Ahoj....som rozvedená už dlhšie a našla som si priateľa.....
Mala som len jedného muža v živote s ktorým som mala pomer proste bývalý bol môj prvý a vzali sme sa čiže som nemala iné vzťahy....
Priateľa mám 3 týždne každý deň si na mňa nájde čas po práci vždy príde alebo ideme na kávu
No teraz všetko zavreté a ja som sa tomu do teraz vyhýbala alebo ako to nazvať ale pozval ma k sebe na večeru....
No a sme dvaja dospelý ľudia máme sa radi asi k dacomu dôjde....🙈🙈😅sa cítim ako pubertiacka po rokoch zasa mať vzťah....aj sa hanbím písať ale moja otázka znie poviem na rovinu je po 3 týždňoch chodenia na sex skoro??ja viem poviete si tvoja vec tu vieš či chces či nie ale zaujíma ma váš názor alebo ako napísať neviem či jé to skoro alebo normálka???
Tiež som asi staromódna, pre mňa skoro
Keď máš chuť, áno choď. Keď chceš sex, tak si ho neodpopieraj. Keď nechceš, do ničoho sa netlač. Keď nevieš, nič nerob.
za mna by bolo skoro, ale ja som dost nedoverciva, chcela by som vediet ozaj co je on zac, co ked ma dajaku chorobu a podobne :D :D ale to som staromodna asi (len pre info, mam 31r)
no len tak mi napadlo, ze ak si uz vobec kladies takuto otazku, asi nie si s tym az tak v pohode, ak by sa to stalo. Tak sa asi riad podla seba v dany moment 🙂 ak to budes velmi chciet, tak chod do toho. Ale ak nie, mal by to pochopit. Ved za 3 tyzdne by to bol pre mna stale cudzi clovek :D a mozno to bude napinavejsie dojst k tomu postupne a sa to prijemne vystupnuje... 😅
Ďakujem vám....to bude fakt skoro...🙈🙈🙈😅😅😅
Za mňa áno. Smelo.
V mojich predchadzajucich vztahoch (mala som 3) to trvalo zopar mesiacov, pokym sme sa k niecomu takemu dostali. No pri mojom aktualnom to bolo po 2 dnoch oficialneho chodenia 😂 len rozdiel bol v tom, ze sme sa uz pred tym poznali 2 roky a travili sme spolu kazdy den v praci, cize som ho velmi dobre poznala a bolo mi s nim fajn. Vy sa poznate dlhsie? Ci tie 3 tyzdne zahrna celkovo cas, co ste spolu stravili?
Jednoznacne vsak ak si naozaj velmi dobre rozumiete a mas v nom doveru, tak by som to asi nechala prirodzene plynut a uvidela ako to dopadne 🙂 drzim palce 👍 taka poblaznena zalubenost je taka nadherna 😉
Ja som za to, aby si isla. Si dospela zena po rozvode. Moze sa stat, ze priatel bude marny v posteli - aspon budes vediet, ze treba ist o dvere dalej 😀
@avril299 nie poznáme sa dlhšie polroka už dávno mi dvoril no ja som nechcela ale potommsom si povedala a čo však za to že bol ex idiot nie kazdy je idiot....som mu ala šancu no ....😅😅aj pri písaní sa hanbím🙈
Urob to tak, ako to budeš v danu chvíľu citit. Čo ti tu hovoria baby či skoro či neskoro sú bludy a ani sa ich to nepýtaj. Ty sama to v tej chvíli vycitis ;) držím palce nech to pekne dopadne ❤️
@kittykat22 tak toto bolo dobré 🤣
@nika11103 ďakujem 😁no uvidíme
pekne si si povedala, je to pravda, kazdy je iny 🙂 drzim palce, aby to s tymto vyslo podla predstav 🙂 a z toho ako to pises mi prides strasne sympaticka 🙂 kludne potom sem napis ako to dopadlo 🙂 isto budeme viacere zvedave
@avril299 ďakujem...aj ja som zvedavá sama ako to dopadne 😂😂😂
nie nieje to skoro...tri týždne sú najvyšší čas!
