Hádky s manželom kvôli sexu

mirkafarbarova
13. jún 2024

Ahojte baby idem si po radu, máme doma takýto problém: s manželom nemáme takmer vôbec sex, on chce stále ale ja nemám chuť, ani keď sa ma dotýka či hladí alebo bozkáva. Sme spolu skoro 17 rokov, a vyčíta mi že by sme mohli mať sex aspoň 2-3 krát do týždňa nie 2-3 krát za dva mesiace. Manžel mi píše básne, pracuje v zahraničí na turnusy, keď príde z turnusu kupuje mi kvety, berie má na večeru a ja nemám na neho chuť, vyčíta mi že ma nepriťahuje ako muž. Bol môj prvý a posledný s ktorým som celých 17 rokov. V poslednej dobe mi navrhuje nech si skúsim nájsť milenca, že ma to možno v posteli nakopne, alebo že sa overí tá jeho teoria že má ako chlap fyzicky nepriťahuje a nevzrušuje, dokonca mi navrhol že nech skúsim aj ženu, že som podľa neho skrytá bisexualka, že to je podľa neho tiež možno tiež dôvod, prečo v posteli aj keď spolu raz za čas spíme celý s x netrvá ani 5 min., rýchlo sa urobím a po sexe neznášam keď sa dotýka. A viac už s ním v tú noc sex nemôžem mať, nemám už chuť a vadí mi keď je čo i len pri mne. Neviem čo mám robiť, preto sa stále so mnou háda, že v našom veku nie je normálne aby sme mali sex raz za pár týždňov. Ja mám 36 a on 41. Keď nemáme spolu sex tak sa kvôli tomu len hádame, teda on sa háda alebo so mnou prestane rozprávať aj na niekoľko dní a vyčíta mi, že takto nechce žiť. Že sme ešte mladý. Poraďte mi čo robiť, alebo ako to máte vy 😭

pralinka25
13. jún 2024

Kedysi ta sex bavil? Bola si u lekara? Daj si skontrolovat hormony.

teen00
13. jún 2024

Si mimo dievča naozaj choď buď k lekárovi alebo mužovi dovolíš milenky takto sa žiť a fungovať nedá.

stanulienkat
13. jún 2024

Chudak chlap. Aspon raz za cas sa premoz. Z tvojho opisu vyplýva, že máš dobrého manžela, ktory ťa stále má rád a veľmi ho to trápi. Som s manželom oveľa dlhšej ako ty, ale neviem si predstaviť mať sex 1-2 krat za mesiac.

eliska13
13. jún 2024

@mirkafarbarova robíš si to sama?buď nie ste kompatibilní, alebo máš hormonálne, psychické problémy, alebo ho neľúbiš.Beries antikoncepciu?Na to, že ste mladí máte sexu málo.Este chvíľu vydrží čo už možno aj nevydržal.Zo začiatku prvé roky to bolo ako?

mirkafarbarova
autor
13. jún 2024

@pralinka25 no,po pravde ani neviem či má niekedy bavil. U nás v rodine to bolo obrovské tabu aj manžel so mnou spal až po pol roku, skôr som nedovolila... 😞

mirkafarbarova
autor
13. jún 2024

@eliska13 neviem či ho ľúbim alebo je to len zvyk, veľa mojich kamaratiek vraví že to už nieje láska ale len zvyk, on mi síce stále píše a vraví že ma ľúbi ale ja si myslím že to nie je láska

slavka1988
13. jún 2024

@mirkafarbarova staraj sa o seba ,kúp si pekne pradlo ,ukaz ss mu v ňom ,za tie roky určite vie čo ta rozpali ,ak ss ti niečo nepáči povedz mu to,veď sex neni trest ale odreagovanie sa a ja milujem svojho nahého muža pri sebe .Ak nemáš na neho chuť je tu otázka či celkovo nemáš chuť na intímnosti alebo len na muža

pralinka25
13. jún 2024

@mirkafarbarova a vies si predstavit ho nemat uz? Ved mu daj slobodu ked ho nelubis. Toto je fakt strasne.

ika11123
13. jún 2024

@mirkafarbarova podľa mňa vy máte radi sex aj všetko okolo toho...len nie s ním proste už ho nelubite preto vám to nie je príjemné keď sa vás dotika a ....

7miriam77
13. jún 2024

Nie je náhodou pre teba problém to, že ste spolu málo?? Ako dlho pracuje v zahraničí? Možno ti nestačí byť s ním len pár dní a uvoľniť sa. A sex ako taký ti vôbec nechýba? Nepíšeš či máte deti. Skúste ísť spolu na nejaký wellness, proste mimo dom....uvoľniť sa, porozprávat sa, troška romantiky

hugger
13. jún 2024

Počúvaj čo hovorí. Takto nechce žiť.

