Existujú ešte introvertní chlapi?

10. jún 2022

ahojte, existujú ešte chlapi introverti? našli ste si takých? ja stretávam skôr samých extrovertov a k mojej dosť introvertnej povahe sa nehodíme, nakoniec prídeme na to, že si nepasujeme :( naposledy mi bolo povedané, že som dosť tichá. nebavia ma nejaké posedenia s druhými ľuďmi, s kamarátmi, najradšej by som bola s partnerom sama. a bola by som veľmi rada, ak by to aj on tak cítil. zatiaľ som mala partnerov extrovertov a prestávam mať nádej, že by sa našiel niekto, kto by sa hodil k mojej povahe. :(

petamich
10. jún 2022

ale iste existuju 🙂 v IT sfere by som hladala, plny office introvertov mame - kupodivu dost z nich ma partnerky ich pravy opak (napr. aj moj manzel, ktory je kolega)

yvanielka
10. jún 2022

Môžem ti dohodiť brata 🙂 hľadaj v IT sfére

loliki
10. jún 2022

Samozrejme, že sú. Ale ako budete komunikovať? To budete mať tichú domácnosť stále?

kluska
10. jún 2022

no podla mna je tu jeden velky hacik, introverti su vacsinou baleni a extroverti balia, takze ak hladas introverta, tak ten za tebou nepride, budes ho musiet zbalit :D

emm_i
10. jún 2022

Rada by som sa s tebou vymenila. Ja som ukecaná, to vyžaduje aj moje povolanie (učiteľ) a na mňa sa lepia samí introverti. A presne hlavne ITčkari... už keď počujem IT-čkar, už viem, že to zle :D neviem byť s takým mužom, a nechápem, prečo sa na mňa lepia iba takí :/

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
skjatqo
10. jún 2022

A to ich kde hľadáte? Introvertov je kopec. Len...logicky... baliť baby na diskotéku asi nepôjdu. Treba ísť na nejaké podujatie typu LBW https://linuxbierwanderung.com/ alebo konferencie v oblasti IT.
Alebo sa poobzerať po odborníkovi z oblasti prírodných vied. Podľa toho čo si predstavujete.

viestta
10. jún 2022

Introvert sedia doma, takých stretnúť tazko

autor
10. jún 2022

neviem, čo je potom dobre. mám už 33 rokov, teraz som po rozchode, partner bol dosť extrovert, rád sa stretával s kamarátmi, rôzne grilovačky, posedenia atď a mňa to nebaví, ja v tom nič nevidím, mne sa veľmi nechce rozprávať, nechce sa mi niekomu niečo rozprávať a popravde ma ani nebaví počúvať hocijaké kecy. ja som sa najradšej rozprávala s ním, rada počúvala jeho. ja to mám od malička tak, že mi stačila jedna dobrá kamarátka a ona si nakoniec našla ešte nejaké ďalšie do partie a mňa to už vtedy mrzelo, že si nestačíme len my dve. celý život to tak mám a vždy natrafím na extroverta, ale ako hovoríte, introvert ma asi sám nezbalí :(

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
10. jún 2022

@mb2021 tak aj ja som chodila, ale prestalo ma to baviť.

kluska
10. jún 2022

a co tak najst niekoho na nete hm?

mikadooo
10. jún 2022

Mám jedného doma. Existujú, potvrdzujem.

autor
10. jún 2022

@kluska ale kde?

sante81
10. jún 2022

Ja som dosť introvertne ladená a teda chlap mi nejako ku šťastiu nechýba 😉

loliki
10. jún 2022

No, veď už tu napísali. sedia doma za počítačom. A asi nie na MK. Možno sú to tí gaučoví manželia, na ktorých tu zopár žien nadáva.

autor
10. jún 2022

@sante81 koľko máš rokov, ak sa smiem spýtať? a ako sa prejavuje introvert u teba? tiež nerada chodíš medzi ľudí, hoci aj kamarátov, keď ich je viacero a celkovo ťa vyčerpávajú rozhovory?

