Hádka kvôli účesu. Ako ďalej?

stalin
14. mar 2024

Ahoj baby,tak uz neviem ako v tomto dalej....
Priatelka sa ma v nedelu vecer spytala túto otazku: ze co by som povedal nato keby sa dala ostrihat plus pridala tri fotky ako by to asi chcela a ze ktory strih by sa mi pacil. Tuto informaciu som teda zobral ako fakt povedal som ze uces 1 a 2 by bol celkom fajn a potom to vypuklo...JE MI JEDNO CO MA NA HLAVE - NEZALEZI MI NA NEJ- MAM JU RAD LEN AKO PSIKA-..... naco som sa jej snazil odpovedat tym ze ci bude mat dlhe alebo kratke vlasy stale ju milujem rovnako to som sa jej snazil povedat vo viacerych variaciach ale s tymto istym vyznamom ze ju predsa milujem ale chvilami som mal pocit ze cim viacej sa snazim jej vysvetlit co som tym chcel povedat tym to bolo horsie.kedze sme od seba 150km a sme teda v telefonickom kontakte tak pondelok prebehol velmi chladno z jej strany ja som jej napisal prvy ale priebeh bol taky isty ako v nedelu vecer s naslednym celodennym mlcanim v utorok som skusil teda aj ja vydrzat teda v nekomunikacii a cely utorok presiel teda bez komunikacie,vcera som to rano nevydrzal napisal som jej snazil sa byt milý ,ze nechcem aby sne sa hnevali,ale ona ze sa chce hnevat takze som si znova precital ze mi je jedno ako vyzera atd,vecer som jej poprial dobru noc a dnes rano mi prva napisala dobre ranko❤🌞😘 (tak ako ked bolo vsetko v poriadku) co som samozrejme opätoval este sme si navzajom popriali pekny den❤ a mal som pocit ze sme na dobrej ceste,cez den kedze sme kazdy v lraci prebehlo par sprav ale vecer ked som jej napisal ze je moje srdiecko tak mi zase zacala posielat iba nahnevane smajliky a roztrhane srdce -naco som jej ja poslal cele a ked som uz potom chvilu nic nepisal tak sa ma opytala ze ci sa budeme hrat na mlcanie......
Poprosim vas o radu ako dalej lebo ja uz neviem....ja viem ze uces je pre zenu citliva tema ale az takto?
Dakujem

reanda
14. mar 2024

to asi nebude len o ucese

stalin
autor
14. mar 2024

@reanda co tym myslis?

sissy27
14. mar 2024

@stalin opytala by som sa, co jej je. Podla mna cele to okolo ucesu je
a) posledna kvapka - nieco ju uz dlhsie trapi ale nevie / neda sa to s tebou odkomunikovat, takze sa ventiluje na hocicom.
b) potrebovala sa hadat, len tak, takze nasla zamienku
c) nie si jediny kolik v jej zivote a uz nie si ani c.1 len nevie ako to povedat
d) pms
e) ina moznost

reanda
14. mar 2024

@stalin ze ak by takto reagovala len kvoli ucesu, tak ti poradim, ze s takou radsej ani nic dalej.. ale mam dojem, ze ta reakcia, ze ju mas rad iba ako psika, nesuvisela len s tym, aky uces si vybral.. za tym bude vacsi problem vasho vztahu.. aky, to musis vediet ty.. respektive tymto smerom rozmyslaj, ak sa chces pohnut dalej

stalin
autor
14. mar 2024

@sissy27 zabudol som napisat ze vraj moja spravna odpoved podla nej co mi napisala mala byt ze sa nemusi davat vobec strihat ze jej to pristane takto.....kvoli praci sa vídame cez vikendy tesime sa na kazdy spolocny vikend aj tejto ucesovej katastrofe predchadzal velmi prijemny a povedzme zamilovany videohovor....no par minut nato sa spustilo tornado

deedol
14. mar 2024

@stalin ak je to pravda presne tak, ako si to opisal - aj to s tou "spravnou" odpovedou, tak je priatelka zial nezrela na vztah.

lusa18
14. mar 2024

@stalin no nech by si odpovedal akokoľvek, stále by to bolo zle 😉😅 asi z nejakého dôvodu potrebovala zámienku na hádku....

muchacici
14. mar 2024

@stalin Takže ona ti dala na výber z troch možností, ty si si vybral jednu z nich, AAAALE zabudol si prečítať jej myšlienky, že ani jedna z tých možností nie je správna (otázka totálne bez zmyslu) a po akej odpovedi ona túži, čo v hlavičke ona myslí a očakáva, že máš povedať 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ strašné....

stalin
autor
14. mar 2024

Ja to nechapem ja som sa len snazil vsemozne jej povedat ze ci ma vlasy dlhe 2metre alebo 1meter stale je to ona ktoru milujem, a ked povedala ze by sa dala ostrihat plus pridala fotky na vyber tak som to zobral ako fakt....som chlap....aj som jej napisal ze som z Marsu

vanilkovazmrzka
14. mar 2024

#toooldforthisshit

demodun
14. mar 2024

@stalin mal si jej povedať, že síce máš gule, ale nie veštecké. 🤦
Len hľadala zámienku+ možno pms

simona20201309
14. mar 2024

@stalin skoro ma kleplo keď som precitala že ste boli cely deň v práci..
. Fakt v práci? 😆😆😆
Nie v škole?

