Iné vyvrcholenie

prosteclovek
9. feb 2024

Ahojte. S priateľom mávam normálne pohlavný styk lenže sa mi sťažuje ako potom keď sa spravím no vyvrcholim že je to vždy iné..
Ani raz nezažil že by to bolo rovnaké.
Raz je to lepkavé, raz hrudkovite,raz žltkasté, raz biele ako mlieko, raz ako voda, mäkké, tvrdšie. Ja už neviem, všelijak vravel.. Znamená to niečo zlé???
Hygienu mám pravidelnú a nemala som do teraz žiadne problémy. Za odpovede ďakujem.

anjelicek26
9. feb 2024

Ved hlien je počas cyklu ženy vzdy iný.. mohol by si dostudovat biologiu😅

egonsk
9. feb 2024

@prosteclovek semeno chlapa je podla toho kolko pije tekutin - huste, alebo redsie. Ale zeny pri orgazme nestriekaju ani hrudky ani sampony. Ak tam vidis mliekovo tvarohove hrudky, zrejme nema celkom ok hygienu chlapec a on je skor povodcom toho. Zena po orgazme iba ovela viac je zvlhcena a mazlavejsia vacsinou, ale nemeni sa ako chameleon, samozrejme teda v case ovulacie drobna zmena je ;)
Druha vec je, ze ak sulozis denne a aj viac krat, tak spermie dokazu si pohoviet aj par hodin v utrobach a mozno v pozmenenom skupenstve vyjdu prave pocas nasledujuceho aktu, kedy si ich vsimne chlapec...

domkakvet
9. feb 2024

@prosteclovek on sa ti stazuje, divne.

tehotna40
9. feb 2024

Nie neznamená to nič zlé, proste pri orgazme ženské telo začne tvoriť viac hlienu. Neviem aký je partner v iných oblastiach, ale kúpila by som mu nafukovaciu pannu, keď ju bude poriadne umývať bude vždy čistá a suchá a ja by som si našla vyspeleho, zrelého muža, ktorý nepotrebuje komentovať hlien a dokáže oceniť ze s nim vie žena dosiahnuť vyvrcholenie a vie si užiť sex.

kp7333
9. feb 2024

Odkaz priatelovi, ze najprv dokoncit ZS, potom sexovat a menej sa stazovat.

bylinka25
9. feb 2024

To, čo opisuješ je tým, že každá čast tvojho cyklu, okrem dní , keď krvácaš, tak máš iný hlien. Ale prečo sa ti priateľ sťažuje na hlien? Veď, keď by si nemala mokrú pošvu, bol by veľký problém, ako pre teba, tak pre neho.