Hovorí vám partner, že vás ľúbi?

mirkava
3. aug 2020

Ahojte zienky 😊. Včera mi manzel po siedmych rokov manzelstva povedal, že ma lubi. Naposledy to bolo keď sme spolu chodili. Skoro som spadla na zadok 😊. Akože ja citim ze nas so synom lubi, ale on to jednoducho nehovori. Bolo to neskutočne úžasne počuť to. 👍😊 Ako je to u vas? Hovoria vam to partneri často?

lauriema
3. aug 2020

@mirkava Nie skoro vôbec, ale ja to z neho cítim to s akou láskou sa o nás stará.

renatka1985
3. aug 2020

kazdy vecer pred spanim 🙂 a som za to vdacna. my zeny to potrebujeme pocut.

veronikaszabova
3. aug 2020

@mirkava ano vravi mi to casto, aj mi to casto pise v SMSkach

jaass
3. aug 2020

@mirkava áno aj mi to hovorí aj dáva inak najavo 🙂 najviac pocit keď viem, že som tu pre niekoho a váži si to ❤️

marygk
3. aug 2020

Hovoríme si to často. Pri odchode do práce, v sms, pred spaním. Ale my si hovoríme, milujem ťa, lebo ľúbiť sa dá aj fazuľová polievka. Ale milujeme len jeden druhého. Mne by bolo divné keby si to nehovoríme. A to sme spolu 11 rokov, stále to patrí do nášho slovníka a dúfam že ešte dlho bude.

lypka
3. aug 2020

Každý deň 🙂 už viac ako 10 rokov, ešte aj keď sme pohnevaní ❤

hettinka
3. aug 2020

@mirkava áno, denne. Dáva mi aj pusu len tak, na prechádzke vezme za ruku, pritúli sa. Sme spolu 25 rokov, 20 manželia.

puskaruka
3. aug 2020

Áno hovorí, aj kvety mi dava občas, aj nejaké sladkostí či dobré vínko. Sme spolu 5rokov

hederamonstera
3. aug 2020

Aj my si povieme...vacsinou v style: uz som ti povedal/a, ze ta lubim? 😄 a ja/on, ze nie...a povieme si ;) take nase 🙂 a ked to mam chut pocut, tak sa ho spytam, ci ma este lubi😄 skor je to nas interny vtip, kedze na zaciatku vztahu som sa na jednej party opila a hanbila som sa za to a v opitosti som sa ho furt pytala, ci ma este lubi...tak si to opakujeme uz 5 rokov odvtedy🥰

simsalabim
3. aug 2020

Nie. Uplne vynimocne, raz za 15 rokov cca 😅🤔 Spolu sme cca 25 rokov a viem, ze ma lubi.

mondolina
3. aug 2020

Áno.

lucka_ke
3. aug 2020

áno, dokonca častejšie ako ja jemu, sme spolu 25 r. oficiálne plus nejaké keď sme spolu chodili

midka
3. aug 2020

sme spolu viac ako 20 rokov,, hovorime si to vzajomne denne,,

len_nig
3. aug 2020

Aj mne to vraví denne. 😊

maca1984
3. aug 2020

ano.Povie,aj napise.Ale hlavne to prejavuje cinmi❤

lenuliatko84
3. aug 2020

Hovorime si o to takmer kazdy den.za tyzden to bude uz 10 rokov co sme spolu.

normab
3. aug 2020

Ano, hovori, sj ja jemu, aj napiseme.. vzdy to potesi 🥰

mimikas
3. aug 2020

Sme spolu 13 rokov a sem tam mi povie ze ma lubi a je rad ze ma ma a je stastny. Ale hlavne to ze je s nami kazdu volnu chvilku a ze sa o nas stara zavazi viac ako 1000 slov.

mirkava
autor
3. aug 2020

Žienky ste uzasne. Tak by to malo byt.... hovorit si to, potesit sa hlavne v dnesnej dobe 😊👍🥰

ivkazba
3. aug 2020

Mne nie, ale že vôbec. Ale robí veci, ktoré robí iba kvôli mne, hoci on ich nemá rád. A viem, že pri predchádzajúcich partnerkách to nerobil. To mne úplne stačí. Predchádzajúci vzťah som mala taký, že mi chlap denne hovoril ako ma miluje, ľúbi, aká som úžasná žena a bla bla bla. A potom sa jedného dňa zbalil a odišiel, keď som ostala tehotná a úplne sa odmlčal. Takže za mňa radšej činy ako reči. Voľakedy som si to nevedela predstaviť, nepočuť to, teraz som radšej keď to nepočujem, ale vidím a cítim.

anita6666
3. aug 2020

Neviem,ako by si tom rozpoznala

najk
3. aug 2020

@marygk fazulova polievka sa da aj milovat 🙂 ja milujem palacinky 🙂

osky
3. aug 2020

Ano.casto.
Do telefonu vzdy po ukonceni hovoru..a posleme si aj pusu cez telefon..
Objatie ci pohladenie,pritulenie...bez toho by ani nebol den...

comika
3. aug 2020

@mirkava Ano, denne. Zakazdym nejak inak.

anita6666
3. aug 2020

@maca1984 a čo sú tie činy? Toto ja nepochopím.... Donekonečna odvolávať sa na činy.....ja pre byvaleho tiez uvarím obed, keď mám na to chut, keby bolo treba zanesiem mu veci do nemocnice,ale neľúbim ho,to su bežné normálne veci....medzi lubiacimi ľuďmi je treba aj počuť aj urobiť viac a fakt neviem,ako by som zistila na základe takýchto alebo inych činov,či má ľúbi,lebo to sú bežné ciny ľudí,ktorí sa majú len obyčajné radi,ale nemusia spolu spávať ani hlbšie city medzi sebou chovať.

maca1984
3. aug 2020

@anita6666 kde pisem prosim ta o vareni? urcite by som byvalemu nevarila obed😂 ale ty rob ako uznas za vhodne.A tie ciny,to ti tu naozaj nebudem vysvetlovat a popisovat.Vela veci pre mna urobi a viem ,ze ma lubi aj na zaklade tych cinov.

anita6666
3. aug 2020

@maca1984 to bol príklad,lebo ja na základe nejakých činov nemám šancu zistiť či má ľúbi či nie....to je malo

maca1984
3. aug 2020

@anita6666 ty nie a ja to viem zistit.A ako som pisala,ze ma lubi mi hocikedy povie,aj napise.A je jedno ci je pri kamosoch,pri kolegoch,pri "papezovi",neskryva to,ked mi to chce povedat ,povie.

ella_price
3. aug 2020

Takmer každý deň 🙂 Nikdy si to nenapíšeme do správ, vždy pekne do očí a osobne 🙂

luccija
3. aug 2020

@simsalabim aj u nás muž nevie prejaviť slovne city😊