Hovoria vám manželia komplimenty?

5. júl 2023

Včera sme mali návštevu. Muž sa "trošku" pripil tak som to zneužila a spýtala na pár vecí čo mi za triezva nepovie pravdivo (mala som len podozrenie).spýtala som sa ho či sa mu páčim a či si myslí, že som pekná žena. (Možno to niekomu príde malicherne, ale on mi za celý čas čo sme spolu nepovedal nic mile, žiaden kompliment)
A z neho vypadlo, že on ma svoj rebríček a že pekné zeny su modelky a pod. A ja mam ďaleko od modelky ale že ja som sympatická. Som myslela, že ho v tom momente ovalim niečim po hlave. Dnes ráno si nič zrejme nepamätá. Mám mu to povedať. Sme spolu 5 rokov.

xsimonkax
5. júl 2023

Môj muž mi komplimenty nedáva často ale zato ma vždy prekvapí vetami: dnes si krásna, si úžasná, si moja chýbajúca časť, milujem ta, spravím všetko preto aby si bola šťastná, atď. Nehovorí mi to každý deň. Alebo za mnou príde dá mi objatie, pohladenie, ... je to milé a som zato vďačná. Takže nejde o kvantitu ale ci to myslí úprimne. V tvojom prípade by ma to nahnevalo a určite by som s nim o tom porozprávala. Po 5r by ma v riti pichlo... na rebríčku by malo byt prvenstvo TY ako jeho žena a nie nejaké modelky....

tramtada31
5. júl 2023

Tak tiež to môj manzel s komplimentmi nepreháňa. Ale ja mu vidim na tvari, že sa mu pacim. Keď sa dam doma dokopy a niekam ideme (restika, ihrisko, obchod), tak to poznam, že sa pozrie na mna, usmeje, že podla neho vyzeram dobre. Samozrejme sa ho to nepytam rano nenamalovana so strapatymi vlasmi v cope😀 Tiež som mala opúšťacie obdobia, po porodoch, ked tá postava nebola naj, ale ked schudnem, schudnem vzdy aj v tvari a vyzeram dobre. Dokonca som chcela ist aj na skraslovacie procedury ako baby botox a na to mi hovoril, ze to nepotrebujem, ze som pekna. Ale ja tiež mu nedávam nejaké komplimenty, ale tiež vie, ze sa mi paci. A povedat mu to nemusis, skus spravit niečo preto, aby si sa mu pacila.

tenerifka
5. júl 2023

my sme manzelmi 24 rokov, pozname sa 26. Dava mi komplimenty stale, velmi casto, aj ked ja o to vobec nestojim a ide mi to obcas na nervy. Som vsetko mozne-"krasna, sexy, uzasna, neodolatelna.....mam uzasny zadok, prsia",hadze na mña zamilovane pohlady 🙄, manzel je este k tomu kontaktny typ (ja uplne pravy opak), tak si to vies predstavit, za tie roky som ho ako tak schladila, ale stale by ma aspoñ hladil a objimal (mne je to naopak neprijemne). A sme stale spolu, aj spolu pracujeme😂

ivangeline
5. júl 2023

ja viem ze nie som modelka...ale tiez sa urazam za pravdu ;D

tenerifka
5. júl 2023

a inak absolutne nechapem, co na mne miluje a preco, ja kebyze som moja zena, tak uz by som sa kopla davno do zadnice

stanulienkat
5. júl 2023

Ano, casto mi hovori komplimenty. Tiez sme spolu pekne dlho.

petamich
5. júl 2023

moj manzel toho celkovo vela nenahovori a komplimenty skor vracia akoby spontanne povedal sam ale ked uz sa ho spytam, ci som pekna (vymyslam), tak mi urcite nepovie, ze mam daleko od modelky a som sympaticka 😵‍💫 by asi dostal tou panvicou a ja viem, ze nie som zdaleka modela ale zasa no...

katkaseiner
5. júl 2023

Môj muž nie je ten čo hádže komplimenty na počkanie, ale občas dostanem a vtedy poteší. Sám vie že ideálnu postavu si pestovať je riadna drina (nemám ju ani ja a ani on) takže ma nekritizuje.

pralinka25
5. júl 2023

poradim ti. nepytaj sa na nieco pri com nie si pripravena pocut odpovede. toto fakt ze k nicomu dobremu nikdy nevedie. ak by chcel povedal by ti kompliment aj za triezva. a kompliment ked je pripity by mne osobne aj tak k nicomu nebol.
asi nejaky dovod byt s tebou ma. ale po takychto otazkach ho mozno coskoro strati.

autor
5. júl 2023

@ivangeline Ja som ani nie, že urazila. Mňa sa to strašne dotklo. Pichlo pri srdci. Beriem, že neprejavuje city, nepovie, že sa mu páčim, ale zjavne sa mu nepáčim a mozno preto mi to celý čas nepovedal.

nikaeli
5. júl 2023

Áno, hovorí mi komplimenty a ďakuje za maličkosti, za starostlivosť ♥️ sme spolu 9 rokov 👨‍👩‍👧‍👦
Predtým si bola ako modelka? prečo s tebou žije, keď má iný rebríček hodnôt? neriešila by som komplimenty ako také. Fakt ale je, že ja by som sa ani nepýtala také 'hlúposti' 🤷🏻‍♀️ krása je pominuteľná, pre vzťah sú dôležitejšie iné veci 😉

cimage
5. júl 2023

Sme spolu vyse 20r a hovori mi stale nieco pekne, aj ked ja som silno sebakriticka, tak mu niekedy ani neverim 😁. Ale dnes ma svokra potesila, lebo mi povedala, ze som opeknela a omladla, to si cenim viac ako od manzela, lebo ona mi vie aj nalozit 😀.

