Intímny život s človekom na vozíku

lenica11
27. mar 2023

Ahojte jeden príspevok som už zverejnila len som ho dobre neskúšala. Tak ešte raz som zdravá žena ktorá ma za Partnera človeka na vozíku. Tam dolu to nie je úplne 100% preto hľadám niekoho v podobnej situácii. U doktora samozrejme bol aj s ním túto problematiku prebral ale chcela by som sa porozprávať s niekym na rovnakej vlne. Či už cloveka pár alebo skupinu alebo poradňu. Ďakujem za každú radu a typ 🙂

zorkahorka
27. mar 2023

Osobnu skusenost nemám, ale poznám chlapika, ktory sa ozenil a zvladol splodiť aj deti, takze isto to ide

oskorusa
27. mar 2023

@lenica11 preštuduj si napr. https://www.vozickar.info/vozickar-a-intimne-vz...

Myslím, že tam nájdeš odpovede. Tuším bola aj literatúra k tejto téme, ak si spomeniem resp. Nájdem, dám vedieť. Popozeraj aj české stránky, tam dokonca ponúkajú službu sexuálne sociálne pracovníčky, možno majú tiež materiál na prečítanie. Držím palce.

kvetka121
27. mar 2023

@lenica11 záleží prečo je na vozíku, ak je poškodená miecha tak sa dajú splodiť deti len umelým oplodnením

iwesska
27. mar 2023

@lenica11 Skus napisat Bekimovi,on je v tomto dost otvoreny a cakaju s priatelkou babo🙂

lenica11
autor
27. mar 2023

@iwesska bekim ma iné poškodenie uňho to nie je tak “zle” ale ďakujem

lenica11
autor
27. mar 2023

@zorkahorka ja viem že to ide tu nejde o deti ide o uspokojenie

zuzinka888
27. mar 2023

Je to uplne individualne a zalezi aka je diagnoza- ci to sposobuje ona, blok v hlave alebo problem s erekciou..... nozno treba poriesit urologa alebo sexuologa.

m_zeman
Odpoveď bola odstránená
Zobraz