už asi 3 mesiace sa bijem s tým, že vôbec nemám chuť.. Na nič! Raz za 2-3 týždne sa prinútim ale inak mi sex ani nič nechýba.. snúbenec smutný, vždy si myslí že je chyba v ňom..
Ale mne príde že niečo nie je okej somnou..
Máte niektorá skúsenosti? Kde môže byť problém? Keď je úplne každý faktor vo vzťahu ok, deti nemáme.. čo robím zle? :(
@ajka251 tak to by som dr. vymenila, vždy sa dá niečo robiť s tým, sú aj prírodné lieky
@sofiapp tak skúste niečo iné, napr. kondómy alebo teliesko, lebo pri tabletkách som ani ja nemala chuť vôbec, muž bol zúfalý
@janickacrazy rozmýšľam nad telieskom.. len neviem vraj to neskutočne bolí,.hlavne ženy čo deti nemajú ešte.. tak už fakt neviem. Ale za pokus to stojí
@sofiapp neviem koľko máš rokov a akého máš partnera, ale dá sa fungovať aj na prerusovanom sexe, ale muž to musí vedieť, my tak fungujeme roky, inak to teliesko sa myslím veľmi neodporúča ženám ktoré ešte nerodili, ale skús to skonzultovat s lekárom, možno sa niečo zmenilo
@sofiapp my sme vtedy s priateľom používali kondómy, teraz už manželom.
Nikdy mu to nevadilo.
A pravdupovediac, aj keby mi z antiky nič nebolo, už by som ju nebrala z iných dôvodov.
Priateľ keď chce sexovať, nech si nasadí kondóm, prečo by sa stále mala obetovať len žena.
A urobí veľa aj pre tvoje zdravie
@meluela dovoliť môžme,v podstate. Ale ja som karierista a neviem či deti vôbec chcem. Avšak sterilizácia mi príde byť príliš extrémne riešenie.. človek nikdy nevie.
@jana005 snúbenec by spravil všetko na svete pre mňa, podstúpil by aj vazektomiu ale ako vravím, príde mi to ako príliš veľký zásah.
Vzhľadom na to že za mesiac je svadba, nechcem a vlastným manželom používať kondóm.. :/ preto "trpím" túto antikoncepciu. Ale nie na úkor vzťahu, snažím sa hľadať iné riešenie..
@sofiapp pozerala som tie temy nedavno, lebo tiez zvazujem kedze uz nie som v situacii ze by som si mohla v pohode dovolit otehotniet. Moc info som nenasla. Neviem ani kolko ta cela sranda stoji a asi by som sa ani nedostala nenapadne 2x ku gynekologovi, max 1x preventivka sa da bez dalsich vysvetlovani. Co ma odradza, je ze v malom % pripadov to moze perforovat maternicu, ze moze zadvadzat ta snurka ci drotik ci co to trci z krcku partnerovi (da sa skratit) .. co sa este da prezit, ale najviac mi asi vadi to, ze moze skratit cyklus a sposobovat spinenie .. co su problemy ktore uz teraz riesim a nerada by som ich este zvacsila, to sa na sex mozem rovno vykaslat ked budem cely mesiac spinit a mat menzes kazdu chvilu
@meluela áno skúšala som, ale ten pocit že som plná niečoho (krému) počas styku to čvachtalo, tieklo prúdom, všade to bolo a hodiny potom to tieklo zo mňa .. nič príjemné 😂🥺a môj problém bol, že som často zabudla že 3-6 hodín alebo koľko to bolo, sa nesmieš umyť so šampónom..
španielske mušky si neskušala? Ja som raz vyskušala a chut som mala velku, po manželovi som doslova skočila.
Ahoj, u nás je to tak podobne ale priateľka má depresie na ktoré sa lieči. Si psychicky v poriadku? Nemáš úzkosti, depresie nejaké priblémy z ktorých si nervózna, v strese či rozhodená?
@sofiapp skús pozrieť antikoncepciu nuva ring, ja som musela vysadiť tabletky a prešla na túto mám ju na radu známej aj sestrička u gynekológa ju chválila.
@sofiapp ahoj.mozes mat problem s hormonami..predmenopauza..menopauza?ja som take nieco mala..a bola som v predmenopauze a rozhadzane hormony