Ak je chlap tak on rozhodne ako bude žiť svoj život. Ty máš možnosť ovplyvniť či ho bude žiť spolu s tebou.

pralinka25
13. jún 2024

@pralinka25 pozri moznosti co s tym je viacero. Podstatna otazka je ci chces. Ale uprimne ak nechces tak drzat ho vo vztaahu nie je fer.

eliska13
13. jún 2024

@mirkafarbarova keď ti výchovou zhnusili sex, alebo si kresťansky založená tak tam je problém.Mozes teda žiť so susedom veď to je jedno, keď sex nemáte.To je rozdiel medzi mužom a cudzím chlapom.Sex je prirodzený tebe nechýba?

tilly
13. jún 2024

Chudák chlap. Normálne mi ho prišlo ľúto. Ty ho neľúbiš. Vadia ti jeho dotyky a vlastne celý on a pritom on ťa miluje a chce ťa. Možno by si ho mala pustiť, nech má šancu byť šťastný s niekým, kto ho bude ľúbiť a bude vďačný za jeho lásku.

yelena159
13. jún 2024

Po 1. na základe čoho si myslí že si bisexualka?
Po 2. bisexuálov priťahujú obe pohlavia, čiže jeho tvrdenie, že to môže byť dôvod prečo s ním nechceš mať sex je smiešny
Heteráci nech sa nevyjadrujú o veciach, o ktorých prd vedia.

mirkafarbarova
autor
13. jún 2024

@7miriam77 máme tri deti, 16,15 a 3 teraz je doma už dva mesiace ale normálne je 6 týždňov preč a 2 doma.

januska12323
13. jún 2024

Chudák chlap aby sa vlastnej žene musel doprosovať a ona nevydrží ani pár dotykov od neho. Ty ho vôbec nemáš rada inak by si sa tešila kedy konečne príde domov a vítala ho s rozkročenou náručou. Hormóny máš v poriadku? Bavilo ťa s ním vôbec niekedy byť alebo si si povedala no tak sa vydám nech nemusím hľadať ďalšieho? Ak ho nemáš rada ako manžela nechaj ho ísť, nezaslúži si byť s tebou.

lenkakravcova
13. jún 2024

@mirkafarbarova
Hm, tebe by nevadilo keby si našiel inú ženu kvôli tomu chýbajúcemu sexu?

7miriam77
13. jún 2024

@mirkafarbarova myslím, že ste sa odcudzili. Teda aspoň ty od neho. Keď chlapa nevidíš 6 týždňov, už máš svoj kolobeh, svoj harmonogram...potom sa zjaví na 2 týždne....Mne osobne by to teda vadilo, takéto odlúčenia. Ja by som problém hľadala tam.

rain15
13. jún 2024

otázne je to, aké si to mala so sexom a s dotykami zo začiatku vášho vztahu, vždy si mala takyto odpor k jeho dotykom? alebo až teraz časom?

miamaria
13. jún 2024

@mirkafarbarova Sex ani nič fyzické s ním nechceš, ale keď posiela prachy zo zahraničia, na to ti je dobrý .... chudák chlap

kiki68
13. jún 2024

Ja by som mu navrhla otvoreny vztah, teda ze bude mat oficialne metresu. Budete spolu, ale nie v posteli a spolocnost mu tam bude robit zena podla jeho vyberu. Ked u Teba neni zaujem, tak nevidim dovod niekoho drzat v takom vztahu po sexualnej stranke. Stale moze byt milujuci otec a manzel.

zltalienka
13. jún 2024

@mirkafarbarova "aj keď spolu raz za čas spíme celý s x netrvá ani 5 min., rýchlo sa urobím a po sexe neznášam keď sa dotýka."
Z toho vyplýva, že Ty sa "urobiť" vieš ale SAMA a jeho k tomu vôbec nepotrebuješ.....

h2
13. jún 2024

@mirkafarbarova Ja keď niekde toto čítam "s manželom nemáme takmer vôbec sex, on chce stále", tak sa mi až rozum zasekne. Jasné, že chce stále, keď ho nemá vôbec. Keby si ho s ním mala tých 2-3x do týždňa, tak by nechcel stále. Keby si s ním chcela sex 3x denne a aj ho s ním toľkokrát mala, tak by nechcel vôbec (nad rámec tých 3x). To je, ako keby si napríklad ty celé dni vôbec nič nejedla, tak tiež by si STÁLE chcela jesť. A manžel by o tebe napísal "moja žena by stále niečo jedla, síce neje nikdy nič, lebo jej nič nedám, ale stále BY jedla. To sa takto nedá napísať. Keby si s ním mala sex 10x denne a on by chcel aj 11x, potom sa môžeš sťažovať, že chce sex stále.

pralinka25
13. jún 2024

@h2 presne. Jemu v hlave nehrmi nic ine lebo mu to chyba.
Ked mu prestane chybat nasiel si na to niekoho ineho

fido69
13. jún 2024

@mirkafarbarova Bohužiaľ rovnaký problém riešim aj ja, takže presne chápem tvoju a hlavne manželovu situaciu. Ste mladí ľudia 36 a 41 rokov - na vrchole sexualnej aktivity. Muž má snahu nabudiť ťa na spoločný sex, ale tvoje večné odmietanie skončí jediným vysledkom - že si ten sex najde mimo domova. Je to na tebe, či to prijímaš pozitivne ako zjednodušenie si svojej situácie a manželských "povinností" alebo budeš prežívať veľké sklamanie z nevery. Musíš sa rozhodnúť čo vlastne chceš alebo čo dokážeš akceptovať, aby aj manžel bol šťastný a uspokojený. Voda si vždy cestu nájde. 😉

h2
13. jún 2024

@fido69 Keby len voda, ale aj iné tekutiny... 🤭

pralinka25
13. jún 2024

@h2 😀

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz