Sme s priateľkou už dva roky a rád by som nas sex vylepšil. Je to všetko super, milujeme sa na netradičných miestach, a podobne ale mna stále strašne lákajú hračky. Napríklad by som rád skúsil sex keď budem mať análny kolík, keď mi pri sexe drazdi zadok prstom tak šalejem, ona to vie a keď sa dá tak ma takto dráždi. Ale bojím sa jej to navrhnúť že by som ho kúpil a povedať jej o tom. Ona mi hračky veľmi nespomína. Len raz mi povedala že by chcela vyskúšať niečo vybrujuce ako by ju to urobilo. Mám to rovno objednať a ani sa nepýtať? Prekvapiť ju? Kúpil by som aj jej aj sebe. Ale dosť sa bojím ako zareaguje. Ona je taká impulzívne dosť. Ako by ste to brali dievčatá ak by vám priateľ niečo také povedal že by chcel skúsiť? Alebo rovno objednal? Ja mám v tomto veľmi veľkú fantáziu ale bojím sa to prejaviť že si pomyslí že som nejaký divný :D
Všelijaké hračky by som rád skúsil, nemám v tom nejak extra hranice :D Len zas nechcem si pokaziť to čo už mám. Ona má strašne rada sex a veľa orgazmov. Ale možno by sa jej to páčilo pridať aj hračky. Ale ako to zistiť.
daj jej cislo a mi jej zavolame a opytame sa lebo kazda ju tu lepsie pozna ako ty sam ... 😉 ved ked uz spolu mate vztah aj sexualny tak ste asi dospely a dospely sa medzi sebou rozpravaju - to je tak uzasna vec pri ktorej sa vela dozvies
No musím aj ja napísať na fórum, keď niečo od manžela budem očakávať. Možno mi tu poradia a asi potom mu to dám prečítať... inak neviem aký význam to ma teda
Bože môj toto fakt napíše dospelý muž ???
Bože, ja som prečítala hnačky pri sexe... 🤦♀️😅 Očividne ale niečo na tom bude 😅
@evamea tak to by bolo vzrúšo 😂😂😂
Keď ti nerobí problém otvoriť ústa aby si jej vyoblizoval všetky otvory, prečo ti robí problém otvoriť ústa na rozhovor s osobou, ktorá nemá problém strčiť ti prst do zadku? 🤔
@chocolatte1 kolík, nekolík 🤣🤣🤣
A ta imaginarna frajerka vie, že sem píšeš? Keby ste mali taký mega dokonalý sex a ona také orgazmy ako tvrdíš, tak by si sa na hračky zvysoka vys.. vieš čo.
Či vlastne tá frajerka to sem sama píše, keďže to bude tvoja ruka.
Takže si nakúp čo len chceš a hraj sa.
:D nečakal som až také reakcie, som len chcel vedieť Vaše skúsenosti ale čo už :D Priatelka je moja prvá tak preto som chcel len ešte pred kúpou zistiť názor anonymne. Ešte som nikdy nič také neriešil. Ale tak no čo už :D
@evamea aj jaaaaa 🤦♀️🤭
@evamea ja tiez 🤣🤣🤣
Nase skusenosti? No skusenost je taka ze sme to prebrali s partnerom. Prva alebo 38ma to je jedno. Treba otvorit usta a porozpravat sa s nou. Moze to bud schvalit, alebo odmietnut. Vies, kto sa hanbi ma prazdne gamby..v tvojom pripade prdel bez koliku. Ci snad necakas ze objednas bez jej vedomia a si nevsimne ze ti tam daco trci :D
@amelia000 keby mu tam sla pichnut prst a toť, dierka plna 🤣
Keď ti picha prst do zadku, nejaky kolík ju nemóže rozhodiť prosím ťa !
@damtiporiti prečo keby ma dokonalý sex tak nezvažuje hračky? S jedlom rastie chuť či?
@ahoj0 ach no :D nie až takéto detaily ma nezaujímajú len hrubý názor ľudí, ale čo už
ANONYM - tak vies, toto forum je primarne pre mamicky a ked nam sem pribudne nejaky Adonis, co nam tu tlaci do hlavy, ako vie neskutocne uspokojit zenu, tak vies.... a zavrsis to analnym kolikom.
Have a nice day 👍😂
@ahoj0 čiže “honibrk”
@chocolatte1 áno ale je tu na to podforum tak som skúsil sa aj tu poradiť
Máš dve možnosti - buď otvorený rozhovor a budeš vedieť na čom si, alebo kúp čo uznáš za vhodné a reakciu uvidíš. Osobne si myslím, že ak máte taký sex ako opisuješ, tak jej hračky navyše vadiť nebudú.
@veronikaszabova on však ale nechce tlačiť do hlavy... On chce niekam inam. 🤣
😂😂😂😂 len aby sa z toho nezošalela aj ona a budete obaja mešuge. 🙈
@tosomja keď už nič aspoň som sa pobavil na niektorých odpovediach :D :D ale asi to kúpim a nejak budem improvizovať potom,
No uplne jednoducho, porozpravat sa s nou. Mi ti to tu nepovieme.