Baby zacinam byt frustrovana, pomohli by mi relevantne nazory inych zien. Kamoskam sa s tymto nezdoverujem, kedze nechcem pred nimi dostat svojho noveho frajera do blbej situacie. Cca v juli som spoznala uzasneho muza, naozaj mam vztah po akom som dlhe roky tuzila a dlhe roky som na takyto vztah cakala, chlap je uplne zlaticko, romanticky, citlivy, pozorny starostlivy, mame sa o com bavit, spolocne zaujmy, proste fakt idylka...ALE, uz po par tyzdnoch randenia sa mi zdoveril, ze roky trpi urologickymi tazkostami takze po sexe ma pocity palenia, ako sa nas dobry vzrusivy sex zacal tak aj skoncil...vraj mu lekari nikdu nepomohli, kolobeh ATB atd, skratka je presvedceni, ze lekari mu nepomozu, ale mam pocit, ze on si tiez nijako nepomaha, pride mi to, ze sa s tym zmieril a neriesi to, ja som si myslela, ze sa to nejako podda, uz 4 mesiace funguje stylom sex 5 min raz mesacne, ked zacnem temu ci nechce vyskat predsa len nejaku liecbu a hladat moznosti liecby, ukonci to tym, ze on za tie roky vyskusal uz vsetko a nic mu nepomahalo. Pre mna to zacina byt uz frustrujuce, nedokazem takto sexualne fungovat, nechcem podvadzat, a nechcem prist o inak super chlapa, ale som zena s nejaky potrebami a toto ma ubija. Sama vidim, ze tato debata mu nie je prijemna, sameho ho to trapi / podla jeho slov/ no zase nemam pocit, ze by preto nieco robil...co mam robit? Ultimatum? Bud seriozne nech to riesi a hlada moznosti liecby alebo rozchod? Zvyknem si na vztah, kde chyba miera sexu co je pre mna uspokojiva? Myslim, ze uhnut si inde ma emocne stastnejsiu neurobi....pls vase nazory, dikes
To
casto neprijemne pocity, palenie a tak
@deti95060810
Nie, ja som mu navrhla imunologa a nejaku imunoterapiu, ale on vsetko hned uzavrie, ze jemu uz nic nepomoze...nemam pocit, ze ho k nejakemu lekarovi dostanem...citala som aj o imunovakcinach na rozne opakujuce sa infekcie..nazor si vypocul a k ziadnemu cinu sa nema...uz ma to aj hneva...
@lilyenn kolko ma rokov? aky problem predne mal? caste infekcie? alebo je problem inde, len je mu to trapne rozoberat? nezda sa mi, aby chlap , kt. je zdravy sa zdrahsl sexu kvoli paleniu, ci nema nejaky iny zdravotny problem
Zvyknem si na vztah, kde chyba miera sexu co je pre mna uspokojiva? Zvykneš, ak nebudeš hľadať len to, čo je pre teba uspokojivé, tj. podriadiš svoje potreby jeho potrebám a vyberieš si super chlapa na úkor sexu. Zameriaš sa na iné, nepustíš svoje myšlienky za hranice, ktoré si stanovíš.
@lilyenn no otázne je, či naozaj skúšal všetko, resp. vôbec či niečo skúšal… a pre tvoje vlastné dobro ak ste mali sex tak dúfam s ochranou, orálny tak isto…
Alebo je tu aj možnosť, že je citlivý, inteligentný, vtipný, skvelý spoločník, muž snov, akurát nie hetero a toto je zámienka prečo nemať sex…
@lilyenn prosím žiadne ultimáta, lebo to bude mať opačný efekt. Ak sa nechce rozprávať, napíš mu mail, tak ako si to sem napísala. Že nechceš o neho prísť, ale takýto sexuálny život ti nevyhovuje.. Každá ťažkosť má nejakú príčinu a pokiaľ sa nerieši, ťažkosti sa môžu zhoršovať..
@mokion
Ano viem sex nie je vsetko vo fungujucom vztahu, ale vztahy bex sexu sa zase rozpadaju...keby som bola uz starsia zena / bez akejkolvek urazky voci niekomu / ja som mlada baba, ktora len pred par rokmi naplno spoznala svoju sexualitu a teda je normalne, ze pokladam sex za dolezitu sucast spokojneho vztahu...o 15-20 rokov neskor budem mat pravdepodobne iny nazor a sex bude asi uz viac v uzadi...
