Je ok, keď si partner kontroluje telefón aj 30x za deň?

29. dec 2024

Je podla vas v poriadku ak partner kontroluje aj 30x za den telefon ked mu pride sprava. ?

januska12323
29. dec 2024

Keď mu príde správa? A čo má ignorovať?

patka06
29. dec 2024

Je úplne normálne prečítať si správu, ktorá prišla

ssimusska
29. dec 2024

Zakaždým keď mi príde upozornenie tak sa pozriem buď na hodinkách alebo na mobile. Na každé jedno upozornenie 😃 je to úplne normálne

zuzubb007
29. dec 2024

Však, keď mu príde správa je to normálne, ja aj 50x, keď si s dakym píšem pozriem mobil

glorikarebeka
29. dec 2024

Ty si iná stíhačka

sissy27
29. dec 2024

Ano, je v poriadku precitat si spravy / upozornenia aj keby ich bolo 300 za den…
Nie je v poriadku, ze to pocitas a chces mat nad tym kontrolu.

cafelatte
29. dec 2024

Ako kto, ja si pozriem telefón vždy v určitých intervaloch, snažím sa ho obmedziť a ked idem von alebo na návštevu ho nechávam doma, nie som jeho otrokom a mam vypnute aj všetky zvuky a upozornenia. Človek keď si nadá pozor môže sa ľahko stať otrokom mobilu..

koniarova
29. dec 2024

Toto nie je o telefóne. 😁 S kým si píše?

petamich
29. dec 2024

Ja mam jeden telefon sukromny/pracovny, takze ano tiez sa pozriem aj 300x za den, nerobim to ale vtedy, ked sa s niekym rozpravam, sedim pri jedle....

13uzivatelka11
29. dec 2024

Je to normálne, ak to robil vždy, rieši pracovné maily.. Možno má viac kamarátov.. Ale ak nemá prácu, kde musí riešiť maily a doteraz si telefón ani nevšímal a zrazu je na ňom stále, tiež by som asi spozornela

vilma7
29. dec 2024

Nie, ,nesiaham po telefóne 30 a ani viac x. To by ma.ani nebavilo.
Ja a manžel mame tichý režim, tak si pozrieme raz za čas. Ináč sa venujeme deťom. Koľkokrát telefóne necháme aj doma. Takže za mňa, nie...nie je to normálne, ale každý má normu niekde inde.

nikaeli
29. dec 2024

Tento týždeň už tretia diskusia na tému 'partner a mobil'. Ešte by mohla pribudnúť ďalšia 'partner si berie mobil na wc' 🤷🏻‍♀️ tebe keď pípne upozornenie, tak sa nepozrieš?

rozculena
29. dec 2024

kto mu píše 30 správ denne?