Mám trocha obavy to urobiť. Nikdy by ma nenapadlo, žeby som niekedy uvažovala niečo také urobiť, ale ľudsky sme si ozaj sadli a veľmi rada by som ho spoznala… je to v poriadku? Máte s tým skúsenosť?
Rande naslepo je podla mna rande, kde nevieš, s kým ides. Ak ste si "ludsky sadli", už nieco o sebe viete a je to normálne rande. Na prvé rande treba chodit medzi ludi, ale nie do kina či divadla, tam sa nedá rozpravat a poznávat.
Ved hadam nejdete na to prve rande k nemu domov, na hotel, do jaskyne v lese… normalne cez den niekde medzi ludi a nevidim problem.
A mimochodom, rande na slepo je to vtedy, ked o tom cloveku nic nevies, napr cez spolocnu kamosku
medzi ľudí je dobrá rada.. ja som raz šla večer k nemu do auta.. o pol 11 😅😅 a silou mocou chcel ísť ku nemu alebo ku mne domov.. a vtedy som si uvedomila akú somarinu som spravila. Avšak nič sa nestalo 🙂🙂
Však jasné, že v poriadku. Ako inak sa môžte ďalej spoznať. Ale aj keď ste si sadli, tak na začiatku aj tak radšej žiadne súkromné detaily, podľa ktorých by Ťa vedel nájsť, keby si sa pre niečo rozhodla prerušiť kontakt. Žiadne sadanie do jeho auta ani pozvania niekde mimo verejnosť.
Na verejnosti cez den nieje problem. 🙂 inac by som do toho nesiel
Rande na slepo jedine vo verejnych priestranstvach.
Ano na verejnom priestranstve.
Určite za bieleho dňa v meste v kaviarni plnej ľudí je to ok. Keď budeš chcieť zdvihnes sa a odides
Len vo mne vyvolávajú strach zlé skúsenosti iných
Jasné, keď sa stretnete v kaviarni plnej ľudí, tak snáď to prežijes. Neboj.