Ahojte, neviem čo sa so mnou deje a nemozem to ani nikomu povedať. Som v 40tt a moj muz mi prestal vonat. Normálne mi príde vona jeho kože neprijemna. Už asi tri-štyri mesiace sme sa nepobozkali, akože obyčajnú pusu na pusu to áno, ale nie bozk (s jazykmi). On sa o to snaží ale mna skoro vzdy napne a to on je cistotny, oholeny, dava si parfem proste žiadny problem. Sex sme nemali 9 mesiacov a ja tak premyslam či ho ešte vôbec lubim. Tesim sa keď ide do prace a keď vidim že je 17:00 podvedome som nejaká podráždená že už ide domov. Chudak, moc mi to je luto😭 ale ja k nemu asi naozaj nič necitim. Proste nechcem aby sa ma chytal, pozeral na mna, spal vedla mna.. otehotnela som neplánovane, dost dlho som to nevedela vstrebať. Zachvilu budem rodiť a ja nemam ani vztah stabilný lebo toto dlhodobo nebude fungovať. Predstava mat s ním sex je pre mna strasna. Čo robiť ženy prosím?😞
skus to tu prelistovat. davnejsie tu bolo viacero podobnych tem, mozno ti nieco z toho pomoze ak by si tu nedostala vhodnu odpoved. isto tu taketo nieco bolo.
a inak priklanam sa k tomu ze to bude na 95% len tehotenstvom a hormonmi. casom sa to upravi. mozno ale az po kojeni.
Hormóny. Bolo to tu viackrát. Nie si sama. Prejde to
To su len hormony, neboj sa. Vraj aj ked sa zena da dokopy s muzom pocas uzivania hormonalnej antikoncepcie, po jej vysadeni moze zistit, ze jej muz vobec nevonia, lebo proste konecne zacne vnimat prave vone a neni ovplyvnena hormonmi 😃
Mne napínalo aj od sprchového gélu a šamponu, čo som používala, od kolegoveho parfému a to skoro celé tehotenstvo, nie len ku koncu. Prešlo to. Neboj.
Hormóny. V tehotenstve sa mení a zvyšuje citlivosť na vône a pachy,mne síce šampón a gély nevadili, no ja som neznášala tie vône v aute, pritom pred tehotenstvom mi to vôbec nevadilo, dokonca som chcela, aby tam boli kadejaké druhy😆. Keď som bola tehotná, koniec, keď sme niekde šli autom, všetky fľaštičky musel muž vybrať, ani stromčeky nemohli byť, hoci ozaj vonali minimálne. Nezniesla som ani to.
Neviem ci to len u nas bolo ked som bola tehotna,ale u nas to bolo obojstranne.aj mne prestal vonat moj muz v tehotenstve ale aj ja jemu. Povedal ze tehotna som vyzarovala uplne inu vonu.a to je medzi nami brutalna chemia. 😀
Ja som to mala určité obdobie v tehotenstve podobne. Až mi bolo do plaču, keď sa ku mne priblížil 😀 potom ale prišlo obdobie, že som sa dokázala rozplakať, keď nechcel sex ráno a večer 😀 Chudák, neviem čo bolo pre neho horšie 🤣 ale po pôrode, keď sa hormóny ukludnili, tak sa to vrátilo všetko do pôvodného stavu. Ja byť tebou, nerobím žiadne unáhlené rozhodnutia, nerozmýšľaj nad tým. Budeš to riešiť ak to neprejde ani pár mesiacov po pôrode (príp.po kojeni)
To bude zrejme iba hormonmy a potom to prejde.
Ahoj, mala som to uplne rovnako. Z manzelovej vone, vone jeho vody po holeni …. ma napinalo. Museli sme aj v zime spavat pri otvorenom okne, aby ani trosku vone spojenej s nim, som nezacitila a nebezala zvracat. Chudak manzel, ma alergiu na chlad. Po porode sa to zmenilo, uplne sa to vytratilo. Kebyze to sama nezazijem, neuverim.
Zrejme to budú len tehotenské hormóny... zatiaľ by som nestresoval.