Holili by ste sa dolu “len” kvôli chlapovi?

16. aug 2020

Ahojte, mám rada prirodzenosť a pri pravidelnej hygiene nemám problém s ochlpením ohanbia. Holili by ste sa dolu “len” kvôli chlapovi?
Či si zvykol na vaše prirodzenie aj s ochlpením a berie vás takú aká ste?

deti95060810
16. aug 2020

nemáme si aj pofotiť? lebo však ty si anonym.... 😉

autor
16. aug 2020

@deti95060810 nie, to netreba.

veronikaszabova
16. aug 2020

Holim sa pre seba, nie pre chlapa.

autor
16. aug 2020

@veronikaszabova dakujem. Vies, ja sa neholim, iba pristrihnem a tak by som chcela pri tom aj zostat.

veronikaszabova
16. aug 2020

To by som sa necitila ja OK.

autor
16. aug 2020

@veronikaszabova No ja zase opacne. Vidim to tak, ze v tomto by som sa nemala podvolit a citit sa zle.

majkeel
16. aug 2020

Do baru pride mladá dievcina v satach s ramienkami. Zabudla si OHOLIŤ PODPAZUŠIE. Zdvihne ruku, aby privolala vrchneho a objedna si martini. Ked dopije, objedna si este jedno, potom dalsie. pri tom ju sleduje podnapity muz od vedlajsieho stola. Po chvili privola vrchneho:
-PROSÍM VÁS, dajte tej baletke na moj ucet este jedno martini !
-Vy ju poznate ?
-Nie.
-A odkial viete, že je baletka ?
-Lebo tak vysoko zdvihne nohu iba baletka, nie ?!
🙂

domculik
16. aug 2020

Tak musis sa hlavne jeho spytat ci by s tym bol OK, toto je cisto vec vas dvoch.

autor
16. aug 2020

@domculik No dnes mi povedal, ze este si nezvykol. Sme spolu kratucko. Tak snad si zvykne. Dufam v to, ze pochopi aj moj postoj, ked ja mu nefrflem, ze sa holí tam.

autor
16. aug 2020

@majkeel podpazusie si holim.

veronikaszabova
16. aug 2020

Kolko mas rokov, ze to potrebujes riesit s cudzimi ludmi? Take nieco by si mala preberat skorej doma s muzom.

strela7
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amelie2017
16. aug 2020

Ak by si niekto nezvykol na to aka som, tak s nim nie som. Ja sa holim, ale nie kazdy den, muz si niekedy robi srandicky z kozuska, potom sa potesi, ze je vsetko prec a v podstate je mu to uplne jedno.

leuchtturm
16. aug 2020

vedel by sa tvoj chlap kvoli tebe na intimnych miestach neholit? Ak nie, preco by si ty mala nieco robit, co nechces? Ste spolu kratko, hladaj si niekoho, kto s tym nema problem.

jany149
16. aug 2020

suhlas s
@veronikaszabova aj ja sa holím pre seba nie pre chlapa

syslik81
16. aug 2020

ano.. ak chces sex so vsetkym tak mu musi byt neprijemne ked nanho vyskoci bobor .. rovnako by som ja nestrpela neupraveneho chlapa .. darmoz e dodrzujes hygienu v dzungly je vzdy smrad a dusno ... takze bio nebio ohol sa

autor
16. aug 2020

@strela7 podpazusie a nohy pod kolenom si holim. Saty.
No diky za nazor.

autor
16. aug 2020

@leuchtturm povedala som, ze on sa tam holit nemusi, ze mne sa bude pacit aj “chlpaty”, no oholil sa, ja som s tým v pohode, ked mu je tak lepsie, okej.

autor
16. aug 2020

@syslik81 ziadny zapach nieje.

lauriema
16. aug 2020

Ahoj, no v prvom rade sa ja dolu holim sama pre seba pretože je to hygiena. Neviem si predstaviť tam dole byť ako v Amazonke 😂

lauriema
16. aug 2020

@veronikaszabova Ahoj, presne si to napísala super taka téma patrí za dvere spálne podľa mňa.Ale niekto to potrebuje riešiť asi vies

autor
16. aug 2020

@lauriema okej, zienky, nechajte tak, ved som len chcela pocut nazory viacerych. A aj tak si ponecham moje chlpky.🤪

lauriema
16. aug 2020

Jasne, ved rob ako cítiš 👌

zirafienka
16. aug 2020

@lauriema , @veronikaszabová veď tu sa už rieši komplet všetko. Poniektoré bez MK úplne stratené.

hipuska
16. aug 2020

Ja myslim, že on si nezvykne a časom sa mu to sprotivy. Veď keď mu to už teraz vadí...a keď sa on boli, tak bude toto čakať aj u teba

veronikaszabova
16. aug 2020

@zirafienka trefne napisane.
ANONYM - keby sme ti napisali vsetky, ze sa mas oholit, oholis sa?

lauriema
16. aug 2020

@zirafienka Noa 😂Ale inak priznám sa ze ja dosť času tu trávim tiež 😉

simsalabim
16. aug 2020

Ja sa vacsinou neholim, iba upravujem strihanim, pripadne aj holim, ale nie dohladka. Ked som mala cca 20, mala som caste mykozy, viacero lekarov odporucilo neholit sa, ta vrstva chlpkov nechava vzduchovu barieru medzi pokozkou a oblecenim. Moj manzel sa nikdy nestazoval... vyholenie dohladka sa mu nepaci, lebo zena vyzera ako dieta. Sme asi starsia generacia, no 😂

viikkki
16. aug 2020

U každého je to inak, niektore si holia iba na "špeciálny večer"... Ale neviem kvôli chlapovi by som to nerobila každému to vyhovuje inak... Podľa mňa podpazušie, bikiny, nohy poprípade depilácia brucha ok ale ak to tam dole niekomu nevyhovuje alebo ma to veľmi citlivé tak nech si chlap zvykne alebo keď sa mu nepáči vie kde sú dvere 🤨

sylvia217
Autor odpoveď zmazal
Zobraz