stalin
autor
14. mar 2024

Len nechapem este to dnesne rano ked prva napisala a boli aj smajlikovske bozky a srdiecka a vecer zase pravy opak...a ako mam vyhodnotit to ze sa v podstate chce hadat teda ako tak komunikuje oproti tomu utorku kedy bolo uplne ticho a v stredu rano som to ja nevydrzal a zacal komunikovat(ktovie akoby sa to vyvijalo).

muchacici
14. mar 2024

@stalin Môžeš sa snažiť koľko chceš 😃 ona musí pochopiť, že nikto nedokáže čítať myšlienky a napĺňať nevyslovené očakávania. Čím menej očakávaní máš, tým sa dočkáš menej sklamaní

stalin
autor
14. mar 2024

@simona20201309 hej v praci ja robim 16h

stalin
autor
14. mar 2024

Aaa ako pisete ano tento tyzden ma svoje dni...moze to az tak ovplynovat spravanie.....pripadam si ako maly chlapec pred vami ale toto som este nezazil

simona20201309
14. mar 2024

@stalin len ju nauč že zeries tie jej scénky a skončil si
Prosím ta...
Ignoruj ju. Poradila by som ti vykašľať sa na túto labilnu slečnu s histrionskou poruchou osobnosti - v lepšom prípade. Skôr to bude manipulátorka
Od takých ľudí sa uteká

macatt
14. mar 2024

Presne, buď manipulátor, alebo má iného a s tebou ešte nacvičuje ako so zálohou a keď jej na to prideš, že s iným už paktuje, tak budeš na vine, lebo si nepovedal A namiesto B..má proste za ušami.. a ďalej nič, nič si neurobil, nebudeš sa predsa plaziť po kolenách..

stalin
autor
15. mar 2024

@simona20201309 vikend mame byt spolu tesil som sa a teraz ani neviem no,po predoslych vztahoch som isiel do seba,snazim sa byt chapavy, kazit toho co najmenej,premyslam nez nieco poviem....a cim viacej tu pisem tym viacej si pripadam ze riesim pubertalny vztah🙈

macatt
15. mar 2024

@stalin musíš byť chlap a nie bábovka…chceš vedieť normálny dôvod takéhoto správania.. či ju niečo trápi, alebo o čo ide, v opačnom prípade nevidíš dôvod na spoločný víkend..

stalin
autor
15. mar 2024

@simona20201309 v minulosti mala tiez jeden takyto vypadok v podstate rozchod ale v priebehu minuty ked uz som sedel v aute telefon aby som sa vratil (vtedy som sa normalne vystrasil ze nieje jedna ale dve)

stalin
autor
15. mar 2024

@macatt ano hej to je dobry postreh,ja mam teraz v hlave vidinu urovnania tohto celeho,a ano treba mi ist aj po pricine, poznat dôvod,dakujem

stalin
autor
15. mar 2024

Dakujem vam za rady,postrehy,ak vas este nieco napadne co by som mal urobit pre Lásku kludne napiste,budem vdačny. Majte sa krasne,bez hádok,dobru nocku dievcata.

macatt
15. mar 2024

@stalin to je manipulátorské.. utiahnuť, povoliť.. ty sa veľmi snažíš, aby sa čo najmenej uťahovalo a nakoniec skončíš uviazaný, bez vlastného názoru a ju bude rozčuľovať kam aj pozrieš.. a keďže nebude sa ti chcieť počúvať za všetko výčitky, budeš pozerať len kam ti ona povie( všetko obrazne) jediné čo môžeš urobiť je zistiť čo za tým je.. a ako to majú v rodine, asi tam niekto taký bude.. takého človeka nezmeníš nikdy, je to peklo.. bude ta obviňovať zo všetkého..keď odchádzaš, povolí, ale nabudúce to skúsi zasa..

macatt
15. mar 2024

A ona vycíti na čo si citlivý(plač, scény, ignorácia) a to bude používať najčastejšie.. som laik, nepoznám ju, len si takéto veci všímaj., možno sa len pohádala s niekým, bola po opici, alebo má svoje dni, bolelo ju brucho, ohovárala ju kamarátka…zisti čo bolo vo veci.. ako malé dieťa posúva hranice za nič ..
Možno má niekoho vo výhľade a sama seba chce presvedčiť že si o ničom, že ani účes nevieš vybrať😀

macatt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
micusa2222
15. mar 2024

@stalin šup šup do školy a venovať sa učeniu..nemáš ani 18 rokov, podľa mňa, lebo dospelý človek by tieto debiliny nepísal na MK...

diewcatqoo
15. mar 2024

A ta tvoja milovana je dospela? Lebo toto mi pride ako trucovanie 12 rocneho dietata, ktore je na prahu puberty.
Ako sorry, ale bud nam z tvojej strany chybaju nejake informacie alebo mate cca 15 rokov. Inak si neviem vysvetlit, preco by sa dospeli ludia chovali takto.

tundra
15. mar 2024

@diewcatqoo presne si to vystihla,isiel som sa spytat,ze ci maju 14 rokov🙈...

krasolienka1
15. mar 2024

@stalin presne také tornádo poznám
Zmení sa jej nálada zo sekundy na sekundu
Radim ti utekať to sa nezlepsi