Spoznávali by ste chlapa s tým žeby ste snin chceli mať potom vzťah keď je len mesiac po rozchode ? Vidím že nieje citovo ešte vonku z toho. Trápi sa dosť a cítim sa ako vytláča vrba preňho . Čo v takom prípade ? Bojím sa že na chce len ako zaplatu na zlomené srdce.
Z vlastnej skusenosti viem,ze nie je dobre,ak este nie je vysporiadany. Ovolyvnuje to vztah,bude ta porovnavat stale a nebude mat cas sa vyliecit. Ale mozno su pripady,kedy taky vztah vydrzi. Za skusku nic nedas.
ja som sa dala dokopy s mojim terajsm priatelom asi 1 alebo 2 dni po mojom burlivom rozchode s ex.
Vyskusaj. Za to nic nedas. Mozno vam to vydrzi.
A musite sa dat hned dokopy? Ja by som sa s nim spoznavala,travila cas a uvidi sa neskor.Netreba nic unahlit
ak z toho nie je "von" a ty si bútľavá vŕba, tak NIE. preňho si len bútľavá vŕba... nič viac.
Na základe vlastnej skúsenosti ti poviem ze uz by som do takého niečoho nikdy nešla. Pokiaľ nie je vysporiadany s rozchodom, nemá uzavretú minulosť budeš iba butlavou vrbou a prestupnou stanicou. Skúste byť iba priatelia, nenamotavaj sa, daj tomu čas a uvidis
@iv007 nemusíme, len chcem vedieť dôležité veci pre mňa na začiatku, predtým než sa zamilujem.
Rozišiel sa on či ona? A bol to dlhodobý vzťah? Ak s tým vzťahom nie je ešte vysporiadaný, tak budeš len náhrada a nakoniec sa budeš trápiť...
Tak keď sa on rozišiel tak je to ok ale keď ona ho poslala do riti alebo všeobecne je z toho smutný ako vravíš tak mu treba dať čas si myslím.. pretože očividne mu chýba a je to trochu blbé si niečo s takým človekom tak skoro začínať 😅