@sissy27
Myslim, ze hetero bude...ved normalne ma obijma, bozkava, plieska po zadku, dotyka sa ma....len teda sex samotny dost chyba, lebo ho to potom pali pri curani....
Ziadnej zo svojich ex nic nezaniesol, tych par x co sme spolu spali som aj ja ok...a to som pred mesiacom bola na gynde na preventivke
@lilyenn toto vam dlho nevydrzi. Casom ho zacnes neznasat a je jedno aky je pozorny a chapavy a bla bla. Proste bud ho kopnes do zadku teraz a odplaces si to alebo ho kopnes do zadku o par rokov a vydychnes si ze si sa impotenta zbavila. Akurat stratis par rokov zivota a budes frustrovana.
@lilyenn su ochorenia kt sa neukazu na preventivke bezne,napr taka ureaplazma, priznaky kludne ako pises a ty aj ked to dostanes nemusis mat priznaky,akurat keby si chcela otehotniet tak by to neslo. Toto by som si urcite dala vysetrit,ak to mas tak jednoznacne od neho.Ale celkovo ta neochota to riesit je divna. kazdy chlap che mat sex a chce mat dobry sex. Nieco za tym bude.
@matovicova
No to bude asi najrozumnejsie, ked bude v dobrej uvolnenej nalade skusim tuto temu, ale asi osobne, este raz otvorit, a uvidim ci sa nieco zmeni...ja neviem...keby som videla svetlo na konci tunela tak mi je to jedno kludne pockam dalsie 4 mesiace, ved nie som debilka, ak treba abstinovat, lebo sa riesi zdravotny problem tak okay, len aby toto neostal stav trvaly...
@lilyenn skus mu pohľadať nejakú súkromnú kliniku, ma ešte napadlo
@matovicova
Ja mu pohladam cokolvek....len dotycny musi sam chciet ist...to je to
@lilyenn vies co, ja budem mat 39 a pred 20 rokmi to bolo tak dolezite ako je aj teraz, po 18 rokoch vztahu a 3 detoch. Ja sice teraz kojim a som vyflusnuta, takze tu potrebu mam menej casto, ale mam.
A ja som taky podobny pripad ako Tvoj chlap, mam problem s palenim pri a po sexe. Nie vzdy, ale mozem Ti povedat, ze po tretom porode, pri ktorom do mna naliali infuziu s ampicilinom, som mala pol roka fakt pokoj a konecne som si sex uzivala. Prisla jedna mykoza v lete a odvtedy znova to iste. Mam dojem, ze sa mi zase premnozili streptokoky a naozaj nic mi na ne nezabera. Boli sme uz predtym vysetreni obaja, aj sme mali podstupit liecbu (napriek negativnym nalezom na mykoplazmy atd...), no otehotnela som...to je dlhy pribeh. Ale zena je nieco ine ako chlap, mne sa to zda divne...a ze by to vobec neriesil. Jemu ten sex nechyba? Moj muz by sa zblaznil 😅
@lilyenn takze ako najucinnejsie, ked ide o "koky", je ifuzna liecba, ako som naaaahodou zistila. Ale efekt mi trval teda pol roka.
A este, ak ma enterokoka (to som pre zmenu mala pri druhom porode a dcerka mala z toho problemy s bruskom 1,5 roka, takze tiez nie sranda, lebo na toto sa profylaxia nerobi), rak to je tiez sajrajt a ked uz mate ten sex, tak s ochranou, lebo nezelam tieto potvory naozaj nikomu.
A tiez som teda vyskusala vsetko mozne, nic nezaberalo. Ani imunolog, ani antibiotika, ani probiotika, enzymy, ani bylinky, biorezonancia. Fuuu...Nakoniec fakt len ta infuzia, bola som v soku, ked som sa zahojila po porode, ake to bolo super. Ale toto sa bezne teda nerobi a niekto by povedal, ze nahoda.
Koľko máte rokov? Už teraz tu to vadí keď si asi mladá čo potom?
