Fantazírovanie pri sexe

7. apr 2021

Ahojte, baby mam na vas na taku otazku ;) mam take divne obdobie teraz, ze semtam fantazirujem pri sexe s priatelom alebo pri masturbacii nad takymi divnymi uchylacinami/perverziami ;) take ze ozaj keby sa stym niekomu priznam tak neviem co by bolo.... mavate aj vy take obdobi?

leuchtturm
7. apr 2021

Nie, nemavam 😉

hviera81
7. apr 2021

tazko povedat, neviem co je uchylacina/perverzia 🙂 to je velmi subjektivne.... ale mavam aj ine predstavy ako ja a jeden muz klasickym sposobom 🙂

autor
7. apr 2021

@hviera81 no tak nad napriklad fantazirujem nad takym sexom s nejakym rodinnym prislusnikom a tak ;D neviem ci ma len plieskaju hormony alebo co ale tak samozrejme su to len fantazie a predstavy no ;)

hviera81
7. apr 2021

:D :D kym to zostane v predstavach..... ja tiez fantazirujem, ale viem ze by som sa neodhodlala k vacsine, ani keby ta prilezitost prisla sama od seba....

autor
7. apr 2021

@hviera81 takze tym chces povedat ze som trafila :P hej ved samozrejme, predstavy su len predstavy, aj ked niekedy ma to trosku trapi ale tak sme len ludia no, kazdy mame svoje potreby ;)

pininka1
7. apr 2021

Aj ja nad vsetkym moznym a aj nad takymi vecami co by som sama nechcela urcite zazit

hviera81
8. apr 2021

nie, rodinnych prislusnikov nemam v tych predstavach, a popravde uz ani partnera :D :D

coronaut
9. apr 2021

Je to normalne. Nechci vediet co mi povedala manzelka 🙂)

torysheer
10. apr 2021

Mám bežne a hovorím mu ich priamo/počas....hovoríme si všetky predstavy a v tom je to krásne, vieme že akúkoľvek aj tu najperverznejsiu predstavu si vieme povedať. A určite nás navzájom nepohorsia.

autor
10. apr 2021

Takze som neni az taka vadna super to ma potesilo :D...a vyrovnavaju sa niekoho predstavy aj mojim? Viem ze trosku otazka na telo, ale ja sa fakt niekedy citim jal najvacsa uchylacka sveta ;D samozrejme ze su aj vacsi ;D

hankm
10. apr 2021

@autorka vesmir, ludska hlupost a sexualita su nekonecne ;)

hviera81
10. apr 2021

ci vyrovnaju.... to je velmi subjektivne, to nikdy takto nezhodnotis....