Je uplne jedno, ci je to podla vacsiny skoro ci neskoro, jedine na com zalezi, ci to ty chces. P.s. raz mi jeden kamos suknickar povedal, ze je uplne jedno ci sa s nim baba vyspi na prvom Rande, alebo s nou bude dva mesiace chodit na sex, Tak ci Tak jej po sexe Uz nezavola 😂
Inak taka prakticka uvaha - ako to budes robit dalej? Pretoze teraz teda povies ze nie - ze je skoro. Restauracie/kaviarne zatvorene do marca. A dalej co? Budete sa este mesiac prechadzat v dazdi alebo si len telefonovat? A potom po mesiaci sa rozhodnes ze je to uz ok, tak ho pozves k sebe? Ci mu povies ze uz sa citis v pripravena, a ze ides k nemu? 🤔🤔🤔
Keď sa s ním vyspiš, môže sa na Teba vykašľať, lebo si sa s ním vyspala. Keď sa s ním nevyspis, tak lebo si sa s ním nevyspala. Preto je irelevantné čo chce a nechce muž, urob podľa seba a on nech s tým poradí ako sám uzná za vhodné.
@kittykat22 neviem veru no😅😅😅aj nad tym som uvažovala je to tak....nuž uvidíme no čo ktomu dodat buď sa to stane alebo nie a raz sa to aj tak asi stane keď budeme pokračovať v chodení....ayeraz mi je dobre respektíve je nám dobre mám práve pekne obdobie či mi vydrží navždy alebo nie neviem...ale keby aj nie už nemám 15 a svet sa mi nezrúti....ale ďakujem všetkým ste zlaté aspoň sa na večer zasmejem 😀😀
Samozrejmé nie na Vás!!!vám som vďačná za odpovede
Každej jednej
Ja som si s terajším manzelom asi mesiac písala, už tam to zaiskrilo medzi nami, tak sme šli rovno na prvé stretko na predlzeny víkend na jeden festival (nie hudobný), to bolo ešte samozrejme vo všetkej počestnosti, keďže sme sa videli prvýkrát, ale tam sme sa dali aj dokopy a o týždeň na to som išla k nemu, keďže sme bývali od seba 200km a stalo sa a neľutujem 🙂 lebo viem, že on ani nikdy nebol taký že by mal aj nejaké jednorazovky alebo kamarátky s výhodami predtým..
Skor neskoro. 😂 Moj nazor je ze sex je vo vztahu velmi velmi dolezity. Patri do top 3ky najdolezitejsich veci aby vztah fungoval. No ak si dvaja v sexe nesadnu a nevyhovuju,je to fakt pruser. Nema zmysel byt s niekym rok, nieco budovat a potom zistis ze to v posteli neklape. Zbytocny strateny rok.
jej, aké zlaté, ja si riešenie takýchto záležitostí po takmer 20 ročnom manželstve už neviem ani predstaviť. Už som na takéto oťukávačky aj zabudla že kedysi boli, ale užívaj si pekné chvile so sexom či bez😕 a hlavne rob ako cítiš
Podľa mňa nad tým moc premýšľas. Proste k nemu na tú večeru chod a nerozmýšľaj nad tým či bude sex alebo nie. Ako sama píšeš, teraz je všetko zavreté tak keď chce byť s tebou nič iné mu nezostávalo ako zavolať ta domov. Možno vôbec nemyslí na sex tým že ťa pozval k sebe na večeru. No a druhá vec je že čo hľadáš ty, ak chceš naozaj priateľa a niečo viac tak je asi skoro, keď chces len priateľa s výhodami tak nie je skoro. Ale nechala by som ten večer proste plynúť, stane sa len to čo budete obaja chcieť a čo vám bude príjemné...
Ak by ste sa poznali 3 týždne, tak je to skoro. Ale ak ste sa už poznali pol roka predtým, tak v pohode. Do ničoho sa nenúť, na večeru pokojne choď a uvidíš podľa situácie a nálady.
@nikpa no aj to je možné ja tu píšem či je alebo nieje skoro a on chce so mnou možno len čisto večerať 😂😂😂...ah sranda toto
@h2 uvidíme no čo nám to prinesie ja sama som zvedavá 🤭
no ale pre istotu si zober nejaké pekné spodné prádlo, žiadne bombardáky🙊
@0silvia0 žiadne😂😂😂ale nie srandujem...po rokoch normálne je toto vzrúšo druhá puberta 😂pojašenosť....akurát mi písal že sa teší a bude sa snažiť aby mi chutilo..tá bude mi bude chutiť🤣🤣🤣🤣
@kittykat22 myslim ze je siroka skala veci, ktore mozu robit bez toho, aby sa spolu vyspali (a tym nemyslim pozeranie telky :D) A stale by posuvali hranice trochu dalej. Nemyslim, ze je to ciernobiele, ze bud sa vyspia alebo nie 🤷♀️
A preco vahas? Teda zda sa mi ze vahas, ked sa tu pytas na nazor...
Je to preto lebo nechces aby si o tebe myslel ze si lahka zenska alebo preto ze sa na to necitis? Alebo iny dovod?
za mňa skoro... véééľmi skoro...áno viem, som staromódna