Idem na rande a dotyčný berie aj psa

18. máj 2023

Mám rande a jedným milým mužom, ideme do parku a chce so sebou vziať svojho psa. Ja som psa nikdy nemala, tak by ma zaujímalo, že ako sa mám k psíkovi správať. Čítala som, že nehladkať po hlave..
Môžem ho vôbec ja ako cudzia pohladiť?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
18. máj 2023

to má rande s tebou a či so psom... 🙄

mistymay33
18. máj 2023

Nepíšes aký je to pes, ale v podstate je to jedno, normálne sa opýtaj majiteľa, či ho možes pohladkať. On ti povie, či ano, či nie. Kludne ho možeš poškrabkať po chrbte, na hrudi... ale myslím si, že ked ho donesie na prvé rande, tak to bude vychovaný sociálizovaný pes zvyknutý na ľudí, čiže sa bude dať hladkať.

macekovam
18. máj 2023

Určite ho nechytaj od chrbta. Nezaves sa mu okolo krku😊

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. máj 2023

@deti95060810 Spýtal sa ma, či môže vziať psa, tak som súhlasila.

autor
18. máj 2023

@macekovam To je mi jasné 😆

stellarstar
18. máj 2023

Odkiaľ berieš že nehladkať po hlave? Máme 2 psov a furt ich hladkáme po hlave.
K psovi sa nijak extra správať nemusíš len na prvý krát si nechaj oňuchať ruku.

jaja20
18. máj 2023

@nikto2234 🤦

zzuunnaa
18. máj 2023

@nikto2234 a čo je zle na rande v parku a ak vezme psa? 🙈 či rande musí byt len v luxusnej reštaurácii? Neviem čo je zač ale už len z prechádzky a psa mi príde úplne pohodak 🙂 a @autorka psík bude isto zvyknutý na ľudí, pohladkaj ho po chrbte, príhovor sa mu a uvidis sama, niektorí sa túlia hneď 🙂

autor
18. máj 2023

@zzuunnaa Takže môžem si k nemu čupnúť a pohladiť? Ja nechcem vyzerať ako nemehlo, ale zároveň nechcem spôsobiť nejakú nepríjemnosť.

jaskolka
18. máj 2023

A prečo musíš nejako vyslovene sa správať aj ku psovi? Neviem, mne by to ani neprišlo na um,úplne neutrálne by som to brala, je tam pes, a co?
pokiaľ nie si vyslovene takisto psickar, milovník psov, tak nevidím nejaký význam v tom,teraz sa k tomu nútiť ci premýšľať, ako sa správať.

lindous
18. máj 2023

@nikto2234 mňa by práve na psa chlap zbalil o dosť ľahšie 😂😂😂

Autorka, nikdy si žiadneho psíka ani nestretla? Nehladkala? Nikto z rodiny alebo kamarátov nemá psa? Myslím, že to len príliš prežívaš, lebo je to prvé rande a polemizuješ aj nad tým čo netreba, takže nádych, výdych, kľud ono to príde prirodzene 😊

ullala
18. máj 2023

Ja by som tiez vobec neriesila psa. Vklude nech okolo nas chodi, ale aby som rozmyslala ako ho hladkat a ci ho hladkat, tak to nie 😀

vanilkovazmrzka
18. máj 2023

Pohladkaj po hlave toho muza 😃

vanilkovazmrzka
18. máj 2023

@nikto2234 esteze si nikto :D

autor
18. máj 2023

@lindous Ďakujem, je pravda, že stresujem 😃

mimka1402
18. máj 2023

@nikto2234 Preboha tak ty si iné číslo.😀 Čo je na tom zlé? Ja som tak šla a bolo to super rande, nebolo to také nútené lebo sme boli vonku stále viacmenej medzi ľuďmi a dalo sa rozprávať bez toho aby niekto počúval náš rozhovor. plus pes môže byť fajn spojovnik na rozhovory od debát koľko ma rokov prečo má také meno čo ma rad atď.
To, že na prvé ju berie do parku neznamená, že na druhé rande ju nevezme nikam do reštaurácie na večeru. 🙂
Aspoň v parku je to skôr kamarátsky štýl a ak budu sympatie tak druhé rande určite zvolia niečo iné.