buberova
10. jún 2022

Existujú, doma mám jedného.. teda doma sme dvaja introverti 😅😅

jakoma
10. jún 2022

@emm_i pracujem v it sfere a velmi vela kolegov ma za manzelku ucitelku:D pritahuje ich, ze je ina ako oni:D (ja mam neiteckara za muza)

emm_i
10. jún 2022

@jakoma a to by som si priala extroverta, ktorému sa ústa nezatvoria, ale takí sú najčastejšie moji kamaráti a do vzťahu ma nechcú (preferujú tichšie)... za to ITčkar, ten by mi aj modré z neba zniesol :D

sante81
10. jún 2022

41 🙏 odžite na 3 životy 😉 a väčšinou si pritiahnem nejakeho imbecila , takže som spokojná sama večer ,keď som stihla všetko na 210%😁

pukina
10. jún 2022

@loliki to ze je niekto introvert neznamena, ze je cely cas ticho, praveze introverti, ked niekomu plne doveruju a citia sa komfortne v niekoho pritomnosti, usta sa mu nemusia zavriet a moze posobit ako totalny extrovert. My sme s muzom obaja taki. V spolocnosti sme utiahnuti, vela toho nenahovorime, ale doma alebo medzi "svojimi" sme uplne v pohode. Neviem preco stale prevlada tento trend ze su introverti nevyhnutne vsade ticho a hanblivi. Len si k telu nepustime kazdeho cloveka 🙃

vilma7
10. jún 2022

Áno , môj manžel a švagor 🤪

ummimaryam
10. jún 2022

Ťažko nájsť v dnešnej dobe, ľudia sú nútení byť extroverti. Ja som introvert, muž je tak pol na pol, ale často mi hovorí že som tichá a mala by som viac rozprávať. No neviem, introverti to majú ťažké v dnešnej dobe. Ja vôbec nechodím na grilovačky a party a podobne veci, radšej do knižnice a do prírody ...😊 Skôr ma štve že sa ťažko hľadajú kamarátky keďže väčšina žien je extrovertná.

vilma7
10. jún 2022

@pukina môžem len potvrdiť môj manžel introvert je doma ten ktorému ide hlavne pusa. Akonáhle niekoho bližšie spozná, vie o čom sa s dotyčným rozprávať.

A áno zbalila.som ho ja (ale raz sa.prekonal a aj on zbalil kolegyňu v práci - ešte pred naším vzťahom), cez internet. Nie je IT.

Jaho brat je tiež introvert, slobodný 48 ročný a predstavte si, že učiteľ na VŠ.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
travelllerka
10. jún 2022

Ja mam doma introverta, prvý krok som spravila ja, zavolala som ho kamarátsky von. Ja som extrovert. Inak tiež bol dakedy it-ckar 🙂 myslím, že ho veľa žien prehliadalo celé roky, ich škoda 🙂

zorana999
10. jún 2022

Jasneee, že existujú. Ale zbalila som ho ja 🙂. Môj chlap nemá žiadnych kamarátov... Za tri roky sa stretne s jedným raz aj to na hodinu 😄. Vie, že najlepšie je s nikým si nič nezačínat..ze rodina je number one. To si treba pestovať a hyckat. Ale ako ti tu už písali - takého si musíš zbaliť sama. Bol hanblivý, ani nechápal ako o neho môžem mať záujem (tak mi to prišlo) - pritom bol sexi. Dokonca v praci je výraznou autoritou. Avšak inak - introvert 🙂

syslik81
10. jún 2022

moj priatel 😀 ja som uplny opak jeho a niekedy je to na zabitie ... ale on je tak strasne divny az je zlaty a pre mna iny ako ty pred nim a vyzva pre mna 😀

hruska91
10. jún 2022

Áno existujú na výške na technike sú ich cele ročníky vid môj muž. Ale aj ja som introvertna čiže mi to vôbec nevadí. Horšie to majú deti ktoré potom tu introvertnost schytali na 100% 🙈