Je sex vo vzťahu tak dôležitý?

kristi2390
9. jan 2023

Ahojte. Rada by som vedela vás názor. S partnerom som už 10 rokov, žijeme spolu. Veľmi dobre si rozumieme, mame spoločný Humor, spoločne Hobby. Dokážeme byt spolu v kuse bez hádok. No je tu problém. Počas týchto 10 rokov som ani raz pri nom nemala orgazmus počas sexu. Chodili sme s tým už k poradcovi. Je to tak na 80%. Vzruším sa, no nikdy žiadne vyvrcholenie. Keď si to robím sama, uspokojí sa hrozne rýchlo. No nestačí mi to.
A moja otázka je: je toto dôvod na rozchod? Je sex vo vzťahu tak dôležitý? Neočakávam orgazmi pri každom sexe. Ale po 10 rokoch nemať s nim ani raz orgazmus si myslím ze je už moc. No je to dôvod na rozchod? A nie. Otvorený vzťah mat nechcem - resp. Ani on nechce. Rada by som ale vedela vas názor pretože pre mňa by to aj dôvod na rozchod bol. Takto bez intimity sme predsa len najlepší priatelia. Ci?

Dakujem

gladys_07
9. jan 2023

U mna by bol. Mala si uz orgazmus s inym/byvalym partnerom?

kacernakokse
9. jan 2023

@kristi2390 v prvom rade musíš vedieť ty, či je to pre teba dôvod na rozchod. To že ti teraz napíše 50% žien že ani ony nemaju orgazmus a nerozchadzaju sa, ďalšia polovica že by sa rozišli ma pre teba akú výpovednú hodnotu? Čo sa mňa týka, ja by som sa rozišla, ale az po tom co by som skúsila všetky možnosti dosiahnutia orgazmu. Neskusal ťa uspokojit ústami? Alebo hračkou? Poprípade skús si to robit pred ním možno ho to nějak navnadí viac sa snažiť. Pri sexe spolu komunikujete? Vie čo sa ti páči a ako to chceš? Veľmi veľa veci v tomto hrá rolu.

liljana
9. jan 2023

Tak mu to ukaz a nech ta uspokoji rovnako ako ty sama. Mozno patris medzi ludi, ktori nemaju vaginalny orgazmus a vie ho dosiahnut iba rukou. Mozno potrebujes dlhsiu predohru, kupte si hracky na predohru,... Ale zahodit, ako si povedala dobry vztah preto, ze risknes, ze s druhym to mozno budes mat pri sexe a nie iba rukou, je cista loteria.

maranta_leuconeura
9. jan 2023

Chodili ste k poradcovi a co vam teda poradil? Ked mas sama orgazmus, je to na dobrej ceste mat orgazmus aj s nim-skusa ta pri tom drazdit, skusate hracky, je tomu nakloneny? Ci len parkrat zasunie, urobi sa a na teba potom kasle?
Pokial by som mala partnera ignoranta co sa nesnazi, aby som bola spokojna, to by pre mna urcite dovod na rozchod bol.

zobaka
9. jan 2023

nechapem, preco si nekupis napr. satisfyer ako doplnok k sexu, budes mat orgazmus vzdy

stanulienkat
9. jan 2023

Sorry..a on nema prsty a jazyk?

syslik81
9. jan 2023

anvy sa nerozpravate? nevies mu ukazat co mas rada? uvolnit sa pouzit pomocky etc ... mozno chyba nieje v nom ale ty sa proste nevies uvolnit a ziaden iny muz ti orgazmus neda.. nehce sa mi verit ze by sa to tvojmu z 10 rokov nepodarilo ani raz ... spoznaj svoje telo poskusajte polohy a iste najdes to co ti bude vyhovovat .. nenechat vsetko len na nom

mery333
9. jan 2023

SEX je pokrm tela. LÁSKA pokrm duše. Ak to konzumuješ v správnom množstve si blažená. ❤️

ivangeline
9. jan 2023

Tak predpokladam,ze ste komunikovali za tych 10r o tom dost a aj skusali... a teda ak to nejde nijak skor je v problem v tebe a nie v partnerovi. Bola si pri sexuologovi? Premyslala a hladala si odpovede,preco sa nevies uvolnit? Preco samej to ide a s inym nie? Kde su zabrany? Ako sa pri tom citis?

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
loliku
9. jan 2023

Ja by som brala muza ako pises -Veľmi dobre si rozumieme, mame spoločný Humor, spoločne Hobby. Dokážeme byt spolu v kuse bez hádok. Co z dobreho sexu ak to je kus chu.ja. To je velky rizk, pre mna neni natolko dolezity, radsej dobreho muza a drzat cely zivot celibat 😁 ved teraz je tolko "veciciek"

teleskop
9. jan 2023

@kristi2390 ????? wtf

marca12
9. jan 2023

Mat dobreho muza je vyhra a ked este klape aj sex,to je rarita. Mnoho zien ma dobry sex a sprosteho muza. V ziadnom vztahu to nie je idealne vo vsetkom. Podla mna to nie je na rozchod,no bolo by dobre zapracovat v tejto oblasti. Moze byt problem aj v tebe,ze sa nevies s nim uvolnit.