jana_eyre_2
5. júl 2023

S mojím mužom som 18r a nejaké extra komplimenty nedáva, fakt obcas.. ale takéto čosi sa mi ešte nestalo že by zo seba vypotil a teda dosť by sa ma to dotklo.. mňa sa dotklo minule keď som si kúpila nové šaty a on na to, že pekne vyzeráš ako zebra.. myslel to v dobrom, avšak mňa to dosť nasralo.. totiž on je taký... No ako to povedať - často mu vôbec nedôjde že to čo povie vyznie zle...

autor
5. júl 2023

@nikaeli Veď my sme spolu preto, lebo máme spoločne ciele, hodnoty. Rozumieme si. No neviem mal by ma predsa považovať za peknú aspoň pre neho. Neviem sklamalo ma to.

autor
5. júl 2023

@jana_eyre_2 áno, aj on niekedy povie také, že neviem ako to zobrať. Keď som vravela, že sa musím opáliť aby som bola hneda tak mi povedal, že "veď ty si biela ako hovado" keď som mu povedala, že či je normálny, čo to je za prirovnanie, tak mi povedal, že u nich sa takto hovori

zuzulik27
5. júl 2023

Áno. 16 rokov spolu a neprešiel deň aby mi nejaký kompliment nepovedal. A to do modelky mám na míle ďaleko. Aktuálne 40 tt a xykrát za deň mi povie že aká som kočka 🥰🥰

marca12
5. júl 2023

Ani sa ti necudujem. Moj tiez nejako casto nedava komplimenty,ale uz ked povie,tak je to vzdy prijemny kompliment. Napr.dnes rano sme sa ponahlali z domu a nestihla som si spravit vlasy,tak som cestou frflala,ze som nestihla a on sa pozrel a povedal,ved vyzeras super.... Alebo ked rano odchadzam do orace,vidim na jeho pohlade,ze sa mu pacim. Takisto sa mu pacim rano strapata,nenamalovana,ochrapana. Nemusi nic hovorit,ale zo znakov tela a pohladu vycitis,na com si. Tvoj muz si tu otazku vysvetlil velmi podrobne. Narovinu povedal,ze iba modelky su pekne a my obycajne zeny teda iba symposky. Nabuduce sa ho radsej pytaj,ked bude triezvy. Skus s nim hodit rec teraz,co povie.

mamamasama
5. júl 2023

Jeeemine. Tak toto, co si zazila by som asi len tak nepredychala. Ale moj mi teda komplimenty dava. A ked je opity, tak vtedy som jedina bohyna na svete, to najlepsie pod slnkom. 🤣🤣🤣

petronelag
5. júl 2023

Na opitého je to ešte celkom dobré hodnotenie, lebo to mohol zhodnotiť aj nejakými vulgárnymi slovami.

ckocka
5. júl 2023

Vieš že nie je prototyp gentlemana, tak prečo mu pokladáš také otázky.

autor
5. júl 2023

@mamamasama v robote mi pritom povedia, ze ako pekne vyzerám, že som kočka a pod. a on nie je schopný vlastnú ženu pochváliť. Pritom pri cudzích ženách je aký šarmantný a vtipný a nabudúce mu skočím do úsmevu...

ariannazara
5. júl 2023

Môj áno a niekedy mi to už lezie na nervy 😂

hladamematku
5. júl 2023

odppoovedam na nadpis...hovori...a ked nie poviem si sama 🙂

mamamasama
5. júl 2023

@autorka tak ja by som sa opýtala, na aku riť si ma bral? Nie su chlapi vizuálne založení? V tomto som ja hrozná povaha. Určite by to mojmu manželstvu ohrozilo aj sexuálny život.

beata_k
5. júl 2023

A ty ho povazujes za sexi idol?

ankare
5. júl 2023

Tvoj muž je somár.
Ja som si zapamätala nezabudnuteľnu vetu:
Netráp sa, ja tiež nie som krásavec.
Prišla som z kaderníctva, ja natesena a on:
Videla si si to odzadu???
Zabolí to veru.
Ja viem, že nie som krasavica, ale radšej nech je ticho, ako povedať druhému niečo škaredé.

17alexis
5. júl 2023

Áno, manžel mi skladá komplimenty a tiež aj ja jemu.

rorino
5. júl 2023

Áno dava,aj kvety len tak donesie,sme spolu 16 rokov

rorino
5. júl 2023

@tramtada31 dnes ráno,mi môj muž povedal,aby som sa nechytal vlasov a šla sa pozrieť do zrkadla,keď som sa zbadala,tak sme sa rehotali obaja,je normálne,že je žena aj strapatá aj neupravená,ale tiež,keď niekde ideme tak sa mnou pýši.Nie je to odpoveď na tvoj komentár,len mi to tak zápasov ako,keď som ho čítala.

autor
5. júl 2023

@beata_k Mne sa páči resp myslím si, že je pekný a priťahuje ma..ja mu to poviem