Fotky bývalých mileniek

natalia_2
20. nov 2023

Ahojte baby, nerada rozoberám citlivú tému takto v diskusi ale dosť ma to trápi.
Ako by ste sa pozerali na priateľa v mojom prípade.
Priateľ si pozeral nahé fotky svojích bývalých mileniek ( svojích trofejí, celkom v chúlostivých polohách, mal ích celkom dosť v minulosti)
Pritom spolu pravidelne spávame, vždy ked je to možné.
Dokonca tie fotky pozeral ked sme sa spolu rozpravali cez whatsap. počas nášho rozhovoru. PC mal otočený k sebe ale v okuliaroch bol jasný odraz toho čo sledoval.
Pri konfrontáci to následne aj potvrdil. Zhruba pár týždnov do zadu písal aj dakej neznamej babe na FB. V poslednej dobe sa dosť hádame a rozoberáme minulosť. Rozmýšlam nad ukončením vztahu, možno som staromodna ale vadí mi to.
Možno je to len krôčik k nevere.

barbora_t
20. nov 2023

@natalia_2 načo taky chlap co s tebou telefonuje a kuká sa zároveň na holate ex-ky...ved maj trochu hrdosti a kopni ho do riti...evidentne mu na tebe nezáleží, inak by toto nerobil...🙏

natalia_2
autor
20. nov 2023

@barbora_t presne takto nadtým uvažujem. Ked som sa ho pytala čo pozerá tvrdil že si fotky triedi take všeobecné, požiadala som ho nech mi zazdiela obrazovku, ale odmietol a opytala som sa ho nato priamo, priznal to.Dala som najavo počas rozhovoru že mi to vadí a cez to všetko si ích pozeral, zväčšoval nadalej, údajne ích potom zmazal.

barbora0308
20. nov 2023

@natalia_2 nie si staromodna...toto by malo vadit zene v ktoromkolvek rocniku.

pbra40
20. nov 2023

Tento by si odo mna uz len zasluzil, ze by som mu len povedala, ze nie je pre mna dost dobry a ze si zasluzim lepsieho, ako je on.

ivangeline
20. nov 2023

...ze ma problem.

grof_monte_christo
20. nov 2023

Tento tvoj priateľ nemal v minulosti priateľky, ale milenky? Alebo si len použila iné slovo?

natalia_2
autor
20. nov 2023
grof_monte_christo
20. nov 2023

@natalia_2 oficiálne priateľky alebo milenky?

natalia_2
autor
20. nov 2023

@grof_monte_christo oficialne exmilenky z minulosti

sima338
20. nov 2023

mala som šéfa v jednej robote a o ňom išli klebety, že po celom meste naháňa baby. Raz na nudnej porade som mu videla fotky, počúvajte to boli že stovky sexi fotiek, od blondíny, brunety, červenovlasá, menej odvážne aj také, čo vyzerali ako z porna. On si bez hanby pozeral, fotky dievčat čo mohli mať tak 20 rokov, on vtedy 45. Pritom mal vzťah, chodil vtedy s nejakou právničkou. Takže, je to hnus, chápem, že ti to vadí, aj mne by to vadilo, porozprávaj sa s ním o tom

minenkak
20. nov 2023

@natalia_2 len ,že si ďalšia ,na ktorú sa bude pri ďalšej pozerat

natalia_2
autor
20. nov 2023

@sima338 Bol by to pre teba zásadný problém? Rozišla by sa radšej s takým priatelom?