kristi2390
autor
9. jan 2023

@maranta_leuconeura no. Nesnaží sa. Teda, úplne nesprávne. Už som mu dala presný návod. A to je hlavne zobrať si na to čas. Nie len prejsť okolo a zasunúť. A proste už to toľko krát opakujem a ako keby to prepočul. Ja už naozaj to detailne opisujem. Ale mam pocit, akoby si on ten čas na to nechcel vziať. Akoby to bola strata času. Bohužiaľ ja ale potrebujem čas. A hlavne predohru. Aby sa mi to dostalo do hlavy pretože dotyky na mňa vôbec neplatia. Najskôr to musím mať v hlave. A áno. Skúšali sme aj pozerať porno spolu. Toto nám napr. Poradila terapeutka. Co bol dobrý krok. Ale este stále tam volaco chyba.

kristi2390
autor
9. jan 2023

@marca12 no. Neviem sa s ním uvoľniť. Je to tak. Lenze ako sa mam uvoľniť sama. Teda. Keď som sama viem sa uvoľniť 😂. Keď k tomu príde on, už tak uvoľnená niesom čiže logicky, musíme na tom pracovať spolu. A mam pocit ze to ho teda nebaví. Ja ale vnímam ako je pre mňa sex dôležitý. Nevravím ze sa musím spraviť zakaždým. Ja tu snívam o jednom raz za mesiac okey? Nie že každý krát Sex a ja sa musím spraviť. To nie. A myslím si ze tak veľa nechcem.

kristi2390
autor
9. jan 2023

@teleskop yeah. Wtf. Presne toto si hovorím denno denne. Wtf.

stanulienkat
9. jan 2023

@kristi2390 tak potom je egoista a kasle na tvoje pocity. To ho neserie, ze ta 10!!!!! rokov nespravil?

kristi2390
autor
9. jan 2023

@gladys_07 áno mala. A ten stále na to myslel ako sa postarať o mňa. A tento vôbec. Po 10 rokoch mu poviem ze sa s ním rozijdem ak sa niečo nezmení. A on mi na to povie ze on netušil ze mi to až tak vadí keď sa nespravím. Co to je za hláška? Hlavne ze on sa spraví vždy do 3 min.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristi2390
autor
9. jan 2023

@kacernakokse komunikujeme. Ale ja mam pocit ze jeho to nebaví. Teraz nemyslím ja. Vzrusi sa hrozne rýchlo. Ale on radšej hra hry. A to je 33 ročný chlap. To tak bolo vždy už. Len ja vtedy som bola moc mladá a nedávala som tomu takú váhu. No teraz, ako 32 ročná,mam pocit, že som v živote v tomto smere volaco zameskala.

kristi2390
autor
9. jan 2023

@zobaka mam. Ale nejak sa pred ním necítim dobre aby som ho používala. On je konzervatívny. Sam to o sebe vraví. A za tie roky mi stále dával pocit,tym ze sa o moje potreby nezaujímal, že moje uspokojenie nieje dôležité.

kristi2390
autor
9. jan 2023

@stanulienkat ma a očividne nerád používa. Proste jeho nebaví uspokojiť babu. Ale seba samého, to áno. Najradšej by bol aby sa mohol spraviť dnu. A moje potreby? To ho očividne nezaujíma.

gladys_07
9. jan 2023

@kristi2390 ja neviem, normalny chlap sa ide potrhat aby zena mala orgazmus. Tento dostal podrobny navod a aj tak nic…? Egoista. Asi by som sa pobrala dalej.

stanulienkat
9. jan 2023

@kristi2390 to je smutne.

kristi2390
autor
9. jan 2023

@jj298 no to ho nebaví. Spraví sa už sa mu nechce ďalej niečo robiť. A úprimne. Ja už nemám náladu niekoho nútiť do toho aby myslel na to co chce žena. On si napr. Nikdy neprečítal žiadnu knihu na túto tému. Ani Youtube alebo volaco. Proste jeho to nebaví zaujímať sa o ženu. Pred 3 mesiacmi sme šli k poradcovi. Ešte pred 3 mesiacmi nevedel co je presne klitoris ľudia. A to som mu už niekoľko krát ukazovala. Samozrejme 💁‍♀️

maranta_leuconeura
9. jan 2023

@kristi2390 no vidis, tak mas odpoved. Nestracala by som s nim uz ani den naviac. Vobec mu na tebe nezalezi, pozera len na svoje uspokojenie.

kacernakokse
9. jan 2023

@kristi2390 a v iných aspektoch vzťahu je v pohode? Keď máte nejaký problém snaží sa to vyriešiť alebo tiež len mávne rukou? J

kristi2390
autor
9. jan 2023

@loliku no to som si vravela tých 10 rokov. Ale mam momenty kedy mi to fakt chyba. Dokonca som mu 10 mesiacov nedala. A on nič. Vraj sa nepýtal prečo lebo si myslel ze sa to vyrieši samo. A nemá iné. Som si fakt istá.
Ten celibát. To ma asi zničí 😂

kristi2390
autor
9. jan 2023

@kacernakokse sú témy kde mame ešte problémy. A dosť veľké podľa mňa. Rodina. Chodí za otcom 4 krát do týždňa vždy na 5-6 hodín. To bol druhý dôvod prečo som to chcela skončiť. A viem ze je u otca lebo ho poznám. Toho otca. Je na ňom nalepeny a vždy mu dáva nejaké úlohy aby spravil.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz