Frajer vyhľadáva iné ženy

18. jan 2023

Ahojte ženy (možno aj nejakí páni) budem rada ak sa zapojí ktokoľvek. Trápi ma to a chcem to dať zo seba von, a vypočuť si aj iný názor pripadne podobnú skúsenosť. Mám momentálne vo vzťahu s priateľom problémy, už sa to nejakú chvíľu vlečie a zlepšuje len veľmi minimálne, je riziko že to skončí (obaja o tom vieme). Všímam si ako vyhľadáva nové ženy na sociálnych sieťach (nemám na mysli modelky z druhej strany sveta). Alebo ich lajkuje. Nevadilo by mi to, každý sa rád pozrie, ale keďže máme problémy a predtým to podľa mňa nerobil, mám obavy že si hľadá náhradu, alebo chce koketovať s inými a nás dvoch už neberie do úvahy. Nemám pocit istoty z jeho strany. Bojim sa, že to čo si myslím je naozaj pravda a časom sa to potvrdí. Som z toho v strachu …

lea202
18. jan 2023

Mne toto lajkovanie a obkukávanie pripadá normálne a prirodzené, ale keď to doteraz nerobil, no neviem, príde mi to tak trochu podozrivé. Ja osobne by som to teda nemohla zotrvávať vo vzťahu, v ktorom nemám istotu. To by som fakt nedala. Neustále byť v strachu, kedy sa to skončí.

lily14
18. jan 2023

Ako dlho ste spolu?

autor
18. jan 2023

@lily14 Este krátko, v podstate zaciatky

amiaja
18. jan 2023

Ste spolu kratko a uz mate problemy? On vyhladava ine zeny? Cele zle.. stoji ti to za to?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
opuska
18. jan 2023

asi tak nejak, ak mate taketo problemy este na zaciatku, tak skor by som z takeho vztahu sama odisla. niektori ludia proste k sebe nepatria a cim skor na to pridu a rozidu sa, tak tym sa z toho potom aj skor dostanu

kiwi3
18. jan 2023

naco ti je vztah, v ktorom si v strachu? predpokladam, ze si velmi mlada. toto ti fakt za ten strach nestoji. predbehni ho a radsej hladaj inde. okrem toho to vyzera, podla posledneho komentu, ze tvoj vztah je skor na dialku a ty len stalkujes a trpnes, co robi na socialnych sietach. no blbe.

kristie571
18. jan 2023

Skus sa s nim otvorene o tom porozpravat, ak uvidis ze to nema zmysel, tak ten vztah ukonc a netrap sa zbytocne.
Radsej byt sama ako vo vztahu ktory nefunguje. Vztah ma byt o dovere, ak mu uz teraz nevies doverovat, to sa casom nezlepsi. Viem o com vravim, vyse 4 rokov som v takom vztahu bola, kde som tomu druhemu nemohla doverovat a stale ho podozrievala. Ukonc to hned, inac sa budes len dalej trapit a stresovat.

liljana
18. jan 2023

Kedysi sa citali modne casopisy, dnes sa pouzivaju socialne siete. To ze nejaka viac ci menej modelka ma fotku na instagrame, neznamena ze je viac dostupna pre obdivovatelov (ci lepsie ocumovatelov) ako kedysi ta v casopise Burda v 70tich rokoch ...
Co dodat, sproste socialne siete ...

lily14
18. jan 2023

Fuuuu načo ti to bude

danica2711
18. jan 2023

no to je teda - mierne povedané - zvláštny začiatok vzťahu. Povedala by som, že skôr koniec a či to je ozaj vzťah alebo len vleklý problém, o tom by sa dalo polemizovať. Načo ti to je?

marticka85po
18. jan 2023

Na zaciatku vztahu by ste mali mat oci len jeden pre druheho. Problemy nevestia nic dobre.asi by som zaradila spiatocku z tohto vztahu cim skor tym lepsie

autor
18. jan 2023

@marticka85po nikdy sa predomnou ani nepozerá na iné, aj keď mne nevadi kedy sa pozrel, v tomto bolo všetko v poriadku. Mne vadi že vyhľadáva na soc.sieti iné, akokeby sa chcel zoznámiť, a to predtým nebolo.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. jan 2023

@uprimnazienka veľmi s tebou suhlasim.

miska6868
18. jan 2023

@uprimnazienka úplne súhlasím , mne sociálne siete úplne rozhasili manželstvo a tie prezentujúce sa tam dokonalé k*rvy (česť výnimkám ) . Úplne pri tom stratil mozog .

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. jan 2023

@mirco50 obávam sa že tejto situácii už nic nepomôže , ale dakujem ti pekne