Poslednú dobu je v partii celkom dusno. Ide o dva páry. Kamarátka je s manželom, druhé dieťa na ceste a druhá kamarátka má dlhodobý vzťah so svojim partnerom. Práve som sa dozvedela celkom nepeknú skutočnosť. Popri tom ako je jedna vo vzťahu a druhá má rodinu, spomínané kamarátky spolu po tajomky udržujú intímny vzťah a v súkromí sa bežne bozkávajú a na verejnosti si veselo fungujú ďalej so svojimi chlapmi. Všetko popierajú a že k sebe majú "blízko" nikomu nehovoria.
Aký máte na toto celé názor? Dá sa to považovať za neveru? A čo sexuálna orientácia? Asi ich môžeme zaradiť do kategórie bisexuálne orientované alebo hetero baby, ktoré možno hľadajú len "nepoznaný zážitok"?
Pred týždňom sa to prevalilo a jeden chlap sa už chce rozísť. Čo si o tom myslíte? Som z toho dosť smutná.
Myslím si, že nás do toho nič a teba tiež. Na tvojom kamarátstvo, ak je skutočné, to vplyv mať nebude.
A teraz tú o červenej čiapočke.
Vzťah žena so ženou nepovažujem za neveru
@harrisson Kamarátka tiež hovoria, že to nie je nevara a že nie je lezba. Za to jej priateľ sa cíti oklamaný a podvedený neverou a to, že zatajila svoju sexuálnu orientáciu.
Ak nikomu nehovoria, ze maju k sebe blizko, tak ako to vsetko mozes vediet ty?
😂 ty sa musis dobre nudit
@moonlight1210 asi závidí, že na ňu sa neušlo
Teba čo zaujímajú cudzí ľudia načo to je dobre sa medzi niekoho miešať.
Nie,nie je to nevera,to je oveľa horsie
@harrisson a keby spolu šukali tí chlapi poza chrbát svojim ženám? To by bolo?
Kamarátka mi píše, že je na dne a plače. Chlap jej vynadal, že ho podvádzala vyše roka, že je lezba a rozišiel sa s ňou.
Priateľka nech sa nečuduje. Expriatel ma pravdu.
Samozrejme, že som na jeho strane. Takáto nevera je ešte horšia.
Zrejme sa vám rozpadne partia. Alebo sa všetci štyria upokoja a budú si užívať všetci spolu a zmiešane- prepáč to sa sem moc nehodí, ale mi to nejak nedalo.
ze ta do toho prd makovy ...