huxy
20. nov 2023

@natalia_2 každá normálna žena so štipkou sebaúcty by sa s takým rozišla

lindous
20. nov 2023

Tak ty máš dobre naštudované tie jeho ex a perfektný zrak, keď si ich v odraze okuliarov spoznala 😂😂 ale k veci… s nahotinkami cudzích modeliek nemám v zásade problém, ale takto, keď sú to reálne známe ženy, ktoré pozná, je to omnoho citlivejšie… obzvlášť neúctivé v situácii, keď si sedela pri ňom a rozprávali ste sa… dôležité by pre mňa bolo ako na to zareagoval, či si mysli, že to je v pohode a preháňaš alebo pochopil, že tebe to ubližuje a prestane s tým a či mu veríš, že prestane… proste viem jednu blbosť odpustiť, ak je všetko ostatné fajn, ale v kombinácii s tým, že sa veľa hádate to ale asi nevyzerá úplne ok do budúcnosti

ruxandra
20. nov 2023

A ty si tiez len milenka, ci priateľka?
Ak priateľka, tak to znamena, ze aj popri tebe ma dalsiu milenku? 😀

natalia_2
autor
20. nov 2023

@lindous nesedela som pri nom ked pozeral fotky pracuje v zahraničí a nakolko sme volali cez whatsap tak som videla že popritom niečo pozerá, najprv nechcel priznať snažil sa klamať ale potom to z neho vyšlo

natalia_2
autor
20. nov 2023

@lindous povedal že to boli fotky bývalých exmileniek jednorazoviek, boli to nechutné fotky

stanulienkat
20. nov 2023

Mne vadil chlap, co mal jednorazovky. Hnusil by sa mi. Fyzicky, aj psychicky. Chcem chlapa, co ma nejake hodnoty. Nie chlapa, pri ktorom si musim robit kazde 3 mesiace testy na pohlavne choroby.

0silvia0
20. nov 2023

@natalia_2 vzdy sa mi hnusili kurevnici. Tento tvoj je meganechutny kurevnik. Ty nie si staromodna, ja som staromodna, ja by som si s takym ani nezacala.

natalia_2
autor
20. nov 2023

@0silvia0 najvyšší čas aby som sa od neho odputala. Veľa vecí si vykrikujeme z minulosti bývalé vztahy. Povedal že to urobil učelovo aby ma nahneval

lindous
20. nov 2023

@natalia_2 No ak toto bola jeho reakcia na problém, tak tu nie je o čom, on chce ten koniec asi tiež, len nemá gule na to, uľahči mu to a uľahčíš život aj sebe...

bbshop
20. nov 2023

@natalia_2 nabudúce sa účelovo s nejakou vyspí? Inak tiež su mi proti srsti chlapi s takouto minulostou a ešte keď to ťahá aj do súčasného vzťahu, dokonca takýmto spôsobom. Je to na rozchod jednoznacne.

micusa2222
20. nov 2023

@natalia_2 poriadny tupec..preč ruky od takého ..

barbie2877
20. nov 2023

@natalia_2 neviem mne to príde ako chuj ktorý si neváži čo má doma 🤷

daniela2202
20. nov 2023

@natalia_2 presne tak , ukončiť

jonnie
20. nov 2023

8 miliárd ľudí a čím je tento pre teba výnimočný? Osobne: nevedela by som sa spoľahnúť a mat dôveru.

0silvia0
20. nov 2023

@natalia_2 odputaj sa uz vcera bolo neskoro. Takto sa tryznit a vykrikovat si veci z minulosti, ved vztah ma byt o niecom inom, nemyslis?

basulaak
20. nov 2023

@natalia_2 buduci byvaly

hugger
21. nov 2023

@natalia_2

Rozlišuješ medzi milenkou a priateľkou? Vieš kde si u neho ty?

hugger
21. nov 2023

Často sa tu na fóre diskutuje o význame minulých vzťahov a často zaznie názor že minulosť je nepodstatná. Hoci do veľkej miery súhlasím, myslím si že aj tento názor má svoje hranice, priateľ autorky je ďaleko za ňou.

Správanie sa v minulosti je najlepším prediktorom správania sa v buducnosti. Ako vieš že nie si len ďalšia do jeho zbierky?

@0silvia0 @bbshop @stanulienkat
Veľmi si cením že sú aj ženy s triezvym pohľadom na to akú hodnotu majú muži ktorí v minulosti ukázali že nie sú schopní zotrvať v dlhodobom monogamnom vzťahu.