Extra nízke libido

sofiapp
16. feb 2021

už asi 3 mesiace sa bijem s tým, že vôbec nemám chuť.. Na nič! Raz za 2-3 týždne sa prinútim ale inak mi sex ani nič nechýba.. snúbenec smutný, vždy si myslí že je chyba v ňom..
Ale mne príde že niečo nie je okej somnou..
Máte niektorá skúsenosti? Kde môže byť problém? Keď je úplne každý faktor vo vzťahu ok, deti nemáme.. čo robím zle? :(

ajka251
16. feb 2021

@sofiapp ahoj.mozes mat problem s hormonami..predmenopauza..menopauza?ja som take nieco mala..a bola som v predmenopauze a rozhadzane hormony

tanika
16. feb 2021

@ajka251 mozem sa spýtať čo ti pomohlo ??? Tiež mám riadne už rozhádzané hormóny .

lala123
16. feb 2021

@tanika neopytala si sa mna ale skúsila si pohár vínka , niečo na uvoľnenie ? V dobrom ro myslím , aby sa tu nepohorsovali, že ta navádzame na pitie ....ale niekedy hlavne po ťažkom dni to vie navodiť atmosféru ....vínko, sviečky, hudba

ajka251
17. feb 2021

@tanika nepomohlo nic 🙂 doktorka len tolko ze s tym musim zit..ani ziadne lieky neberiem

sofiapp
autor
17. feb 2021

@ajka251 antikoncepcia ?

jana005
17. feb 2021

@sofiapp ahoj, keď som mala dvadsať, brala som antikoncepciu, nemala som vôbec chuť na sex, tak som s tým po troch mesiacoch sekla a pomaličky sa to vrátilo do normálu.
Neberieš ju náhodou aj ty?

janickacrazy
17. feb 2021

@ajka251 tak to by som dr. vymenila, vždy sa dá niečo robiť s tým, sú aj prírodné lieky

sofiapp
autor
17. feb 2021

@jana005 práveže beriem :( som z toho už zúfalá. Deti nechcem, a ak náhodou tak až za pár rokov a jednoducho neviem čo do vtedy?

janickacrazy
17. feb 2021

@sofiapp tak skúste niečo iné, napr. kondómy alebo teliesko, lebo pri tabletkách som ani ja nemala chuť vôbec, muž bol zúfalý

sofiapp
autor
17. feb 2021

@janickacrazy rozmýšľam nad telieskom.. len neviem vraj to neskutočne bolí,.hlavne ženy čo deti nemajú ešte.. tak už fakt neviem. Ale za pokus to stojí

janickacrazy
17. feb 2021

@sofiapp neviem koľko máš rokov a akého máš partnera, ale dá sa fungovať aj na prerusovanom sexe, ale muž to musí vedieť, my tak fungujeme roky, inak to teliesko sa myslím veľmi neodporúča ženám ktoré ešte nerodili, ale skús to skonzultovat s lekárom, možno sa niečo zmenilo

meluela
17. feb 2021

@sofiapp Mne to tiez robila HAK .. aj problem s lubrikaciou. Skus vysadit a chranit sa inak. Kedze priatel je uz snubenec, nejaku mieru rizika otehotnenia si mozno mozte dovolit.
A to teliesko ak si das hormonalne, tak to mas to iste ako HAK, cize jedine tie nehormonalne.

jana005
17. feb 2021

@sofiapp my sme vtedy s priateľom používali kondómy, teraz už manželom.
Nikdy mu to nevadilo.
A pravdupovediac, aj keby mi z antiky nič nebolo, už by som ju nebrala z iných dôvodov.
Priateľ keď chce sexovať, nech si nasadí kondóm, prečo by sa stále mala obetovať len žena.
A urobí veľa aj pre tvoje zdravie

sofiapp
autor
17. feb 2021

@meluela dovoliť môžme,v podstate. Ale ja som karierista a neviem či deti vôbec chcem. Avšak sterilizácia mi príde byť príliš extrémne riešenie.. človek nikdy nevie.
@jana005 snúbenec by spravil všetko na svete pre mňa, podstúpil by aj vazektomiu ale ako vravím, príde mi to ako príliš veľký zásah.
Vzhľadom na to že za mesiac je svadba, nechcem a vlastným manželom používať kondóm.. :/ preto "trpím" túto antikoncepciu. Ale nie na úkor vzťahu, snažím sa hľadať iné riešenie..

