Je pravda že sex po pôrode už nie je taký intenzívny ako pred?

19. apr 2021

Pýtam sa lebo čoskoro budem mama a každý má na to iní nazor

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pininka1
19. apr 2021

U nas je to stale intenzivne. Aj ked sme boli unaveni tak sme si vzdy na seba nasli cas. Podla mna je to velmi dolezite, ta spolocna intimita.

0silvia0
19. apr 2021

myslim, ze ked vybavis u adminov odpisovat na chulostive temy anonymne (tak ako si ty zadala temu anonymne), dostanes viac odpovedi. Nie kazdy ma chut pod svojim menom rozoberat svoj sexualny zivot s anonymnou osobou🤷‍♀️

artemislix
19. apr 2021

podľa mňa si si sama odpovedala. každý má na to iný názor. ale zatiaľ som od všetkých kamošiek počula, že je to lepšie ako pred. a my sa už s manželom nevieme dočkať toho, keďže teraz počas tehu to mam zakázané 🙈

elizabet173
19. apr 2021

uvidíš, u každej je to iné. U niektorej ešte intenzívnejšie a krajšie, ak mala žena ťažký pôrod, prípadne dieťatko veľa nenaspí a ona je veľmi vyčerpaná, sex je asi to posledné, na čo myslí.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
19. apr 2021

@viestta ja tiez taketo veci nerozoberam, ale zas vela ludi s tym nema taky problem tak ako my dve🤪
porozpravaju do detailov vsetko🙈

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskafilipkovab
19. apr 2021

Keby len po porode 🙄😂 ale my aj pocas tehotenstva horko ťažko. 😂😂😂 Muz pracuje aby nam nic nechybalo ja ubolena. Sme radi ked lezime 😓🤕

greywolf
19. apr 2021

Ako u koho. Niektore pary skoncia pri takom pocite: ,,ako ked hodis parok do chodby’’. Je to ine, a zbytocne to riesis, kedze to ovplivnit z kratkodobeho hladiska nedokazes.

kiki68
19. apr 2021

Nie, je to rovnake, len nie je tolko casu skrz dieta. Cize si neuzijes par hodin a potom sushi do postele. Ale asi o to intenzivnejsie to je 😀

dollyzv
19. apr 2021

My sme po šestonedelí mali taký ako nikdy predtým..vášnivý úžasný(bodaj by nie po takej dlhej dobe) potom som začala brať HAK a teda ako ochrana funguje skvelo..nemám chuť na sex 😭🤣🤣

lucianne
19. apr 2021

@dollyzv inak toto mam aj ja pred tehotenstvom všetko v poriadku v norme aj s HAK než som zostala tehotná som vysadila pol roka pred tým podarilo sa nám asi až nejako po roku a keď som bola tehotná som mala chuť na sex stále. A po pôrode som znova nasadila HAK a utlo normálne nemám chuť na sex skoro vôbec.
A pre autorku sex po pôrode mala som cisarak bol pre mňa bolestivý asi 2 mesiace. Ale keď všetko prešlo bolo to ako pred tým.

ivangeline
20. apr 2021

Naopak.