lindous
18. máj 2023

@vanilkovazmrzka toho by tiež možno potešilo viac, keby si čupla a prihovorila sa 😅😂

vanilkovazmrzka
18. máj 2023

A inak aby som bola k veci, tak nechaj psika, nech ta onucha, natiahni k nemu ruku, nemusis sa ho ani dotknut. Zalezi od povahy psa, niektori su menej kontaktni, a nebudu o teba prejavovat nejaky zvlastny zaujem, niektore su take pojasene, vsak uvidis. Alebo sa spytas priamo toho muza, ci ho mozes pohladkat 🙂

Za mna je psik velke plus, podla mna clovek, ktory ma rad zvierata, nemoze byt zly :D

modrykonik33
18. máj 2023

Aký je to psík? Rasa? Aj od toho celkom závisí 😊

miadi
18. máj 2023

Moc to prezivas Akoby doniesol na rande svoje dieta.. aj ked chlpate 🤣
@deti95060810 tak co pan je šikovny zabije 2 muchy jednou ranou vyvenci psa a zbali ženu multitask 😃Mozno ten pes je rozkosnejsi ako on a chce ju nim ohurit .

mimka1402
18. máj 2023

Autorka nestresuj, ak chceš v lidli majú také mini piškótky pre deti, tie som dávala ja psom ako pamlsku.😀 Možno toto by som si vzala na "spoznanie" so psíkom.
A zväčša sa spýtaj majiteľa, že či a kde ma rád, niektorí psíkovia majú radšej na chrbáte a iní aj za uškom.😀
Ale určite on ak je zodpovedný majiteľ bude sa snažiť aby si sa aj ty cítila komfortne pri psíkovi. Určite nie hneď vrhať sa ale úprimne aj psy majú svoje povahy a nálady. Jeden pes nemá rád dotyky a ďalší sa hádže pod nohy všetkým cudzím ľuďom len aby ho hladkali a dostal pozornosť. 😀
Určite to bude fajn!😀 Len si vezmi asi nejaké nohavice co ti nebude ľúto vyprať lebo ak náhodou to je nejaký pojaseny psík môže napríklad sa oprieť labkami o teba atď atď.😀 Neviem aky veľký je pes a ako ho má vycviceneho.

Za mňa už by som bola zbalena len z toho dôvodu, že má psa.😀

miadi
18. máj 2023

Aj ked je to len prve rande .. ked uz teraz pride so psikom .. rataj stym ze ak chces vztah Musis prijat aj jeho zvieratko. Nie ze tu budes o pol roka pisat ako ti Strasne vadi ze priatelov pes spi s vami v posteli a jeho chlpi su vsade. 😆Mozno nespi ( ale u chlapa je velka sanca ze spi snim im take veci ako prehnana hygiena moc nehrozia) ak by ti toto vadilo opytaj sa ho uz teraz 😉

zzuunnaa
18. máj 2023

@autorka kľudne aj povedz že nemáš skusenosti so psikmi, opýtaj sa či môžeš pohľadkat a tak. A závisí aj od toho aký veľký je to pes. Iné je to s čivavou a iné a dobermanom 🙂 doma mám psov a aj cely život som mala ale k cudzím mám rešpekt a pýtam sa vždy majiteľa či môžem pohladkať. Nič tým nepokazis 🙂

autor
18. máj 2023

@miadi Toto mi už povedal, že tak ako je pre ženu s dieťaťom dôležité, aby potenciálny partner prijal aj jej dieťa, tak aj pre neho je dôležité aby tá žena prijala jeho aj jeho psa.

svokrinjazykmonika
18. máj 2023

Ako prvé daj psovi ovoňať ruku a potom normálne pohladkaj, poškrabkaj po hlave, po krku. Dole na chrbte, pri zadku (rozumej kríže) - nie. Aspoň nie na začiatku.

alenamihal
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
18. máj 2023

Hej pes je chlpate dieta ☺️On ho berie aj aby ta psik overil ci sa mu pacis 😉 Ved neboj on ti povie co a ako . Po 5minutach mozno budes skrabkat psika na kostrci to miluju 😃na prvom rande sa nechas onuchat a ked pride k druhemu mozes mu nieco doniest mlsku pre psov . Vacsinou ci maly ci velky miluju udene prasacie uši.