Je iba milý, alebo má záujem o niečo viac?

7. máj 2023

Ahojte, ako rozoznať, či je muž len milý, alebo má záujem o niečo viac? Vždy keď sa stretneme sa zoširoka usmieva, pozdraví, je galantný, podrží dvere a pod.. Je mi sympatický a nie som si istá, či je to jeho bežné správanie. K ostatným je milý tiež, ale nie až tak nápadne, aspoň sa mi zdá. Nechcem si namýšľať. Stretávame sa pravidelne kvôli práci, v podstate sa len obchádzame, nemáme príležitosť sa viac porozprávať. A nechcem sa namotať na niekoho, kto je možno aj zadaný a zatiaľ neviem, ako to zistiť. Podľa jeho správania by som skôr odhadla, že nie, ale jeden nikdy nevie, ľudia sú rôzni.
Za každú rozumnú radu ďakujem.

domkakvet
7. máj 2023

Tak ked sa zasa stretnete kvoly praci, tak sa opytaj ako sa ma.

andreatytler
7. máj 2023

Ako dlho sa uz takto na teba usmieva?

rebrambora
7. máj 2023

Tak usmievat, pozdravit sa a podrzat dvere je snad uplne normalne.

autor
7. máj 2023

@andreatytler od začiatku ako k nám nastúpil, je to už niekoľko týždňov.

autor
7. máj 2023

@rebrambora to síce je, ale v tomto prípade je to až nápadné, to by si musela vidieť.

autor
7. máj 2023

@domkakvet práveže my sa nezvykneme rozprávať, nemáme v podstate prečo. A zdá sa mi zvláštne, že by som sa mu len tak prihovorila. Ja som introvert, minimálne zo začiatku si držím od ľudí skôr odstup. Správam sa ku každému milo a slušne, ale nezvyknem sa na ľudí hneď zoširoka usmievať. Myslím, že na ľudí, ktorí ma nepoznajú, môžem pôsobiť skôr odmerane. Môj problém spočíva v podstate v tom, že ho tým nechcem hneď zo začiatku odradiť, keďže mi je celkom sympatický, na druhej strane ešte neviem čo je zač. Najprv sa chcem určite uistiť, že je slobodný a nezadaný, kým mu tie úsmevy začnem opätovať. Na sociálnych sieťach tieto informácie nezdieľa a od jemu bližších kolegov vyzvedať nechcem, to by sa hneď roznieslo.

sszuzu8
7. máj 2023

Tiež som si takto nebola jedným istá. Nakoniec. Som sa dozvedela. Ma manželku aj dieťa ale. Seriózne chcel aj mňa. Dokonca doteraz ma dobyja

rebrambora
7. máj 2023

Pozri ale usmievat sa na zadanych nieje zakazane 🙃 mnoho ludi je proste len milych. Ved chilluj a uvidis.

h2
7. máj 2023

Ak máš záujem ty, tak sa tiež usmievaj a buď milá. Keď bude mať záujem o niečo viac, tak sa hádam prejaví. Daj mu trochu času.

andreatytler
7. máj 2023

Takze on je novy a je to tak 3 tyzdne, to je dost kratka doba, este k tomu je aj novacik a asi potrebuje cas aby sa na novom mieste otukal. Nepojde hned pozvat niekoho na rande. Ak by to bolo opacne, ze ty si nova a on je tam uz davno, bolo by to ine.
Ak sa bude nadalej iba usmievat aj po 2 mesiacoch, tak by som povedala ze je len mily.
A neboj sa, neodradis ho. Ak ma skutocny zaujem, tvoja odmeranost ho nemoze zastavit. Ak zastavi, tak mozno nestoji za vela.

autor
7. máj 2023

@rebrambora 😀. Nerada by som sa namotala na zadaného a ani jeho by som namotávať nechcela. Je to proti mojim morálnym zásadám.Preto by som to aj chcela zistitiť čím skôr, či to má nejaký potenciál, alebo zamerať pozornosť inam. O pozornosť mužov nemám núdzu, mne sa však páči len málokto. Ani neviem prečo je to tak, jednoducho to tak mám. Zatiaľ volím vyčkávaciu taktiku, asi ani nemám veľa iných možností.

autor
7. máj 2023

@sszuzu8 veď práve, aj ja mám kadejaké skúsenosti, ktoré by som radšej nemala. Zažila som stalkera, aj pokus o znásilnenie. Z toho tiež pramení moja odmeranosť k mužom.

reanda
7. máj 2023

a co tak sa na neho usmiat proste iba ako na cloveka? 🙄

princezna_diana
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. máj 2023

@reanda ale zase ja sa normálne usmejem keď sa stretneme a zdravíme, ako na každého.

