Je podľa vás zlé mať zoznamku, keď ste vo vzťahu?

1. aug 2022

Čauko ľudia, je podľa vás zlé mať zoznamku, keď ste vo vzťahu? S priateľom sme sa spoznali na zoznamke menom Badoo. Ide o to, že odkedy sme vo vzťahu mi zakázal mať akékoľvek zoznamky, a to aj napriek tomu, že mal moje heslo a mohol sa tam kedykoľvek pozrieť, ak by mi neveril... Zoznamku by som chcela mať len kvôli tomu, lebo som si tam hľadala kamarátky. S jednou, čo som tam spoznala si dokonca píšem občas aj teraz (je z daľeka), ale rada by som si našla skôr nejaké kamarátky z okolia s ktorými by som sa mohla stretnúť... Samozrejme sa snažím aj naživo, ale ide to predsa len ľahšie cez internet, keďže som skôr introvert. Asi mi napíšete, že veď nech si hľadám na Instagrame a podobne, lenže zoznamky sú na to, aby ste tam tým ľuďom písali... Takto, keď len tak niekomu napíšem, tak väčšinou hneď otázky, že kto som a načo píšem atď. 😕

leni1977
1. aug 2022

Aj ja som sa s mojim spoznala cez zoznamku, presne tú, o ktorej píšeš, asi po troch mesiacoch sme ju naraz zrušili. Mne by bolo čudné byť tam aj naďalej.

bloger
1. aug 2022

Tak skús napríklad tu. Je tu veľa mamičiek ktoré hľadajú kamošku. Naozaj to nerobí dobrotu mať zoznamku. Ale zakazovať by ti to nemal.

beata_k
1. aug 2022

A naco drazdit hada bosou nohou?

cocolino234
1. aug 2022

@autorka Mne toto príde totálne choré, je to maximálne neúctivé voči tvojmu partnerovi, ste na začiatku vzťahu a ty kvôli nemu nevieš zahodiť ani len zoznamku - wife materiál asi nebudeš. Zakazovať by ti nemal nič, to ty by si si mala uvedomiť čo je správne a čo nie je, kde sú hranice, pravdepodobne budeš ešte tínedžerka. Môj priateľ má mnoho kamarátov, ktorý sú na týchto zoznamkách, hanbila by som sa ako pes keby ma tam niekto uvidí počas toho, ako som vo vzťahu - chudák ako by sa musel cítiť on, že jeho frajerka je na zoznamkách. Kamarátky sa dajú hľadať inde, toto je veľmi slabá výhovorka (plus tá s ktorou si tam píšeš, nevidím jediný dôvod, aby ste neprešli na soc. sieť) a nehovoriac o tom, že keď si dáš ženský filter, tak ti nájde ženy, ktoré sú inak orientované a na zoznamke hľadajú vzťah so ženou.

Mne príde hlúpe dôjsť až do takého štádia, že sa rozhodneš mu dať heslá. Vy dvaja nemáte spoločné nič akurát tak to, že ste sa stretli na badoo. Podľa mňa je samozrejmosť, že keď si vo vzťahu, tak nebeháš pp zoznamkách.

haley7897
1. aug 2022

No v tvojom prípade hlavne nieje v poriadku mať partnera ktorý ti niečo zakazuje a je žiarlivý do bodu, že si mu musela daj svoje prístupové heslá na sociálne siete. Vzťah s niekym kto ťa takýmto prehnanym a majetnickym sposobom kontroluje nieje zdravý vzťah 🤷🏻‍♀️
A to aj napriek tomu, ze nie, nieje ok byť na zoznamke a vyhľadávať kontakt s inými mužmi počas vzťahu.

autor
1. aug 2022

@cocolino234 Ale ja už zoznamku nemám, lebo mi to zakázal. S tou kamarátkou si píšem na msg. Naozaj by som si tam hľadala jedine kamarátky, ak by som znovu mala, ale asi si ju už naspäť nespravím no...

autor
1. aug 2022

@haley7897 No, nie je ☹️ Je veľmi žiarlivý, ale ešte nejak dúfam v to, že ho to prejde

cocolino234
1. aug 2022

@autorka a ty sa necítiš hlúpo, že si si zoznamku vymazala až keď ti to "zakázal"? normálny človek hodný vzťahu si ju vymaže automaticky a nepotrebuje žiadne zákazy. Vy obaja máte nejaký divný mindset, on je žiarlivý a radšej ti bude zakazovať ako keby sa s tebou mal rozísť, lebo k životu potrebuješ zoznamky a ty radšej budeš rešpektovať jeho zákazy radšej ako by si sa s ním mala rozísť. 🤦‍♀️ Poklona ženám, ktoré na zoznamkách našli normálnych ľudí.

