Je normálne, ak som ako žena nemala nikdy vnútorný orgazmus pri sexe?
Je.
Áno je ani ja nemám vôbec
Vacsina zien dosiahne "len" klitorialny orgazmus....aj za ten treba byt rada, lebo su zeny, co nedosiahnu ziadny. No treba skúšať a skúšať...lebo niekedy sa mozno nepreskumaju vsetky moznosti 🙂
Ani ja ešte nikdy 🤷
Nooo ja som pri predchadzajúcom partnerovi nevedela dosiahnúť orgazmus ... Pri aktuálne už svojom manželovi áno pri každom sexe ... Podľa mňa záleži aj od partnera ☺️
@tandariatko ja som mala viacero partnerov a nič ani s manželom nič
Píšeš že pri sexe.. a napr s nejakou hračkou ho vieš dosiahnuť? Ak áno tak je chyba v partnerovi 🙃
@lucia851 a chlapovi to neprekaza, ze ta neuspokoji? Trocha snahy z jeho strany a komunikacie z tvojej a hned by si mala (postelovy) zivot krajsi.
To je rozdiel medzi klitorialnym a vaginalnym? 🤔😆
@fadama a najlepsi je kombinovany 🤭
@babovka2321 vie že to nedosiahnem môžem robiť čo chcem a mňa keď manžel tam dole dráždi mňa to stekli a nie že vzrušuje
@sszuzu8
@babovka2321 uff zaostavam 🤣🤣🤣🤣
@lucia851 Tak treba vyskušať nejaké hračky pri sexe, manžela skúsiť nasmerovať ... Poskúšajte ☺️ môj expriateľ mohol robiť čo chcel ako chcel s čím chcel proste to na mňa nezaberalo.
klitorisovy je vonkajsi stimul na pyskoch pahorkoch a tak :D a vaginalny je vnutorne svalstvo a inervacia tam. najlepsia je kombinacia oboch.
vnutorny ?? Nie nahodou vaginalny ??