princezna_diana
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. máj 2023

@princezna_diana robíme každý na inom oddelení. Mám vyššiu pozíciu, ale nie som jeho nadriadená. Stretávame sa v spoločných priestoroch ako chodby, vestibul, jedáleň, niekedy chodím riešiť veci aj na ich oddelenie, ale nie priamo s ním. Čiže sa v podstate len niekoľkokrát do dňa obchádzame.

reanda
7. máj 2023

aha.. lebo si pisala, ze sa tvaris odmerane a bojis sa, ze ho tym odradis.. tak ked sa chovas normalne, tak neviem, preco by si ho mala odradit 🙂

domkakvet
8. máj 2023

Ak tam robi len tak kratko urcite by som este pockala a nechala to tak.

autor
8. máj 2023

@reanda takto. Správam sa k nemu slušne a milo ako ku všetkým ostatným kolegom. Čiže nemá dôvod si myslieť, že mi je viac sympatický, ako hocikto iný. Zatiaľ ani nechcem žiaden väčší záujem prejaviť, kým nezistím, aký charakter je daný človek. A keďže náš kontakt je pomerne obmedzený, môže to trvať celkom dlho.

minsi
8. máj 2023

Podľa mňa to je úplne normálne. Ja mám okolo seba kolegov, ktorí mi podržia dvere, otvoria dvere na aute, usmievajú sa a oni proste sú takí. Nič viac za tým nie je, ani nehľadám za tým nič iné, ale teda ja viem o nich,že sú ženatí.

autor
8. máj 2023

@minsi aj ja mám takých kolegov a pokladám to za normálne. V tomto prípade tieto činnosti prebiehajú s nie úplne bežným entuziazmom, či ako to lepšie vysvetliť, tak mi to začalo vŕtať v hlave. Keď ma niekto zdraví s úsmevom od ucha k uchu aj 3x do dňa, nepríde mi to úplne bežné. Preto chcem zistiť, či som mu až tak sympatická, alebo je to taká večne dobre naladená povaha. A toto mám problém rozlíšiť a hľadám tipy, ako na to čo najrýchlejšie prísť.

lila1988
8. máj 2023

Autorka podľa mna si riadny overthinker. Veď keď sa ti paci, tak mozes spravit krok dopredu, nemusis si robit prieskum a analyzu jeho povahových vlastnosti. Keď sa stretnete na chodbe, tak utrús poznamku, že mate na seba stastie a pod. Keď mate nejakú kuchynku, tak sa tam prikmotri a začni konverzaciu, zisti, čo robil cez vikend, alebo aké má plany. To rýchlo prídeš na to, či je zadaný. Keď je takýto usmievavý, prijemny, ten asi dlho sám nezostane, tak treba ist do akcie:

reanda
8. máj 2023

nechces sa na neho namotat, ale uz si uplne namotana 😀 .. chlap sa na teba sirsie usmeje a ty uz si ides zistovat podrobnosti jeho charakteru 🙂 .. preco by to malo trvat dlho, kym dojde k nejakemu osobnejsiemu kontaktu? ved ked zaujem ma, urcite sa bude snazit to posurit, ty to robit nemusis 🙂 .. alebo mozno to aj potrva, mozno chlapik rozmysla nad tym, ako zistit, ci nie si zadana a ci mas vhodny charakter 😀 😉

autor
8. máj 2023

@reanda ešte úplne nie, ale začínam... Preto chcem vedieť, či sa mám zamerať radšej na niečo iné ( v prípade, že by bol zadaný). Dlho to bude trvať preto, lebo nepracujeme spolu, stretávame sa skôr náhodne a vtedy nie je čas rozvíjať nejaké konverzácie. A širšie sa usmieva pravidelne, teda vždy, preto nad tým uvažujem, či je za tým niečo viac, alebo si len namýšľam.

vilma7
12. máj 2023

Nehľadaj za tým.nic. možno sa len na teba usmieva a hotovo.
Ja sa tiež usmievam na kolegov, doslovne na jedného stále, lebo mi je smiešne keď ho vidím, lebo je taký divný no. A za úsmevom vlastne schovávať úškrn.

autor
19. máj 2023

@vilma7 Ďakujem pekne, že úškrn 😀 To si ma teda "potešila". Pevne verím, že to nie je tento prípad.

mircalla
19. máj 2023

Ja som stara korcula (mam 50, i ked udajne vyzeram na vyrazne menej), nastupila som do novej prace. Takmer vsetci kolegovia su ku mne mili, usmievaju sa a 2 sa pokusali aj o flirt.
Som si ista, ze o mna realne nema nik zaujem. Ja by som za tym nic nehladala