@nevenka
No toto co opisujes, mi opisuje podobne aj on...cca 10 rokov s tym zapasi, par mesiacov ok par mesiacov cele zle...len teda, ze jeho partnerky problem nemali, ja zatial tiez nie, ale mozno s nim ani ten sex raz do mesiaca mat nebudem. Po kondome, ze ho pali este viac. No nic asi to inak nevidim,bud sa chalan zacne liecit, alebo to asi naozaj dlhu buducnost mat nebude...zial
ak by mu na tebe naozaj zalezalo, tak prejavuje aspon nejaku snahu ... hlada nejake riesenie, ako riesit ci uz jeho chorobu alebo vas sexualny zivot... ale on caka, ze proste sa prisposobis... ja by som do toho na tvojom mieste nesla
@luccija
Hej no to ano...problemy keby sa same vyriesili....u urologa bol...zaver, opakovane infekcie, na ktore mu uz ATB nepomahaju, ze by mu vyriesila obriezka...to samozrejme zrusil...ja skor tie imunovakciny by som skusila len ho k tomu musim nejak dotlacit s tym, ze liecba bude trvat mesiace
@tatisna
Zhodujem za s vasimi viacerymi nazormi, v prvom rade by to mal chciet resit on a nie bagatelizovat, ze mu nikdy ziadny lekari nepomohli a preto to uz viac neriesi...to, ze on rezignoval a neriesi svoj problem este neznamena, ze v tom mam byt s nim aj ja. Mna to frustruje a takto dlhodobo fungovat neviem, ak nebude mat snahu to riesit, potom nema zmysel hrat sa na partnerov a mozeme ostat kamaratmi. Chcela som poznat ine nazory zien a teda ako viacere pisete, vztah bez sexu nie je skutocnym vztahom...alebo mu navrhnem otvoreny vztah 😄 ak on nema potrebu sexu ja hej tak si to budem cisto fyzicky riesit aj inde
@luccija
Tvrdi, ze nie...ked som mu naposledy napisala, ze nemame ziadny sexualny zivot, nech sa objedna na imuno tak mi napisal, ze je z toho smutny a ze mam pravdu, ze to musi zacat riesit...bolo to cca 6-7 tyzdnov dozadu, lekarovi sa samozrejme do dnesneho dna neobjednal, namiesto toho mi povedal, ze musi schudnut 7 kil co pribral, ze, ked mal nizsiu vahu citil sa lepsie a tieto problemy tak casto nemal, plus mi ten den zacal posielat tipy na zimnu dovolenku 😄😄 tak sme to ten den uz otocili do inej temy. Takze aktualne nepije alkohol a teda, ze chudne...tak hore dole 2 kila zatial dal dole....a ja som to odvtedy uz neriesila...
@lilyenn no by si sa čudovala, koľko je takých, čo majú rodiny, deti, myslela by si si, že určite hetero a ups… možno fakt nie, ale dám ruku do ohňa za to, že pálenie pri močení po sexe nie je pravá príčina. Buď je to neliečená choroba - a tu ma fascinuje tvoja naivita, že žiadna jeho ex nič nemá (po 4 mesiacoch nepoznáš ani jeho a nie ešte chorobopisy všetkých jeho ex) a ty v pohode ideš bez ochrany - alebo nejaký iný dôvod, prečo s tebou mladý chlap nespí.
Nie nadarmo sa hovorí, že láska je slepá… len tak zo srandy sa spýtaj svojho gyndoša čo môže také “pálenie pri močení po sexe” znamenať …
@lilyenn palenie po moceni, po styku moze byt bud infekcneho povodu- mykoplazmy, ureaplazmy, trichomoda apod…., kvasinkoveho povodu…, alergickeho ( latex , lubrikant…) - to vsetko sa ale da riesit, potom je tu vsak aj psychologicka pricina…. druha strana je ohladom samotneho sexu- ci tam nie je problem erekt. dysfunkcia apod.. tam uz je pricona napr. kardiovaskul- pises ze chce schudnut, skryta cukrovka apod…. z 1 komentu phladom palenia je tazko povedat, co mu je, treba to vysetrit, ale musi chciet sam, lebo pozom to zavana inymi vecami, nie je mi znamy muz, ktory by sa uspokojil so sexom 1x mesacne,lebo pocituje palenie, pretoze pre nich je to dost podstatne, viem o com hovorim, lebo s tymi vecami pravujem
vyskúšal liečbu v zahraniči? Min. v Čechách? Nám už neraz pomohli lekári v Čechách pretože na Sk skapal pes...