Existuje muž, ktorý je dobrý v posteli a dokáže úprimne ľúbiť?

olivka0216
5. dec 2022

Ahojte,mám takú malú dilemu. Poznám 2 mužov. Jeden je úžasný , cítim sa pri ňom veľmi dobre,mám dokonca pocit,že ho lubim ,len nemá až tak veľké prirodzenie a je pevnejší, čo si myslím,že by bol problém v posteli. 2. Chalan je chudší ale nie úplne a v posteli to vie lepšie ako 1. Ale nespráva sa ku mne tak,ako by som chcela no ten 1. Sa ku mne správa úžasne. Ani s jedným nechodím,a som zmätená... Zistujem,že dobrý muži majú malé prirodzenie a to ma nevie veľmi neuspokojiť... Zlí chalani majú veľké prirodzenie a sú dobrí v posteli,no využívajú ženy ,teda ktoré sa dajú a nechcú vzťah a dlho im trvá kým sa usadia,všetko je im ukradnuté alebo prvoradé ako ženy,ktoré by ich chceli a mňa to mrzí ... Možno som ešte nedospela k tomu,aby som pochopila že ten sex nie je tak podstatný,ja to vlastne viem,len som mladá a dobrý a kvalitný sex som ešte nikdy nemala kým som sa nevyspala s chalanom ktorý viac pracuje a nezaujíma sa tak o mna a ja nwm co si mam o tom myslieť. A verte mi ze s nim komunikácia nepomáha. Myslíte si,že existuje na svete alebo na Slovensku muž,ktorý by bol aj dobrý v posteli a aj by ma úprimne lubil a bol by pre mna dokonalý s pár nedokonalostami ?

viestta
5. dec 2022

Hod si korunou. Ked to tahas naraz s dvoma, tak naozaj len vylosovat

aylinn
5. dec 2022

Sex je podstatný.. a chémia , nie penis.
Nehovorím že máš spadnúť na kolena keď ma niekto 5cm , ale dojdeš na to že veľké veľké penisy sú niekedy vážne na škodu. Z týchto dvoch ti neodporúčam ani jedného. Hľadaj ďalej ;)

evkao
5. dec 2022

gratulujem, rozdelit ludi na dobrych a zlych podla velkosti nejakej casti tela, to sa este hadam ani americkym vedcom nepodarilo 😀

dskjhfdlkdjhl
5. dec 2022

No, zeny ducha mdleho, musia chlapov rozlisovat len podla velkosti penisu😉

whatever1
5. dec 2022

@olivka0216 S kolkymi mužmi si spala, ked vies s istotou urcit takuto presvedcivu teoriu o majiteloch malych a velkych penisov😅. Co ti poviem, chod teda tou strednou cestou…

juliasb
5. dec 2022

@olivka0216 vyvediem ta z omylu, môj muž má veľké prirodzenie, je dobrý a požiadal ma o ruku v 19 rokoch po 10 mesiacoch randenia :D

soldi
5. dec 2022

Poskusaj este viac chlapov, lebo dvaja su statisticky bezvyznamna vzorka

olivka0216
autor
5. dec 2022

@evkao prepáčte, nechcela som, aby to tak vyznelo, len ja mám takú skusenosť... Nehadzem všetkých do 1 vreca.

januska12323
5. dec 2022

Ako prvé ti poradím nespať s každým čo sa na teba usmeje. Potom by si tých zlých rozlíšila ešte pred videním obsahu treniek a takéto hlúposti by ti ani nenapadli.

miadi
5. dec 2022

Ani s jednym nechodis tak Neni moc co riesit Ved obaja ta maju len na sex. Jediny rozdiel je ze ten 1 je k tebe milsi ako ten 2. V podstate ale obaja na teba mimo postel kaslu. Najdi si c3. ( idealne sa na 1a2 vykasli)

nikpa
5. dec 2022

@olivka0216 to čo riešiš je úplna hlúposť. Si určite veľmi mladá, užívaj si život a keď príde ten pravý tak ver, že aj sex aj všetko bude vyhovyjuce 😄

h2
5. dec 2022

Keď ťa nevie neuspokojiť, tak to je vlastne super, nie?

