Je podla Vas normalne ked jeden druheho odignoruje pocas narodenin (intimnosti) a ani nasledujuce dni ziadny naznak, len suche podanie ruky a ,,kamaratsky,, bozk na pery. Materialny darcek bol ale ten neriesim a aj keby nebol tak mi to neprekaza. Ved narodeniny by si mal clovek uzit, je to o tom spravit toho druheho stastnym, prekvapit svoju polovicku, potesit.
Osobne si neviem predstavit spravit to iste opacne. Pricom velmi dobre vie ze to zanedbava a co by mi spravilo radost. A ani na narodeniny nic, uplna ignoracia, egoizmus.
Alebo to zle vnimam z mojho pohladu?
No neviem ako to mate celkovo nastavene vo vztahu..my to mame zauzivane tak ze ked mam narodeniny ja alebo manzel, vzdy ideme na spolocnu veceru, dame si vinko, sex je atd...ale tak to tak mame zauzivane odjakziva.. 🙂 aby ten den bol naozaj pekny pre nas oboch 🙂
My si robíme dobre a radosť celý rok, potom nie je ani na narodeniny nikto sklamaný. Nerieš to, že na narodeniny nič. Rieš to, že to nefunguje všeobecne.
Nie je podľa mňa normálne, ak človek čaká na narodeniny, aby bol konečne sex... Potom sa už ani niet čomu čudovať, že ani vtedy nie je...
Iniciatíva môže prísť z oboch strán. Určite tiež nie je ok, ak niekto čaká len kvôli svojím narodeninám, že sa na pár minút partner(ka) premení na sexuálnu mašinu a zatrasie sa zem.
@melanta riesim ale to musia chciet obaja poriesit nie len jeden.
Z Vašich riadkov cítim smútok, nechuť a prekvapenie. Vy ste čakala niečo iné a Vás partner Vám poskytol niečo iné. Nenaplnil Vaše očakávanie počas narodenín. Nevidíme presne,že čo udialo ,vidíme ako vnímate Vy.Partner si spomenul,ale... To je preto,že my ženy kukame filmy alá Titanic a achkame nad vzťahom Rose a Jacka a potom ,že sme prekvapene,že toto nám naši reálni muži robia. Ženy sú teatralnejsie, emocionalnejsie ,my chceme silné gestá , počuť to silné tokanie ako nás muži milujú.
Asi ste čakala nejaký ohňostroj a výbuch citov , obrovské salvy , korunovácie,lukulske hody, klaunov? Dobre tento deň Vám úplne nevyšiel podľa Vašich predstáv, čo Vás otrávilo, ostatné dni ako funguje Vás vztah, ostatné dni ako ste spokojná vo vzťahu.Lebo urobiť takýto výsek , a fatálne to uzavrieť ,že je to blbé , nie je úplne fajn.
Povedala ste mu priamo čo sa Vám páči, ako by ste chcela ,aby prebiehal tento sviatočný čas, na čom si zakladate?
A čo keď Vás priateľ nie je typ, kt.ma rád takuto sebe prezentáciu? Vy máte rada živší prejav, možno väčší emocionálny sprievod, kopec balonikov,. Spomenul si , kúpil dar a dal Vám aj bozk. Čím si Vás uctil a dal najavo,že nie mu lahostajna.Čo keď v ten deň prežíval okrem Vášho sviatku aj iné životné udalosti? Možno sa mu nechcelo hrať etudu z hry Romeo a Júlia ,prejavuje sa aj iné dni takto stroho ?
Veď každý deň nielen sviatočný je krásny s milovanou osobou, nechcem bagatelizovať ,to ako to vnímate a ako hlboko sa to Váš dotklo, ale keď sa zamyslite ako teda všedné dni fungujete ,tak čo vidíte v tej kávovej usadline?
@lucinka5051 to mate pekne , v dobrom zavidim. 🙂
@lulaby1982 zaujimavy nazor dakujem. Co sa tyka tejto oblasti zvysne dni z roka su takmer identicke.
Áno, ako píšeš, problémy musia chcieť riešiť obaja. Ak ich partner nemá záujem riešiť všeobecne, nie je prekvapujúce, že ich nerieši ani na narodeniny. Mne to pripadá, že váš problém nie je iba sex ale všeobecne partnerské spolunažívanie.
Ty si chlap? Lebo chlapi mavaju take napady ze ako darcek zene chcu dat "uzasny sex". A zeny by radsej diamantovy prsten ci zlaty sperk a den-dva-tri bez sexu by im nevadil.
A mimo narodenín sex mate?
Je pravda, že problémy musia chcieť riešiť obaja. Ale aj tak musí jeden začať... A keď je dobrý začiatok, tak sa aj ten druhý pridá.
Je uplne jedno, co je na narodeniny, je to jeden den, dolezitych je zvysnych 364 dni.
A to sex je akože najlepší darček na všetky sviatky? Nejde predsa aj o niečo iné? Prečo sa všetko musí oslavovať sexom? 🤦♀️ Však darček ti dal spomenul si.. Podľa mňa aj to je dosť. Ocen to trosku
Bolo by mi úplne jedno, že zrovna na narodeniny nič, keby to inak fungovalo.. Ale teda tu je zrejme nejaký dlhodobý problém, ktorý treba riešiť, nie len ten jeden deň..