Čo myslíte, je to tak? Ja mam 23 nemám partnera a som dlhodobo nervózna ani neviem prečo, doslova pre nič alebo pre maličkosti. Síce mam už par rokov tetaniu tak neviem či to ma súvis..Zopár žien, ktoré poznám takisto niesu dva krát príjemné a sú dlhodobo bez stabilného vzťahu a asi aj sexu
Ak jej to chýba, tak áno. Ak nie, tak nie.
@viestta ale to predsa nie je to iste a to dobre vieš
Samozrejme, ze viem. Ale aka otazka, taka odpoved.
@viestta a čo je zvláštne na tej otázke? Vlastne asi som pochopila proste si čo najskôr nájsť milenca aby žena nebola nervózna
Zeny su nervozne aj s chlapmi, ak maju byt nervozne :D. A ano, je to zvlastna otazka.
Hlavne si nehľadaj niekoho len preto, aby si nebola nervózna. Lebo možno to tým ani nie je.
Nemyslím si.
Fakt si chces milencom liecit nervozitu milencom? No zbohom aleluja...
@viestta áno lebo milenec=sex nie? A keď bude sex nebude nervozita.. jednoducha rovnica
Aj ženy,ktoré sú zadané,vydate a majú sex bývajú také príjemné panie z ktorých ťa oziaba už v momente keď vidíš ten jej príjemný ksicht.
Všetky takéto ženy majú spoločné s tými slobodnymi bez sexu a to je,že sa cítia nemilovane.Stastna žena= šťastný zivot
To sú výhovorky, to vyzerá, že ľudia sú bez sexu, lebo akosi veľa ľudí je nervóznych.
Tebe nepomoze ani milenec, ani svatena voda. Tebe by pomohla vymena pilin
Možno nie priamo sex, ale láska.
@viestta si veľmi nepríjemná a arogantná a ak si taka aj v osobnom živote tak zbohom aleluja... modry konik nesklamal..mali pravdu , že tu chodia len ženy sliepky..pritom ja som položila len normálnu otázku...ak ťa niekto nasral tak si to chod ventilovat inde ty pilina
Za mňa to pravda nieje... vždy som medzi vzťahmi mala pauzu minimálne rok a pol... samozrejme aj bez sexu... jednorazovky ani milencov neriešim... musí ma chlap priťahovať aj duševne, nielen fyzicky aby som mala s ním chuť na sex a ak si neviem predstaviť s tým chlapom aj vzťah tak s ním do postele nevleziem ... a nikdy som nebola nervózna ani frustrovaná... práve naopak, keď som vo vzťahu a som zaľúbená a partner ma priťahuje a z nejakého dôvodu nemáme pár dní sex tak som nervózna ako pes 🤣
Ani od teba nebolo pekné, že tu chodia len sliepky.
@gribka1 no nie, ale ta viessta uplne podrazdena namna bola bez dôvodu. Pritom som položila len normálnu otázku. Neviem či aj v inych forach je taka, registrovaná som od dnes
@kshu21 ďakujem za normálnu odpoveď, jasne partner musí priťahovať aj duševne
Tak čítaj to, s čím sa vieš stotožniť a čo sa ti nepáči ignoruj.
@gribka1 to áno, ale nejaká zakomplexovana žena ako ona ma tu nemusi uražat
Tvoja nervozita skor vyplyva z toho, ze nemas partnera, s ktorym by si ten sex mohla mat.
@mandzula áno presne tak
Začni športovať
"modry konik nesklamal..mali pravdu , že tu chodia len ženy sliepky"....krasne od teba ze si nás všetky do jednej zaskatulkovala, aj to niečo vypovedá o tebe pekný večer želám 🙂
Cudujem sa, ze si medzi tie sliepky zavitala...
Podrazdene zeny nemaju partnera, lebo su pre muzov neznesitelne. A niektore jednoznacne nie su schopne si budovat zdrave vztahy.
A ty nechces mat sex z lasky ? Ze niekoho proste budes lubit a budes chciet byt s nim aj intimne ? Ako sexovat koli potlaceniu nervozity ? Trosku divne, no. Len aby sa dieta do tejto "jednoduchej" rovnice nepritrafilo.
@silvike jasne, ze chcem sex len z lásky... bez lásky je to oničom
Podla toho s akym partnerom, ak najdes kto vie akeho, este len budes nervozna.
Odkedy sa bezne predavaju sexualne pomocky nie je dovod ospravedlnovat svoju nervozitu nedostatkom sexu