Intímny život

zenaamuzik
26. máj 2024

Dobry den, musela som zalozit nove konto …. Lebo toto je delikatna otazka ale dolezita lebo neustale s muzom vedieme debatu o tom .. kolko x do tyzdna je sex este ok.. mavame sex kazdy den.. muzovi sa to zda privela.. neni to vynutene .. vacsinou to ide same… ale ja neviem mne to pride uplne ok.. a ze chlapi to nepotrebuju tak casto .. a ked ho nemame dva dni pride on sam.. tak ja uz neviiem.. je to vela? Malo?

barka1
26. máj 2024

@zenaamuzik velmi individuálna záležitost...na tuto otázku nie je jedna správna odpoved...dolezite je, aby frekvencia vyhovovala obom...
Ale veta "chlapi to nepotrebuju tak často" ma pobavila 😁

pralinka25
26. máj 2024

toto nie len ze zalezi od kazdeho cloveka zvlast ale este aj v roznych zivotnych fazach to ma kazdy inak. na toto odpoved nedostanes lebo neexistuje. je to cisto na vas. a ano aj chlapi su rozni. nie vsetci potrebuju sex denne.
musite si to nastavit len vy sami. niekomu je ok aj 2x za den a niekto to nepotrebuje k zivotu vobec.

pe_mi
26. máj 2024

@zenaamuzik ahoj,môj manžel by nedbal aj 3x denne , mne stačí 3,4x do týždňa .musíme robiť kompromisy

mia_von_prag
26. máj 2024

Pred deťmi 2-3 x do týždňa
Po deťoch 2-3 x do mesiaca

lauriik
26. máj 2024

Moj muz tiez nechce sex kazdy den. Ale ob den mu vyhovuje. Ale vo vseobecnosti skor zalezi na tom, v akej casti cyklu som.

danica2711
26. máj 2024

@zenaamuzik tak o tom prestaňte neustále debatovať a analyzovať to. Na to nie sú pravidlá, chce sa vám sexovať, sexujte, nechce sa vám, nesexujte, jednému z vás sa nechce, tak ten druhý sa neurazí a nebude to rozpitvávať, či je to normálne a ako to majú druhí... Spontánne, bez pravidiel a porovnávania s inými ľuďmi je to najlepšie

lindous
26. máj 2024

Off topic - mohla si založiť anonymnú diskusiu, anonym/nový účet je už za jedno... k téme, ako už bolo povedané vyššie, nejdeme podľa kalendára, ale podľa chuti... nechápem aký je u vás vlastne problém, veď ak muž niekedy nechce, nech povie narovinu, ubezpeč ho, že sa nenahneváš a ideálne sa naozaj nenahnevaj...

sono2
27. máj 2024

@zenaamuzik na začiatku vsťahu to je OK mávali sme aj dvakrát do dňa. Časom klesajú hormóny je viac práce, prídu deti. 2 krát do týždňa mame my aktuálne v 20 ročnom vzťahu.

dussipb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zenaamuzik
autor
29. máj 2024

@dussipb no tak mavame aj dlhy alebo kratly alo je chut.. a hej no kazdy den.. proste to tak ide same.. len skor asi sme potrebovali uistit ze to je jednoducho ok a nevidiet sa ako blazni…

pralinka25
29. máj 2024

@zenaamuzik a keby sme ti povedali ze ste blazni tak co? vsak je to u vas doma. co s tym ma okolity svet a nazor kohokolvek?

dussipb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rozkvet1
29. máj 2024

@zenaamuzik podľa mňa je to veľa. Neviem si predstaviť každý deň

pralinka25
29. máj 2024

@dussipb ale to uz je na nich. mozno maju obaja proste tak nastavene hormony a ak im to vyhovuje tak naco by zvolnovali. a naopak ak niekomu staci 2x za mesiac a su obaja ok tak naco by sa premahali. tak ako im vyhovuje. ak sa obohra je to uz ich problem. su rozne obdobia v zivote. mozno zvolnia casom sami dobrovolne. robit to nasilu nema zmysel.

adka176
29. máj 2024

Asi nerozumiem, v čom je problém...??? Tak ako vám chutí... prečo sa vidieť ako blázni...??? Ak vám to ide samé každý deň tak každý deň aj dva krát....pre mňa za mňa...ak obdeň, tak obdeň....