Existujú normálni muži?

28. júl 2022

Mala som len muzov,co ma najskor na rukach nosili z potom ublizovali (nie fyzicky nastastie).Teraz mam priatela uz dlhsiu dobu, som uz skepticka a hoci som vcelku spokojna s nim,mam stale na mysli,ze vsetci su rovnaki.Neviem,ci zacnem verit muzom.

petamich
28. júl 2022

neviem co povazujes za normalneho manzela ale ten moj sa mi zda celkom v poriadku 🤷‍♀️

autor
28. júl 2022

@petamich No ved potom zrejme bude.🙂Asi som si vyberala len sebeckych,s narcistickymi sklonmi.Asi ta nejak.

kittykat22
28. júl 2022

vediet dobre fungovat vo vztahu je umenie. Treba to riesit - neustale dokola. Treba sa rozpravat o problemoch, rozpoznat co je za hranicou normalnosti, treba vediet kedy odist a kedy zostat. Ak mas pochybnnosti o tom, ako vedies vztahy, o svojom vybere a o tom, ci to co prezivas je v poriadku, tak si najdi dobreho psychologa a dohodni si stretnutia. Nech ti poklada otazky a ty sama v sebe najdes odpovede. Ale valna vacsina vztahov po rokoch stroskota. Velmi malo zostane a tych co zostane urcite nie je kazdy jeden stastny.

casavina
28. júl 2022

S mojím mužom sa vieme spolu smiať a dlho rozprávať aj po 20tich rokoch 🙂

zuzinka888
28. júl 2022

@petamich Moja babka vzdy hovorievala:" Nikdy sa nechval svojim manzelom inej žene/kamaratke/ mohla by ho potom chciet"🙊. Autorka - drzim✊ aby si nasla toho praveho takeho co bude vyrobeny pre teba. Maj otvorene♥️a👁👁 a poriadne sa okolo poobzeraj mozno aj on hlada teba a motka sa okolo. Nikdy nieje neskoro. A kto hlada najde.

autor
28. júl 2022

@kittykat22 hmmm,prave uz som si ho aj nasla toho psychologa.Z inych dovodov,no mydlim,ze budeme preberat aj toto.Vdaka za odpoved.🙂

autor
28. júl 2022

@casavina uzasne,prajem Vam to a dobre sa to cita.🙂

casavina
28. júl 2022

Ďakujem, držím palce 🙂 a veľa šťastia 🍀 nech nájdeš to, po čom túžiš ❤️

autor
28. júl 2022

@zuzinka888 Vdaka za povzbudenie.Vdaka za odpoved.🙂

autor
28. júl 2022

@casavina Dakujem🙂

petamich
28. júl 2022

@zuzinka888 nieco na tom bude 😂 idem rychlo zalozit temu, kde sa na neho postazujem, lebo zasa pana dokonaleho doma nemam 😵‍💫

autor
28. júl 2022

@petamich 😄

petamich
28. júl 2022

a autorka ja ti velmi prajem, aby si nasla takeho, ktoremu sa verit oplati a ktory ti vynahradi tych zabiakov, co sa nepremenili na princov 🤞🏻🍀

autor
28. júl 2022

@petamich Dakujem.🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
casavina
29. júl 2022

@elizabet173 ďakujeme 😘

hipuska
29. júl 2022

Vies, v prvom rade sa treba zamyslieť nad sebou. Pretože vzťah s násilným mužom/manipulátorom/narcistom je vzťah, kde je vystupujú dvaja: narcista+obeť. Nie každá žena dokáže byť v pozícii obete. A takýto vzťah hneď ukončí. Takže sa skús pozrieť, z čoho pramení u teba, že sa dokážeš do role obete dostať. Tento nový vôbec taky nemusí byť. Stačí sa pozrieť ako sa správa k vlastným rodičom/ matke

888elizabeth
29. júl 2022

Partnerský vzťah je vždy odrazom dvoch ľudí. Pritiahneš si násilníka, pretože v určitých oblastiach pôsoobíš ako rola obete. Budujte seba žienky a potom budete priťahovať kvalitného muža. Zaujímajte sa o potreby mužov a rozprávajte o tých svojich. Žiadna z nás nechce toho "dobrého chlapca", chceme riadneho muža, ale zároveň tak, aby si uvedomoval naše hodnoty.

hankm
29. júl 2022

@autorka preco sa snazis sugestivne podsuvat narativ “nenormalnosti” muzov? Kedze sama hned definujes, ze tvoj subjektivy pohlad je ovplyvneny TVOJIM dobrovolnym vyberim patologickych partnerov. V podstate sa snazis urobit zo seba obet. Co nie si, tvoje rozhodnutia neboli vynutene. Tvoj terajsi vztah ta nudi, nepocitujes v nom vzrusenie ako v tych patologickych, vybicovane pozitivne a negativne emocie. a preto si hladas dovod, racionalizaciu v tom, ze “nevies ci dokazes verit muzom”. Toto nie je problem normalnosti/nenormalnosti muzov, to je tvoj interny problem. Nauc sa aj spravne formulovat svoje myslienky, pretoze aj to ta asi privadza do tychto problemov. Ked nevies naformulovat problem, nikdy ho nevyriesis.

autor
29. júl 2022

@hankm Ano,je to moj vyber.Viem.Cize zmenit seba?Ja mam nifkde v hardveri,ze su vsetci rovnaki ako keby.

katka700
29. júl 2022

Ak ti vzťahy nevyšli, môžno je to tým, že priťahujes určité typy a psychoterapia by mohla pomôcť. A možno si mala jednoducho smolu. Tak ako niekto náhodou hodí 3 šestky za sebou, náhodou si natrafila na debilov.

hankm
29. júl 2022

@autorka to myslis naozaj vazne, ze ci sa mas zmenit ty? Jasne, ze ano. Uz len, ze sa mas tym zamyslas, ze nebodaj ty, je uplny red fleg. Ty sa stale stavias do role obete. Nemyslim, ze toto si schopna zvladnut sama, psycholog, ako uz spominali predrecnicky. Kolko mas rokov? Mne prides ako pomerne nevyzreta. Nie, nie su. Teba imponuju rovnake typi a tym padom im davas priestor aby ta ulovili. Pravdepodobne su to extrovertne, zovialne typy, ktori su emocni a tie emocie ti aj davaju, no hyperbolizovana emocionalita ma nie len pizitivny aj negativny protipol.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brembo
29. júl 2022

Otázne je,koho považuješ za normálneho muža,teda čo by mal spľňať.

autor
29. júl 2022

@katka700 jasne,k tej psychologicke idem