Intimita po pôrode

21. máj 2024

Pekny vecer 🙂 za dva tyzdne som tri mesiace po pôrode. Rodila som CS. A nemam chut na sex. Takmer vôbec. Mali sme ho od porodu 3x. Muz by chcel, stále mi hovorí že už sa mi určite nepaci, lebo ho nechcem. Ale ja na ten sex nemam ani pomyslenie. Dieta mame dobre, krasne spinká ale aj tak som extremne vycerpana kazdy jeden vecer, ze jedine čo chcem je ísť okamžite spat. Ja neviem ale zmeni sa to? Aktuálne to citim tak, že ak by som sex už nemala mat nikdy, ani by mi to nevadilo 🫣

ariannazara
21. máj 2024

Jasne je to normálne mala som to rok po pôrode isto, a potom sa to vrátilo spat do starých koľají.

petra92
21. máj 2024

Po prvom pôrode to trvalo dlhsie kym som prisla k chuti,cca do roka, po druhom skor o dosť, po tretom som sa nevedela dočkať konca šestonedelia 😆 takze vyčkaj času..🙃

arexka
21. máj 2024

Mňa to prvy krat od šestonedelia hrozne bolelo mala som to tam trocha zošite a myslela som že sex už nikdy nechcem ale časom sa to zahojilo teraz ani neviem že som tam mala ranu .. chuť som aj mala ale teraz ma čaká druhý pôrod neviem ako dopadnem😃 po ňom všetko potrebuje čas len chlapom to chyba skoro dva mesiace nič..len unava robi svoje pri dieťati je to už ine ako pred deťmi 🫣

nevenka
21. máj 2024

@petra92 no len nemajte stvrte... 🤭. Ja som to mala rovnako a po stvrtom uz vyse roka chut nie je...

mikitilik29
21. máj 2024

Ja som druhý rok po druhom pôrode a nejakú extra chuť na sex stále nemám 🤷 u nás je partner šťastný keď sama od seba chcem 😪😂

tramtada31
21. máj 2024

A kojis? Vtedy je tá chut vraj ovplyvnená hormonami, že sa ma matka starat o dieťa a nerobiť si podľa “prirody” nové.

petra92
22. máj 2024

@nevenka to nie,nehrozí 🤣

greywolf
22. máj 2024

Ked si vecer unavena porieste rano, cez den. A ked nemas chut ruky mas tiez nie? Alebo oral.

kinlly7
22. máj 2024

@greywolf akože aby bol kľud. Je jedno, že nemá chuť, hlavne, že splní želanie mužovi 😀

h2
22. máj 2024

Autorka, dojčíš? Ak áno, tak za tú nechuť môžu aj hormóny. Proste príroda to tak zariadila, aby sa žena nehrnula hneď do plodenia ďalšieho dieťaťa, pokiaľ je jej telo ešte plne vyťažené starostlivosťou o to prvé. Upraví sa to, možno aj skôr, než prestaneš dojčiť, len ešte je to stále veľmi krátko po pôrode.

nevenka
22. máj 2024

@greywolf no absolutne netusis, ako zena funguje. Mas vobec dieta? Ze rano 😅🤣. Jak hurvinek valku si to predstavujes. Ale ano, pri jednom si to este viem predstavit, ak rano dieta spi. Nas vsetky 4 budili alebo budia o 5-6 rano a to teda nikto nema chut vstat o 4, aby sexoval 🤣
Moj muz by toto odo mna ani nechcel, ze nemas chut, tak mi to sprav rukou alebo ustami. No otras, jak taka "vec". No ale niekomu ide o sex, niekomu o milovanie. Mojmu sa to takto ani nerata a ked uz fakt je pretlak, tak si pomoze sam. Nie ze padam na hubu od unavy a este mu fajcit...ble...By som sa citila ako taka stetka.

autor
22. máj 2024

@h2 nie nedojcim. Ale malinka vstáva pravidelne o 4:30 cez deň moc nechce spat a večer už o 21 grcam od únavy