Hry na rozvoj vzťahu

Ahojte, mate vyskusane nejake hry na rozvoj vztahu? Okrem Cloveciny pre pary a Knihy kvizov pre pary 🙂

tuppuk
2. jan 2023

Tu sa pripnem, my dosť hrávame tiež takéto hry, tak ma to dosť zaujíma🙂 Ale takýto typ hry doma veru nemáme. Zatiaľ🙂

cyberk
2. jan 2023

K nam raz doniesla kamaratka takuto hru (hrali sme to 2 pariky) a bolo to velmi zaujimave 🙂 viem si to uplne predstavit, ze to hraju len dvaja na rozvoj komunikacie a dozvediet sa nieco-to viac o tom druhom 🙂

dajna8
2. jan 2023

Osobne som sa nejak nikdy nad niečím takýmto nezamýšľala, keďže nemám pocit, že by sme zatiaľ mali nejaký ten problém s komunikáciou. Rozprávame sa veľa a o všetkom, no musím sa pozrieť na takéto hry asi bližšie, neznie to vôbec na škodu

maranta_leuconeura
autor
2. jan 2023

@cyberk toto poznam, ale osobne ma odradza, ze za tri roky neboli autori schopni pripravit fyzicku podobu karticiek (nikto nehovori, ze to malo byt za rovnaku cenu, viaceri sme im pisali, ze si priplatime)...

cyberk
2. jan 2023

@maranta_leuconeura ahaa tak preto to kamaratka doniesla povytlacane :O to je velka skoda veru... :/

hilda08
2. jan 2023

@maranta_leuconeura ja som tie pokec kartičky poslala do ševtu, aj to vystrihli, len krabičku bolo treba zložit, poprípade čLOVEčina, to je normalne hotová hra

sajmon1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majlo1234
2. jan 2023

Ja som domov kupila Hlbinu, a muz ma poslat do riti😃asi to nie je pre kazdeho, taketo hlbave rozhovory. Ale je to super, aj s blizkymi a tak

frantisska
2. jan 2023

My mame DUET. Ale to je tiež skôr na hlbšie spoznanie, komunikáciu. A teraz na mna odvšadiaľ vyskakuje taký plagát stieratelny s okienkami, kde sú rôzne aktivity čo pár môže spolu podniknúť. Niekomu, kto by inak len sedel doma to môže byt inšpiráciou. A ešte existuje manželský kalendár… s úlohou na každý mesiac.

maranta_leuconeura
autor
2. jan 2023

@majlo1234 hlbina ma tiez popravde vobec nenadchla :D

hennicka
13. feb 2023

ahojte, rozmýšľam nad partnerskou "hrou" na valentína... čo je podľa Vás lepšie Človečina, Duet alebo Hlbina? Ďakujem 🙂