haley7897
1. aug 2022

No neprejde. Ak sa človek sám od seba nezmení, zázraky nečakaj. Ženy, ono je to naozaj len o tom ako si nastavíte pravidlá vo vzťahu a partneri ich buď vzájomne rešpektujú alebo treba ísť od seba. To si naozaj vieš predstaviť životného partnera ktorý ti všetko možné zakazuje a kontroluje každý tvoj krok?

pribinak
1. aug 2022

Alebo som vo vzťahu, alebo som na zoznamke.

Nič medzi tým

tora23
1. aug 2022

Lol, len aby ti nezakazoval Badoo len preto, že tam má sám aktívny účet 😬len hovorím, aj také sa stáva... 🤷🏻‍♀️

syslik81
1. aug 2022

urcite by som mu nedavala moje hesla ... zas odtial potial.. ale ani nebola na badoo .. moj tam bola ked som na to prisla nezakazala som mu to sice ale povedala ze ked on pojdem tam aj ja .. a cuduj sa svete zrusil si ho ... nevidim dovod hladat si kamosky na badoo ... je to zoznamka .. kamaratky si najdes na inych forach mamickovskych isto su zamerane aj na hladanie kamaratiek etc ..

hradnapani
1. aug 2022

"Je veľmi žiarlivý, ale ešte nejak dúfam v to, že ho to prejde" - zabudni, nikdy ho to neprejde, ziarlivost je neliecitelna alebo lepsie povedane, vyliecit sa dokazu len jedinci s velmi silnou motivaciou zbavit sa ziarlivosti.
ale principialne - mat konto na zoznamke, ked to s niekym myslim vo vztahu vazne je "zle".

autor
1. aug 2022

@cocolino234 My sme si zoznamku zmazali spolu, ale ja som si ju chcela urobiť naspäť práve kvôli tomu, že si tam skúsim zase hľadať kamarátky, ale zakázal mi urobiť si ju naspäť a aj akékoľvek iné, tak som si nespravila. Miesto toho som napísala sem, aby som vedela, čo si o tom myslíte vy...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. aug 2022

@haley7897 Neviem si to predstaviť, že by mi toto robil po celý život, ale milujem ho, tak mu nejak stále dávam po každej hádke ďalšiu šancu..😓Možno mu raz dôjde, že to nemá robiť...

haley7897
1. aug 2022

Nie, jediné čo sa deje tým ze mu dávaš neustále šance je, že sa cíti komfortnejšie správať sa tak k tebe keďže vie, že mu to dovolíš a zostaneš s nim. Akurát postupne stratí rešpekt voči tebe úplne.

ika11123
1. aug 2022

Automatický by som to zmazala na čo ti to je 🙄

lenkacanigova
1. aug 2022

No ale ten tvoj ziarlivec tiez nieje výhra, každá jedna z nás ktorá si prešla peklom so žiarlivym partnerom ti povie to isté, preč od neho. Ku zoznamke sa nevyjadrujem iba k nemu. Precitaj si tu pár prispevkov aké to je s narusenym magorom. Buď opatrná.

54tinka54
1. aug 2022

Na zoznamku väčšina ľudí ide hľadať niekoho na vzťah, nehľadajú sa tam kamarátky. Čiže požiadavka tvojho partnera je normálna, mne by sa to tiež nepáčilo.
Kamošku si možno nájdeš tu na MK 🙂

nurielka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sparkling
1. aug 2022

Zoznamka nie je na to, aby si si tam hladala kamarátky. Nejaké to máš pomýlené. Ty nemáš čo vo vzťahu robiť na zoznamke a on Ti nemá čo zakazovať.

To je to isté ako ísť večer sama v minisukni na diskotéku a hľadať kamarátku tam. Trochu sa umravni a ujasni si svoj robríček hodnôt.

Ja som si našla dobré kamošky tu na koníku napríklad. Na badoo je to utópia, tam sa hľadajú chlapi a nezáväzný sex, pár štastlivcom sa podarí nájsť životného partnera. Nie kamarátku. Nájdi si vo voľnom čase aktivity, šport a tak skôr nájdeš, čo hľadáš. Mne keby si na badoo napísala (nie som tam): “Ahoj, som Janka a hladam si kamaratku,” pomyslim si, že ti šibe alebo, že si nejaký slizký chlap, čo sa vydáva za ženu a bude sa na tom odbavovať. Aj toto sa ti môže stať.

