Bojim sa že urobim chybu ak som zaslepená a naivná ohľadom jedneho muža. Prosím o vás názor. V 15 sa mi veľmi fyzicky zapáčil jeden vtedy ešte chalan. Bola to moja platonická láska ale vobec sme sa nepoznali. Myslela som si že ani nevie že vobec existujem. Proste som ho neriešila, ani žiadnych iných chalanov. Zrazu mi do života vstúpil (uz ex) priatel s ktorým som bola od 16, samozrejme osudová láska,nekonečna, trvajúca navždy, ako si to väčšina dievčat v tom veku mysli. Po pár rokoch som otehotnela a po narodení dieťaťa som zistila že nie je taky, za akého som ho povazovala ale stale som sa snažila vydržať kvôli rodine. Nejak sa to medzi nami utriaslo a začinalo to potom znovu vyzerať fajn. V tom obdobi mi napisal prave ten spomínaný muz, moja platonická láska. Síce som sa veľmi potešila, povedala som mu že mam priateľa a slušne som ho odmietla. Život plynul dalej a začínala som si pomaly uvedomovať že nie som šťastná. Vzťah s partnerom zacal ist pomaličky dolu vodou. O pár mesiacov sa mi znova ozval on, platonicka laska. Keďže som nebola spokojna vo vzťahu uz som ho neodmietla a začali sme si pisat. Povedal mi že sa mu pacim presne tak dlho ako on mne (ale nevedel o tom) a že mi chcel napisat už dávno ale najskor sa bál (boli sme deti🙂 a potom uz videl že mam priatela. Bola som z toho dosť prekvapena a zacala som sa na neho dosť rychlo namotavat. Prerušila som teda kontakt. Po pár mesiacoch som mu ale napisala znovu a začali sme si aj volať. Keď sme volali tak sme si celkom rozumeli, mali sa o čom rozpravat ale keď sme si pisali, nejak vždy to skončilo pri tom ako moc ho pritahujem a vzrusujem. Samozrejme som mala vycitky voči priatelovi a znovu som prerušila kontakt. A potom po nejakom case, pri ďalších problémoch vo vzťahu sme znovu pisali. Takto to fungovalo s prestávkami niekoľko rokov. Až to zistil priatel a kázal mi ho zablokovat. Teraz, po dlhych rokoch sme sa s priateľom rozišli a ja som si odblokovala toho muža. Keď to zistil, napisal mi. Povedala som mu že som nezadana a jeho reakcia bola, že konecne mozem byt jeho. Teraz, keď nam nic nebrani, navrhol, že by prisiel za mnou aby sme sa konecne porozpravali, a povedali si vela veci. Som milo prekvapena, že ho to neprestalo baviť ani po toľkých rokoch. Vraj ma na mna slabosť ako sa mu to ešte nikdy nestalo. Ja to citim podobne. Problem je v tom že fakt vždy sme skončili pri téme sex. Vždy sa mi za to aj ospravedlnil, že ma nechce uraziť alebo dovoľovať si voči mne, že to nemyslí zle ale že si nemoze pomôcť. Je z úplne inej časti Slovenska, som prekvapena, že je ochotný prist len pre to aby sme sa porozpravali ale veľmi ma to teší. Zároveň mam ale zmiešané pocity, co ak ma chce len do postele. Myslite, že by bol ochotný vydržať to tak dlho a cestovať tak ďaleko len pre sex? Alebo mu môže ist naozaj o mna?
O sex mu ide určite. Ale nemusí to byť to najdôležitejšie. Chlapi si myslia že prísľub ženy že s ním pôjde je dokaz jej lásky alebo toho že je muž. Preto vždy skúšajú tie témy. No ak ty si to viac krát odmietala a on furt do toho zabrdol tak možno len chcel ten dokaz. Jeho myslenie mohlo ale nemuselo byť aj takéto: “ pacim sa jej rozumieme si ale o sexe nechce hovorit. Prečo? To ma chce len za kamoša? Hádam nie. Skúsim dnes ju znovu zbaliť” No a ako vždy urobi tu hlúposť že skončí pri sexe. Je to nemehlo čo sa balenia týka. Skus mu to otvorene povedať že mu nedôveruješ lebo chce furt len jedno. Že ty to chceš tiež ale takto nie. Ak sa bojíš že ho tým odplašíš a nenávratne stratíš tak je to vždy lepšie ako keď sa stretnete on bude dobiedzať len na sex ty ho odmietnes a budeš viac sklamaná. Problém na srdci mu povedz hneď ešte kým sa stretnete. Možno budeš milo prekvapená a on ťa ukľudní a na stretku bude iný.
