Ahojte zaujíma ma váš názor...pred rokom som stretla muža on má 37 ja 24 keď sme sa spoznali v práci tak bol práve v rozvodovom konaní ale už vtedy sme mali k sebe blízko ale jasne som mu vysvetlila že pokiaľ nebude rozvedený nič viac s ním nechcem...teraz je už pol roka rozvedený kúpil si vlastný byt a minulý týždeň mi povedal že chce aby som sa k nemu nasťahovala...ja žijem tiež už nejakú dobu sama čiže aj z hľadiska financií by to bolo rozumné pretože sme stále buď u mňa alebo u neho... aký je váš názor na to? Išli by ste už do toho?
prečo nie, nevyskúšaš, nezistíš..aspoň sa v istom smere rychlejsie spoznate (co sa tyka spolocneho nazivania,upratovania a veci okolo domacnosti). ked to nebude klapat, vzdy sa mozes odstahovat.
Má deti? Pre mňa veľmi dôležita informácia. Ja som v mojom živote chcela "seberovneho" človeka.
@siska53 áno presne tak by sme to chceli urobiť
@vilma7 má syna ten ale býva s mamou keďže to má jednoduchšie z hľadiska chodenia do školy a na rôzne krúžky
Áno, svoj daj do prenájmu na rok, uvidíš, ako vám to pôjde. Vždy sa budeš mať kde vrátiť.
áno, išla by som do toho, aj keď by mi trochu vadil vekový rozdiel a to, že on už má dieťa, ale ak si ináč super rozumiete, prečo nie, svoj byt by som prenajala,
@elizabet173 mne vekový rozdiel nevadí ja som práve vždy chcela staršieho muža a dieťa tiež nie a viem že by ešte chcel deti takže možno ak všetko pôjde tak ako má budeme mať aj spoločné 😄
tak ti držím palce, nech ti to vyjde 🙂
Ano a svoj by som dala do prenajmu