Pekny večer,je normálne keď sa chlap na prvom rande zaujíma o to kde žena pracuje a kolko zarába??Čo by ste si otom pomysleli kebyže taku otazku dostanete?
na prvom rande je bezne sa opytat, kde clovek pracuje, ale o plate neskor :D
že to je prvé a posledné rande 😀 ako záujem kde robíš ok ale plat to už je cez
Spytat sa na zamestnanie je ok.
Pri plate zalezi, ako vlastne doslo k tej otazke. Vyplynula z rozhovoru? Alebo ju polozil v ramci toho, ze sa snazil, aby nenastalo ticho a neuvedomil si, ze je nevhodna? Alebo to bola cielena otazka?
Kde pracuješ je bežná otázka a úplne na mieste ale koľko zarábas nie je otázka vhodná na žiadne rande. Možno tak až keď sa budete chystať spolu bývat. No, chlapík je dosť čudný na môj vkus, keby toto na mňa vybafol a na prvom rande tak z toho cúvnem.
mňa by asi napadlo že má zálusk na moje peniaze...
Ja sa pýtam úplne na čokoľvek 😂 a je mi jedno či to je prvá debata na Facebook alebo stretnutie. Nie je téma o ktorej sa treba hanbiť rozprávať. 😺
@deti95060810 Môže to byť aj naopak, mnohí chlapi neznesú, aby žena zarábala viac. Ale pred takým by som sa tiež mala na pozore.
Zamestnanie v pohode, to mam aj verejne, ale plat by som mu na nos nevesala ani na prvom ani na tretom rande 🙂
o praci ano a o plate nie, aj ked nemam problem povedat kolko zarabam...mozno ma komplex ak by zena zarabala viac alebo strach ze narazi na zlatokopku
Pamatam, ze to tu bolo aj v opacbom garde, ze sa zena pytala na plat muza... Ci nie? Zase ten isty prispievac? 🤭
Pytal sa aby zistil,ci nezarabas viac ako on...zial,aj v dnesnej dobe su muzi,ktori nedokazu prekusnut ak zena zaraba viac ako oni
Ja len tak na odľahčenie, môj muž vie kde robím, ale nikdy sa ma nepýtal koľko zarábam. Nezaujíma ho to dobrých 20 rokov. 😁
Pytat sa na zamestnanie je OK, predsa to len nieco o cloveku napovie. Na mzdu urcite nie.
Ale tak prve rande je co vobec? Ved to neznamnea, ze budete chciet aj spolu chodit, v podstate ste este len znami
že sa pýta na zamestnanie, je normálne, keby sa ma pýtal na to, koľko zarobím, tak by som sa ho spýtala, na čo to potrebuje vedieť a seba by som sa spýtala, či ešte nejaké ďalšie rande bude
Nie nieje. Teda pokial ste sa rozpravali o praci kde kto robi ti je ok. Ale plat nie.
Dotycny muz nema spolocensky takt. Slusne by som mu odpovedala, ze na taketo otazky neodpovedam. Bolo by to prve aj posledne rande.
@athom nikdy som sa nepýtala chlapa na prvom rande aký má plat ani ci ma byt auto, ci bicykel.... Dokonca ani na žiadnom ďalšom. Nikdy som nebola na chlapovi závislá a dokázala sa postarať sama o seba. A po rozvode aj o svoje dieťa.
A prepokladam ze dotyčný muž autorka predložil teda hneď na prvom rande jeho ročne zúčtovanie a výplatnú pásku keď chcel vedieť koľko autorka zarába.
@athom píšeš hlúposti, ja som nerandila súčasne s dvomi, ale môj terajší partner bol nezamestnaný, keď sme boli na prvom rande, povedal mi to sám, už si nepamätám či na prvom alebo na druhom rande, ale skrátka v začiatkoch. A? To predsa neznamená, že je človekom na odpis, ani že nepracuje rok a niekto ho živí, zaujal ma svojou rozhľadenosťou, podobnými koníčkami, ako mám ja, galantnosťou. Nezaujímalo ma, že nevlastní dom, v tej dobe nevlastnil ani byt, lebo ešte len prebiehalo rozdelenie BSM po rozvode, no ja som nehľadala ani bankomat, ani niekoho, kto mi zabezpečí strechu nad hlavou. Po pár rokoch vlastnil byty dva, garáž, auto síce nie čierne, ale nové. Možno som stará škola, ale u muža som vždy hľadala niečo iné ako nový dom, či dobré auto.
Pride mi normalne zaujimat ake ma zamestnanie, predsa to o cloveku dost napovie, ale pytat sa kolko zaraba je dost neslusne..