Tazko povedat. Moze a aj nemusi. Ja by som sa tiez stretla. Ak mu pojde o sex, tak to spoznas rychlejsie ako cez pisanie.
@zoro9836 no Ano, skôr tak som to myslela. Či môže myslieť záujem vazne alebo ma odkopne po tom keď docieli to o čom tak dlho “básnil”
Pozri. Ak sa s nim vyspis a on sa zrazu zacne ozyvat menej, necha zacinanie kontaktu hlavne (alebo uplne) na tebe, atd, tak aspon budes vediet, o com to cely cas bolo.
Bola si zaujimava iba preto, lebo si bola nedosiahnutelna. V tom spocivala tvoja aura u neho. Ked ta dosiahol, kuzlo zmizlo. To sa stava.
Ale vobec to tak nemusi byt. Mozete zistit, ze sa k sebe skvele hodite. Preto ste jeden druhemu nikdy nesli uplne z hlavy.
Vyskusaj, uvidis... takto su to len dohady. Ci si chces len pisat navzdy? Ak neskusis tak ta to bude vzdy trapit ze si premrhala prilezitost.
Tazko povedat. Popravde, ja mam v zivote tiez vela muzov, ktori ma stale chcu do postele aj po 10tich rokoch, pretoze sme spolu nikdy nic nemali. Je ine, aktivne travit s niekym cas a spoznavat sa, ako len obcasne pisanie. Vela ludi laka prave to zakazane ovocie. Poznam zenu, ktora chodila dlhe roky s jednym chalanom. Uz pocas vztahu sa spoznala s jednym chalanom v praci. Asi 4-5 rokov boli kamarati. Ale myslim si, ze uz vtedy spolu nieco skusali. Ta baba sa zrazu vydala za toho dlhorocneho partnera a vyzerqli spolu stastni. Je to zvlastne, lebo ten chalan, s ktorym boli ,,kamarati,, ma raz v septembri skusal kontaktovat, pretoze sme kedysi davno spolu nieco riesili. Len on bol velmi divny a iba som sa trapila. Podla mna bol manipulator. Mal za sebou tazke detstvo, velke traumy. Ale ine som chcela :D v septembri sme boli asi po roku na vine a mi hovoril, ked sa pripil, ze ako mu je to hrozne luto, aka som bola pre neho specialna a ze som dala vysoko latku, ze tazko to ina prekona. A asi za dva mesiace vidim, ako si dal spolocnu fotku s tou este vtedy vydatou babou :D ona doslova zdrhla ani nie z rocneho manzelstva kvoli tomuto chalanovi. Su stale spolu, ale ona sa totalne pri nom zmenila. Vsade ma piercingy. Lebo jemu sa to vzdy pacilo. Skor na skrytych a intimnych miestach, ale kedze si ho dala do nosa a nosi take extremne hrube nausnice, tak urcite ho ma aj tam :D proste niektori muzi chcu dosiahnut svoje a zdvihnut si svoje slabe ego na tom, ze niekomu preberu zenu alebo priatelku. Treba ratat so vsetkym. Ale risk je zisk a pokial to neskusis, tak budes lutovat. Ja som skusala vzdy jednu vec. Ked ma chlap k sebe volal, tak som nenapadne naznacila, ze mam svoje dni :D :D :D a velakrat sa stalo, ze chlap to neskor zrusil, lebo mal nieco dolezite :D velmi rychlo vies odfiltrovat takto idiotov, ktorym ide iba o jedno
Nikde som nepostrehla, ci je slobodny, zenaty...
@mandzula slobodný
Neviem či sa zľakol alebo čo, ale keď som sa ho spýtala ze tak teda ako, ignoruje ma. Neotvoril správu a pritom viem ze už bol online. Takze asi nakoniec nic z toho, takze cela tato diskusia je bezpredmetná ale dakujem za komentáre :D
Už nechal videne. Inokedy, hlavne keď sa bavíme o tej spomínanej téme odpíše hned
Ale Ano, nejdem robit unáhlene závery ale myslim, že už sa na to nebudem pozerat tak ružovo.
Môže mu ísť naozaj a úprimne o teba. Ale to nezistíš, keď sa s ním nestretneš. Myslím, že po tých rokoch už naozaj nemáš na čo čakať.