Prídi k rozumu trochu.

marsmykkok
1. aug 2022

Aj môj už ex od prvých dní omielal že on na zoznamku už nechodí (asi videl, že sa tam občas prihlásim) a potom mi raz urobil aj scénu. Pričom novým chlapom som ani neodpisovala, presne som tam mala kamarátky, plus jeden chalan čo bol v nemocnici dlho a chcela som vedieť či je ok, ale nepísali sme si o ničom zlom, ani som ho nebalila a ani on mňa. Mne to zase príde neúctivé že mám rande a začneme chodiť a neozvem sa, ak si s ľudmi predtým píšem a nevedia zrazu či napísali niečo nevhodné alebo čo. Nevidím zle ukončiť to postupne že sa už pýtať nebudem a nebudem mať záujem alebo napísať že sorry, niekoho mám. Neozvať sa mi zase príde neúctivé voči tej druhej strane.

vlastnynazor
1. aug 2022

Podla mna je to chore mat vztah a nadalej lovit na zoznamke, resp.byt aktivna na zoznamke. S byvalym som sa zoznamila na zoznamke, a kedze nam to klapalo, tak som si profil zmazala. Naivne som si myslela, ze aj byvaly, az sa jedneho dna prekecol, ze si pozeral profily. Bolo to v obdobi, ked nemal zrovna cas, ked sa jednalo o mna - vzdy mal iny program a celkovo ma ten vztah skor vyciciaval ako robil stastnou. Raz dokonca bola v jeho aute rukavica, hral to, ze ci nie je moja 😅. Rozhodla som sa pre rozchod a nelutujem.
Ak by som bola chlap a zmazem si zoznamku a zistim, ze moja priatelka tam nadalej chodi, tak by som bola este asi jesitnejsia a sucasne rozhodnejsia, co sa tyka rozchodu.

marsmykkok
1. aug 2022

a ešte, ja robím z domu, ale ked vidím to harašenie na mnohých pracoviskách tak to je akože ok a že ja si s niekým nevinne popíšem a konverzácia je na úrovni 5 ročných deciek, úplne bez flirtu a iného to je zlé?

beronsche
1. aug 2022

nuz jedna vec je, ze je divne byt na zoznamke, ked si vo vztahu. Toto by ti malo dojst tak prirodzene a ak nie, nieco je zle..
Druha vec, este zavaznejsia je, ze ti frajer zakazuje veci a ze je uz teraz velmi ziarlivy. Tu by mi vsetky kontrolky blikali... A nie, darmo cakas, ze sa to zlepsi, ono sa to totiz velmi pravdepodobne zhorsi....
Stastny a rovnocenny vztah so ziarlivcom nie je mozny.

beronsche
1. aug 2022

@marsmykkok preco by malo byt "harasenie na pracoviskach" ok? A inak zaujimava obhajoba aktivity na zoznamke ...len neviem, ako to spolu suvisi.. 😁

Na "nevinne popisanie" mas x soc. sieti.. Ono od tej zoznamky predsa len ludia cosi ocakavaju..
Ale tak, ak ti to vyhovuje.. ved kolko ludi, tolko chuti...

retatka
1. aug 2022

No mne udrelo do oči ,že ti zakázal Zoznamku a dala si mu heslá …nikdy sa nepodriaduj chlapovi,neposlúchaj ako psík lebo si bude hranice posúvať …dievča toto sú varovné signály nezdravého vzťahu .Ak ti ozaj niečo zakazuje ,utekaj čo najdalej lebo ťa utrapi .Žiarlivec majetnicky je najhorší partner do života /spolu s alkoholikom ,sukničkárom atď./Zmazanie Zoznamky nekomentujem.

marsmykkok
1. aug 2022

@beronsche to ide skôr o to, že zoznamka katastrofa. Ako keby tam bol život len virtuálny. A čo tá práca, ak pôjdem sama do obchodu/banky a tak, tam ma môže tiež niekto baliť alebo ja môžem niekoho... Proste vždy je to od povahy človeka, keby mám nekalé úmysly založím si iný nick aby nie som podozrivá, že prestanem chodiť na zoznamku neznamená nič ked tam môžem byť s iným nickom, môžem ísť na inú podobnú stránku, môžem "zhrešiť" v reálnom živote.

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz