Frajer si píše o druhých ženách

anitka100
13. aug 2022

Baby co by ste robili keby ze semtam pozrete frajerovy do mobilu ktory o tom nevie nepise si tam zo ziadnymi zenami ale ked si precitam nejakych par sprav s nejkym kamaratom tak tam najdem napr ked isli cez nejake mesto ze chodia tu riadne suky nadrzany som od rana posielaju si kadejake postahovane fotky zien s ceckami a zadkami alebo ze v tom bare robia riadne jebacky a podobne bludy Nevie ze si semtam pozrem jeho spravy pritom ked ho podpichnem ze urcite sa mu uz nepacim a slinta po druhych tak sa uraza alebo sa mi smeje ze co trepem ze ako ma lubi a neviem co pritom viem ze ho uz tak po porode nepritahujem a ked citam hentake veci je mi stoho akurat tak tazko a viac sa mi sprotivuje pritom mi tvrdi ze on nikdy ziadnu frajerku nepodviedol a ze ja som prenho najkrajsie dievca na svete a takto mi hladka uska ale neviem naco to hovori ked to neni pravda a pise si hentake veci o druhych zenach moje sebavedomie tym padom ide k nule. Mam to nanho vyvalit ze som si to citala a nalozit mu alebo co by ste robili vy?

viestta
13. aug 2022

Myslím si, že nemáš lozit frajerovi do mobilu a počkať par rokov, aby si do zrelá a zistila, že tieto chlapské reči sú len mutenie vody a frajerina a v konacnom dôsledku neskodne.

anitka100
autor
13. aug 2022

@viestta asi mas pravdu mam dost problem zo ziarlivostou a po porode si hlavne pripadam nepritazliva zato ma ti trapi

zazrak1991
13. aug 2022

Preboha nelez mu do telefónu ,chlapy sa bavia o ženách a áno ,aj o iných nez o svojich vlastných . Nechaj ho nech sa s kamarátmi baví o čom chce ,struhaju frajera jeden pred druhým . Prestaň mu pozerať do telefónu ,aj keď sa pozerá na iné ženy ,neznamená to že ťa už neľúbi alebo sa mu nepáčis

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
13. aug 2022

@anitka100 tak popracuj na svojom sebe vedomí. Budeš si pripadať príťažlivá, lebo ty si pre toho svojho príťažlivá aj teraz len ty to nechceš vidieť, potom nebudeš mať dôvod žiarliť.

zmrzlinka2021
13. aug 2022

@anitka100
Co si myslim?

Ze nie som NULA a mam na viac ako mat za frajera takeho debila nevyzreteho. Od muza ocakavam ze bude muzom, ze si bude zeny vazit, ze bude slusny a poctivy clvoek - toto co opisujes povazujem za vaznu stopku na pokracovanie vztahu.

Mozno ti tu bude niekto "drukovat", ze nie je to nič vazne, ale uz toto su vazne kontrolky vo vztahu, ktore napovedaju nieco o danom cloveku, o jeho hodnotach, postojoch, urovni... mnohe zeny velmi vela veci v zivote prehliadaju, a neraz su oklamane, ze vlastne je to ok, ze nemaju prehanat a zrazu sa vydaju, porodia deti a zacne ich prestavat bavit hra ich vlastnych vnutornych klamstiev a prichadzaju zvady, hadky, rozvod...

Pritazlivost zeny ma byt jej hodnota, jej identita, vnutorna krasa, jej charakter.

Osobne by som nepokracovala v chodeni s takymto clovekom.

20erika07
13. aug 2022

To kolko mate rokov? Resp.frajer?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienka.7
13. aug 2022

@anitka100 aj my si s babami píšeme o chlapoch, jedna je aktuálne "na love" cize mam mobil plný fotiek chlapov 🙈
Ja mam mobil odblokovaný, nemam co skrývať. A tiež mu vravim, ze ak si aj dačo precita, tak to moze byt vytrhnuté z kontextu!
Pokial si píšu o rôznych pouličných devach, to by nevzrusovalo. Pokial by si ale písal on s nejakou konkrétnou a vymieňali fotky, toto by som riešila.
Svoj výzor mozes riešiť, keď o tom vieš a prekáža ti to.

au1994
13. aug 2022

@anitka100 zas sa tu neopúšťajte niektoré, ako keby ste vy nikdy nevzdychali nad žiadnym chlapom (vrátane známych osobností). 🙄 Je to normálne, blbé chlapské reči, nerieš a NELOZ PRIATEĽOVI DO TELEFÓNU, lebo potom ti idú v hlave takéto somariny. Trochu si ver, neopúšťaj sa stále, veď si určite silná, krásna žena, matka jeho dieťaťa. Možno sa na pár sekúnd pozrie nejakej cudzej ženskej do výstrihu, ale ty si tá, vedľa ktorej večer zaspáva. Nestresuj zbytočne.

lalenka33
13. aug 2022

Naložiť by mal on tebe zato, že mu lezieš do mobilu a čítaš správy s kamarátmi. Ešte keby že si píše so ženami a flirtuje ale s kamošmi? Nechápem, kam až sú niektoré źeny schopné klesnúť. A potom sa čudujú, že im chlapi utekajú.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sszuzu8
13. aug 2022

Je to decko ešte

lija22
13. aug 2022

ahoj. pocuj. ano, su to ozaj trapne reci. zrejme si takto mladi muzi zvyknu odkomunikovat a zdelit iste informacie. Ale nevrav mu, ze si to citala. Ved nech si pisu. toto je ich sukromna komunikacia, kde by urcite nechcel aby si toto vedela. Ak to prezradis zly krok spravis

anitka100
autor
13. aug 2022

@20erika07 on ma 27 a pise si take veci aj s jeho 45 rocnym ujom s ktorym su ako kamarati

radanna11
13. aug 2022

Koľko je tu zrazu tolerantných žien , ani jednej by nevadilo,že jej muž si posiela s kamosom cudzie hole ženy ? A že pise že je od rana nadrzany na jebacky z ulice ? Ja niesom naivná ani sprostá a je mi jasne,že všetci chlapi pozerajú po ženách a možno si aj sem tam predstavia niečo ale som skalopevne presvedčena že drvivá väčšina normálnych zadaných mužov nemá v telefóne fotky cudzích holých žien a neslinta na všetky jebacky z ulice
Všetky sa tu tvárite ako vám to nevadí tak to je asi veľmi prijemne si lihat do postele s pocitom,že vás muž má v telefóne fotky cudzích holých žien a pise kamosovi,že by pretiahol pól mesta neverím ani jednej čo to tu zahrala na frajerku ,že by jej to bolo prijemne

anitka100
autor
13. aug 2022

@radanna11 presne tak

anitka100
autor
14. aug 2022

Chlapske spravanie je vzdy niecim ospravedlnovane a my sme tie zle koly ktorym ujdu inde jasne