denden77
5. dec 2022

moze z toho byt jedna velka stastna rodina 😁

janinka007
5. dec 2022

Zistujem,že dobrý muži majú malé prirodzenie a to ma nevie veľmi neuspokojiť...precitaj si po sebe, co píšeš

olivka0216
autor
5. dec 2022

@janinka007 ale ja som to čítala niekoľko krát lenže som to písala na telefóne kde sa mi to nevedelo celé zobraziť... Malo tam byť „A to ma nevie veľmi USPOKOJIŤ."

olivka0216
autor
5. dec 2022

@januska12323 nespim s každým ktorý sa na mňa usmeje 😉s 1. Som spala a 2. Som ešte vtedy nepoznala,ale zistila som,že to medzi nami nefunguje ... Sme kamaráti keďže si veľmi dobre rozumieme...

olivka0216
autor
5. dec 2022

@h2 USPOKOJIŤ TAM MALO BYŤ NO NWM TO UŽ OPRAVIŤ.

slovakboy
5. dec 2022

@olivka0216 Ako si sa pekne opýtala, či existuje na svete aspoň jeden, ktorý by ťa ľúbil a bol pre teba dokonalý. Musíš byt ešte mladučká. To práve všetci na svete hľadajú. A keďže sme nevymreli tak asi aj nachádzajú. To tvoe uspokojenie túžby nezávisí len od neho ale aj od teba. Nauč sa milovať, nie len byt milovaná a nauč sa sexovať nie len byt sexovaná. Chcem tým povedať, že dobrý pocit z lásky a sexu si do veľkej miery vieš vytvoriť sama. Ale ak sú tvoji kamaráti nemehlá a nie si s nimi spooojna tak hľadaj ďalej. Ked odmietnes dvoch ešte to neznamená že je chyba v tebe. Ak odmietneš piatich a iné si s nimi rozumejú, tak môže byt chyba v tebe. Čo na tých tvojich mušketieroch hovoria iné baby?

lasoli
6. dec 2022

@dskjhfdlkdjhl ducha mdleho🙂 Super ,diky za pobavenie🙂

liljana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
catch22a
6. dec 2022
sergejj
6. dec 2022

@olivka0216 mat paralelne dvoch len na sex ty budes nejaka lahsia. Tomu tretiemu ked ho najdes to radsej nehovor ak to s nim budes mysliet vazne. 🙂😉

ravador
6. dec 2022

@olivka0216 Tak keď už máš takú rozgajdanú vagínu, ťažko ťa uspokojí priemerný penis.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivik4
6. dec 2022

Ano su

maranta_leuconeura
6. dec 2022

@liljana alebo mozes skusat az kym nenajdes takeho, to ti uplne vyhovuje v partnerstve a splni vsetky tvoje sny aj v sexe 😉 ked si to spatne premietnem, ze pri prvom som si myslela, ze je to ok a co mam teraz 😅 rozhodne nic nelutujem

cajchana
6. dec 2022

Cele tvoje zistenia su len uvahu bez stipky vaznosti. Ako podla mna ani jeden z nich nie je tak uplne podla tvojich predstav, tak je to asi jedno, len tahat sa s dvoma naraz, ako tak to veru nie je bohvie co

babulkomale
6. dec 2022

@olivka0216 pouzi ochranu, najlepsie tabletky aj kondom.

karolinakr
6. dec 2022

Robite si tu z nej srandu, akoby kazda žena cely život čakala na muža s malym penisom, aby si ho mohla zobrat. a ked to muz s nim nevie v posteli, lebo ide jak robot, tak už je žena na vine, lebo ma velku..no autorka tuto z 10 odpovedi 9 je hluposť a tu jednu si najdi, čo ti da svetlo na cestu

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz