Ahojte mam taky problem som 5 mesiacov od porodu.. dost ma nastrihavali a zasivali .. ked sme sli mat s muzom sex tak nedokazal sa dostat dnu🥺som z toho dost na nervy .. mala to niektora tiez tak po porode ? Zlepsi sa to ? Sem tam citim aj mimo sexu ked sa sprchujem a chytim si tak take ako tvrdsie asi zjazvene … :(
@barbora0308 dakujem pekne presne som rozmyslala nad lubrigantom..
Opýtaj sa v lekárni na hydrogél či by ti to nepomohlo... Viem, že silikónové náplaste na jazvy nie sú vhodné na sliznicu, ale hydrogélové pásy alebo gél by mali byť ok.
Alebo to rieš s gynekológom, možno by ti odporučil aj kortikoidy alebo nejaké iné riešenie. Prípadne choď rovno na kožné, tam nepotrebuješ ani výmenný lístok.
Ja som si tiez v lekarni kupila lubrikant ( nejaky na pouzitie po porode). Ja som bola tiez vselijako dotrhana, este aj klitoris mi zosivali 🫤 tiez trvalo kym sa do mna dokazal dostat, skusali sme uz aj v sestonedeli, ale myslim, ze az 6 mesiacov po sme dokazali mat “normalny” sex a zacalo to byt dobre az po roku 🙂
@pato88 dakujem pozriem ten lubrigant po porode 🙂
Lubrikant je po pôrode základ. Určite radšej choď do silikonoveho ako do vodneho. Ten vodný treba každých 5 minút obnovovať, silikonovy je trvácny. 5 mesiacov po pôrode už je dosť, nemusíš sa báť nejakej infekcie, sú to všetko overované a bezpečné produkty.
@thirstymonk ďakujem pekne ❤️
Veľa šťastia ;)
Ano, ja som bola tiez dost blbo nastrihnuta. Isli sme na to pomaly a teda jedine s lubrikantom, urcite si ho kupte. Casom by to malo byt lepsie 👍.