Hriva verzus holá hlava

mariopo92
18. aug 2024

Otázka na ženy.
Čo preferujete, respektíve čo Vás priťahuje alebo nepriťahuje či záujme.
Evokuje to vo Vás niečo?
Vďaka za odpovede celkom úprimne ma to zaujíma!

tenerifka
18. aug 2024

Akoze u chlapa? Normalny slusny kratky strih vlasov, tmave vlasy (ziadne sediny).

tenerifka
18. aug 2024

A teda hola hlava je malo sexy a hriva mi evokuje hulica travy

dominikamacakova
18. aug 2024

Radšej dlhé ako žiadne. Mám skúsenosť, že holohlaví chlapi sú úplní kkti.

pralinka25
18. aug 2024

@tenerifka ziadne sediny znamena ze preferujes aby si muz farbil vlasy? lebo niekto sedivie velmi skoro.

ivik4
18. aug 2024

Toto je taka otazka ,vies... predsa kazdemu sa hodi iny uces.
Ale ked uz, hola hlava za mna moc nie

zuzitko74
18. aug 2024

Podľa vlasov by som si partnera nevyberala. Chápem však, že ak má niekto zlé skúsenosti, tak ho to ovplyvní. Kolegynka to má takto s mužmi, ktorí nosia bradu, naskakujú jej z nich zimomriavky.

andreakotesova
18. aug 2024

Dlhé vlasy u chlapa určite nie! To už radšej nech je holohlavy (oholeny ziletkou).

pralinka25
18. aug 2024

kazdemu svedci nieco ine. za mna radsej hola hlava uplne ako plesina. ja som si podla vlasov nikdy nevyberala. neda sa to zovseobecnit.

andreakotesova
18. aug 2024

@pralinka25 ja som si vyberala frajerov podla zubov 🤣😅 ale teda napr. moj muž tvrdí, že osedivel až zo mňa 😅🤣 (sedivy bol už, ked sme sa stretli...)

danyelia
18. aug 2024

Skôr holá hlava ako hriva 🤔 Ale zase to až tak nerozhoduje, záleží viac na celkovej charizme ako počte vlasov 😄

koniarova
18. aug 2024

U mňa je podstatné, čo tej hlave má.

lakebabe
18. aug 2024

@mariopo92 normálne vlasy, za mňa tmave, pekný strih od barbera ani šediny mi nevadia, sú sexy
Za mňa dlhé vlasy u chlapa sú pre mna 🤢🤢🤢 to už radšej ten plesaty

klarissa25
18. aug 2024

@dominikamacakova tak chudák môj chlap keď už má plesinu a strihá sa nakrátko 😅

klarissa25
18. aug 2024

@andreakotesova presne. Skôr som sa pozerala na zuby ako vlasy 😅😅

andreakotesova
18. aug 2024

@lakebabe moja reč.

andreakotesova
18. aug 2024

@koniarova vždy som mala šťastie na mužov, ktorí aj "v hlave" mali 🙂

personality
18. aug 2024

U mňa všetko do 3-4 cm 😀

mojemenonikto
18. aug 2024

Mne doma hovorievali: dlhé vlasy -> krátky rozum. Ale či to platí aj dnes, neviem 😀 Ja už veľmi na výber nemám. Buď holá hlava, alebo prehadzovačka 🤪 Nájde sa nejaká, ktorú by rajcovala prehadzovačka? 🙃

lalilla
18. aug 2024

Na holu hlavu ako aj na hrivu to musi mat clovek v sebe aby mu to pasovalo. Mne sa teda nepacia holohlavi ani dlhovlask avsak, videla som par takych, ktorym to brutalne islo a vyzerali super.
Mne sa pacia muzi so strniskom, tmavovlask. Cisto oblecenie, ruky a zuby a teda oblecenie, celkovy dojem
Nepacia sa m ina muzoch tielka, modre rifle tie klasicke, kockate kosele aaa velke ego. Aj chlap co vyzera ako grecky boh a otvori usta a je to len ja ja ja a taky namysleny povysenecky vyraz, je u mna uplne ze na bode mrazu aj ked je krasny

zuzubb007
18. aug 2024

Normálny uces krátke vlasy tak do 5 centi, dlhšie by som na chlapovi nezniesla ale to je moja alergia na dlhovlasych chlapov aj malých chlapcov proste je to otras, radšej holohlavý ako mať dlhé vlasy

dominikamacakova
18. aug 2024

@klarissa25 no veď mne ide o tú plešinu. Chlapi ktorým padajú vlasy majú prebytok dihydrotestosterónu (chcela som napísať testosterónu, ale tak nech je to správne) a mne taký (evidentne) nevyhovujú vo vzťahu. Keď som hľadala vec, ktorú mali moji bývalý spoločné tak som zistila, že to bola holá hlava (kúty, začínajúca plešina)😅

pralinka25
18. aug 2024

@andreakotesova tak zuby maju vacsiu logiku ako vlasy. presda len ta nimi bozkava 😀

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamickalisticka
18. aug 2024

@mariopo92 absolútne sa mi nepáčia plešati muži. Ani vin diesel. Nikto. Ja viem, že to neovplyvnia, ale za mňa nie nie nie. Nepriťahuje ma na takom mužovi nič. A zas ani dlhé vlasy. Ani Aquaman. Neľúbi sa mi to.. páčil sa mi Breadley Cooper vo filme Star is born, on mal pre mňa ešte akceptovateľné vlasy. Ľúbia sa mi klasické krátke vlasy, boky ostrihané a vrch dlhší. Alebo rovnaká dĺžka všade ale trochu narastene. Inak nie. Samozrejme záleží na celkovom vzhľade. Ale tieto extremy nie.

peti_2005
18. aug 2024

@mariopo92 mne sa páči keď má chlap trocha "hustejšie" vlasy s pekným ostrihaným účesom aj s jemnou ofinou. Ale naozaj záleží trochu aj na vzhľade. Šediny alebo plešina niekomu pristane a niekomu nie

cosmic_origin
18. aug 2024

U mňa na 100% dlhé vlasy. Jednoducho sa mi na mužoch páčia, a taktiež signalizujú, že danému mužovi sa s najväčšou pravdepodobnosťou páči podobná hudba. Ani plešina podľa mňa nevyzerá zle ale len s dlhšou bradou. Ale krátke vlasy sa mi na mužoch vôbec nezdajú byť atraktívne, lebo je to tak na jedno kopyto.

viestta
18. aug 2024

@mojemenonikto mas pravdu, lepsia hola hlava ako prehadzovacka. O tom ci je chlap pouzitelny nerozhoduje jeho uces (alebo neuces, ked uz niet z coho uces vyrabat). A pacia sa mi chlapi, ktori aj plesinu nosia s hrdostou

mojemenonikto
18. aug 2024

@viestta Ja plešinu hrdo nosím a sebavedomie si dvíham chlpatou hruďou a chrbátom 😂

marca12
18. aug 2024

Hocico len nie hola hlava. Len raz som randila s holohlavym a za mna nie. Mna odpudzuju muzi bez vlasov.

anketkarka
18. aug 2024

@mariopo92 z Tvojho výberu mi je to úplne jedno či hriva alebo holá hlava. Na chlapovi má nepriťahujú mastné vlasy, copík a prehadzovačka. Priťahuje ma inteligentná hlava.