Je sex z lásky kvalitnejší?

lentilka640
3. jan 2021

Ahojte, mám priateľa ktorého veľmi milujem. Nebolo to tak od začiatku, tá obrovská láska prišla len v posledných dňoch. Zlepšil sa nám aj sex a je to niečo úplne iné ako predtým, nikdy som takú rozkoš nezažila. Je možné, že je to kvôli tomu že som tak veľmi zamilovana ? Alebo čím to môže byt ?

meluela
3. jan 2021

@lentilka640 ano, je to tym 🙂 su vsak aj pary ktore sa maju velmi radi a nejde to .. v tom pripade je tam este nieco ine, co im brani naplno si uzivat (ci uz fyzicka alebo castejsie psychicka bariera)

ivanizna
4. jan 2021

Tiež si myslím, u mňa bez lásky to nie je ono. S mojím manželínom to je top, lebo je medzi nami hlbšie spojenie a môžem sa úplne uvolniť, milujem jeho telo a dotyky, oddám sa, užívam si, že som s mojím milovaným človekom. Taká pichačka bez lásky sa tomu nevyrovná 😁

nevludna
4. jan 2021

Urcite ;)

anita6666
4. jan 2021

Nie je. S človekom si buď sexuálne sadnes alebo nie a je jedno či je tam láska alebo nie. Tá väčšinou príde práve preto alebo odíde práve preto,že ti nevyhovuje.

lentilka640
autor
4. jan 2021

@ivanizna to si krásne napísala ☺️

lentilka640
autor
4. jan 2021

@anita6666 neviem no, aj s týmto mojim milovaným to prvé štyri mesiace bolo také že nič moc. A aj tak som s ním chcela byť no teraz sa naša láska prehĺbila a je to niečo úplne iné.

nini1010
4. jan 2021

Urcite ano.Ta psychika robi v sexe velmi vela.

meluela
4. jan 2021

@anita6666 ty to tak mozno pocitujes, co je ok a mas na to pravo, ale vacsina zien potrebuje okrem fyzickej pritazlivosti aj ten spravny kontext - napr. pekny vztah a doveru, aby si to vedeli naplno uzit

deti95060810
4. jan 2021

sex bez lásky? škoda rozťahovať nohy...😉

desore
4. jan 2021

Najkrajsi na svete...ked su hlboke city... 🤩🤩🤩

mareri
16. jan 2021

ano, je. Sex z lásky je najkrajší . Je to suznenie dvoch spriazneních duši a tiel. Preto som nazoru, že sex do vzťahu patri a bez neho to nema tu správnu šťavu