meluela
17. feb 2021

@sofiapp skus este B vitamin, hlavne B12 a B6

sofiapp
autor
17. feb 2021

@meluela nechcem zakladať ďalšie zbytočné témy. Ale neviete o nejakej čerstvej kde sa diskutuje o teliesku bez obsahu hormónov ?

meluela
17. feb 2021

@sofiapp pozerala som tie temy nedavno, lebo tiez zvazujem kedze uz nie som v situacii ze by som si mohla v pohode dovolit otehotniet. Moc info som nenasla. Neviem ani kolko ta cela sranda stoji a asi by som sa ani nedostala nenapadne 2x ku gynekologovi, max 1x preventivka sa da bez dalsich vysvetlovani. Co ma odradza, je ze v malom % pripadov to moze perforovat maternicu, ze moze zadvadzat ta snurka ci drotik ci co to trci z krcku partnerovi (da sa skratit) .. co sa este da prezit, ale najviac mi asi vadi to, ze moze skratit cyklus a sposobovat spinenie .. co su problemy ktore uz teraz riesim a nerada by som ich este zvacsila, to sa na sex mozem rovno vykaslat ked budem cely mesiac spinit a mat menzes kazdu chvilu

sofiapp
autor
17. feb 2021

@meluela veru.. ja mám spinenie od 7 dňa cyklu až po menzes a je to teda otras.. ale tá nádej že môžem žiť pokojne, bez zničeného libida, suchosti a hrozných nálad.

meluela
17. feb 2021

@sofiapp pozri este pharmatex .. sice tiez ma svoje muchy (neskusala som este) ale mozno niekomu vyhovuje a vraj je spolahlivy (ja som ho chcela skor v kombinacii s kondomami)

sofiapp
autor
17. feb 2021

@meluela áno skúšala som, ale ten pocit že som plná niečoho (krému) počas styku to čvachtalo, tieklo prúdom, všade to bolo a hodiny potom to tieklo zo mňa .. nič príjemné 😂🥺a môj problém bol, že som často zabudla že 3-6 hodín alebo koľko to bolo, sa nesmieš umyť so šampónom..

meluela
17. feb 2021

@sofiapp tu aj tie tabletky, to mi pripada znesitelnejsie nez krem .. ale ano, mysliet na to, nepouzivat mydlo .. dost otrava ...

mareri
17. feb 2021

španielske mušky si neskušala? Ja som raz vyskušala a chut som mala velku, po manželovi som doslova skočila.

sofiapp
autor
17. feb 2021

@mareri nie ani neviem čo to je 😯

alegz17
19. feb 2021

Ahoj, u nás je to tak podobne ale priateľka má depresie na ktoré sa lieči. Si psychicky v poriadku? Nemáš úzkosti, depresie nejaké priblémy z ktorých si nervózna, v strese či rozhodená?

sofiapp
autor
19. feb 2021

@alegz17 blíži sa svadba, a ja to veľmi stresovo prežívam.. možno aj tam bude chyba

mareri
20. feb 2021

@sofiapp je topotravinovy doplnok na podporu sexualnej tužby. Existuju rozne prichute a zabera pomerne rychle . Su to kvapky a možu ich brať ženy i muži . Už som ich parkrat použila i ja 🙂

petusha253
20. feb 2021

@sofiapp skús pozrieť antikoncepciu nuva ring, ja som musela vysadiť tabletky a prešla na túto mám ju na radu známej aj sestrička u gynekológa ju chválila.

nihena
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nihena
4. máj 2021

@sofiapp nepises svoj vek.. moze sa jednat o predcasnu menopauzu mne zacala v ca 36

kvevka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz