Ahojte,mám takú malú dilemu. Poznám 2 mužov. Jeden je úžasný , cítim sa pri ňom veľmi dobre,mám dokonca pocit,že ho lubim ,len nemá až tak veľké prirodzenie a je pevnejší, čo si myslím,že by bol problém v posteli. 2. Chalan je chudší ale nie úplne a v posteli to vie lepšie ako 1. Ale nespráva sa ku mne tak,ako by som chcela no ten 1. Sa ku mne správa úžasne. Ani s jedným nechodím,a som zmätená... Zistujem,že dobrý muži majú malé prirodzenie a to ma nevie veľmi neuspokojiť... Zlí chalani majú veľké prirodzenie a sú dobrí v posteli,no využívajú ženy ,teda ktoré sa dajú a nechcú vzťah a dlho im trvá kým sa usadia,všetko je im ukradnuté alebo prvoradé ako ženy,ktoré by ich chceli a mňa to mrzí ... Možno som ešte nedospela k tomu,aby som pochopila že ten sex nie je tak podstatný,ja to vlastne viem,len som mladá a dobrý a kvalitný sex som ešte nikdy nemala kým som sa nevyspala s chalanom ktorý viac pracuje a nezaujíma sa tak o mna a ja nwm co si mam o tom myslieť. A verte mi ze s nim komunikácia nepomáha. Myslíte si,že existuje na svete alebo na Slovensku muž,ktorý by bol aj dobrý v posteli a aj by ma úprimne lubil a bol by pre mna dokonalý s pár nedokonalostami ?
Sex je podstatný.. a chémia , nie penis.
Nehovorím že máš spadnúť na kolena keď ma niekto 5cm , ale dojdeš na to že veľké veľké penisy sú niekedy vážne na škodu. Z týchto dvoch ti neodporúčam ani jedného. Hľadaj ďalej ;)
gratulujem, rozdelit ludi na dobrych a zlych podla velkosti nejakej casti tela, to sa este hadam ani americkym vedcom nepodarilo 😀
No, zeny ducha mdleho, musia chlapov rozlisovat len podla velkosti penisu😉
@olivka0216 S kolkymi mužmi si spala, ked vies s istotou urcit takuto presvedcivu teoriu o majiteloch malych a velkych penisov😅. Co ti poviem, chod teda tou strednou cestou…
@olivka0216 vyvediem ta z omylu, môj muž má veľké prirodzenie, je dobrý a požiadal ma o ruku v 19 rokoch po 10 mesiacoch randenia :D
Poskusaj este viac chlapov, lebo dvaja su statisticky bezvyznamna vzorka
@evkao prepáčte, nechcela som, aby to tak vyznelo, len ja mám takú skusenosť... Nehadzem všetkých do 1 vreca.
Ako prvé ti poradím nespať s každým čo sa na teba usmeje. Potom by si tých zlých rozlíšila ešte pred videním obsahu treniek a takéto hlúposti by ti ani nenapadli.
Ani s jednym nechodis tak Neni moc co riesit Ved obaja ta maju len na sex. Jediny rozdiel je ze ten 1 je k tebe milsi ako ten 2. V podstate ale obaja na teba mimo postel kaslu. Najdi si c3. ( idealne sa na 1a2 vykasli)
@olivka0216 to čo riešiš je úplna hlúposť. Si určite veľmi mladá, užívaj si život a keď príde ten pravý tak ver, že aj sex aj všetko bude vyhovyjuce 😄
Keď ťa nevie neuspokojiť, tak to je vlastne super, nie?
moze z toho byt jedna velka stastna rodina 😁
Zistujem,že dobrý muži majú malé prirodzenie a to ma nevie veľmi neuspokojiť...precitaj si po sebe, co píšeš
@janinka007 ale ja som to čítala niekoľko krát lenže som to písala na telefóne kde sa mi to nevedelo celé zobraziť... Malo tam byť „A to ma nevie veľmi USPOKOJIŤ."
@januska12323 nespim s každým ktorý sa na mňa usmeje 😉s 1. Som spala a 2. Som ešte vtedy nepoznala,ale zistila som,že to medzi nami nefunguje ... Sme kamaráti keďže si veľmi dobre rozumieme...
@h2 USPOKOJIŤ TAM MALO BYŤ NO NWM TO UŽ OPRAVIŤ.
@olivka0216 Ako si sa pekne opýtala, či existuje na svete aspoň jeden, ktorý by ťa ľúbil a bol pre teba dokonalý. Musíš byt ešte mladučká. To práve všetci na svete hľadajú. A keďže sme nevymreli tak asi aj nachádzajú. To tvoe uspokojenie túžby nezávisí len od neho ale aj od teba. Nauč sa milovať, nie len byt milovaná a nauč sa sexovať nie len byt sexovaná. Chcem tým povedať, že dobrý pocit z lásky a sexu si do veľkej miery vieš vytvoriť sama. Ale ak sú tvoji kamaráti nemehlá a nie si s nimi spooojna tak hľadaj ďalej. Ked odmietnes dvoch ešte to neznamená že je chyba v tebe. Ak odmietneš piatich a iné si s nimi rozumejú, tak môže byt chyba v tebe. Čo na tých tvojich mušketieroch hovoria iné baby?
@dskjhfdlkdjhl ducha mdleho🙂 Super ,diky za pobavenie🙂
@olivka0216 mat paralelne dvoch len na sex ty budes nejaka lahsia. Tomu tretiemu ked ho najdes to radsej nehovor ak to s nim budes mysliet vazne. 🙂😉
@olivka0216 Tak keď už máš takú rozgajdanú vagínu, ťažko ťa uspokojí priemerný penis.
Ano su
@liljana alebo mozes skusat az kym nenajdes takeho, to ti uplne vyhovuje v partnerstve a splni vsetky tvoje sny aj v sexe 😉 ked si to spatne premietnem, ze pri prvom som si myslela, ze je to ok a co mam teraz 😅 rozhodne nic nelutujem
Cele tvoje zistenia su len uvahu bez stipky vaznosti. Ako podla mna ani jeden z nich nie je tak uplne podla tvojich predstav, tak je to asi jedno, len tahat sa s dvoma naraz, ako tak to veru nie je bohvie co
@olivka0216 pouzi ochranu, najlepsie tabletky aj kondom.
Robite si tu z nej srandu, akoby kazda žena cely život čakala na muža s malym penisom, aby si ho mohla zobrat. a ked to muz s nim nevie v posteli, lebo ide jak robot, tak už je žena na vine, lebo ma velku..no autorka tuto z 10 odpovedi 9 je hluposť a tu jednu si najdi, čo ti da svetlo na cestu
Hod si korunou. Ked to tahas naraz s dvoma, tak naozaj len vylosovat