre vie, že tieto jeho kamarátstva mu nežeriem a preto mi to asi nepovedal dopredu aby som nevybuchla. Deň predtým to isté, stretli sme sa a este mi volal či som prišla domov v poho a za nim v mobile hlasy dobrej spoločnosti priateľov. Je to sukničkár podľa vás? Strácam trpezlivost
do rána v aute v zime....a kedy bola naposledy v noci zima?
Si si istá, že si priateľka a nie ďalšia ,,kamoška, ktorej robí bútľavú vŕbu"? Dôveryhodnosť 0 bodov, komunikácia tiež o ničom, keďže má problém priznať, že ešte ide niekam. Hádam má iné prednosti, ktoré Ti za ten vzťah stoja 😉😏
Akože vykecat cez deň niekde na káve sa nemohli. V živote by som neriskoval stratu dôvery partnera/manžela, kvôli nočnému vykecavaniu s kamošom. A myslím, že zima im v tom aute nebola... Oni sa zahriali.
a to ťa od zimy začalo trápiť až teraz?
😄😄😄 toto používal kamoskin muž, ze kecal do rana s kamošmi v aute , keď ho nikto nevedel celú noc zohnať. Nie nebol nikdy v aute a nie nekecal😄 kecať sa sa cez deň na káve, nie celú noc v aute. By mi raz povedal chlap, že celú noc kecal s niekym v aute, tak sa do toho auta môže rovno presťahovat😄
No pokiaľ ti to robí pravidelne takéto veci , urob mu to ty isté , nech skúsi ako mu vonia jeho vlastná medicína
Mala si mu do toho telefónu povedať, že nie, nie si doma, si u kamaráta a zostávaš tam aj na noc, lebo kamoš sa potrebuje vykecať.