Prosím o tip na vianočný eroticky darček pre priateľa, bud niečo čisto pre neho alebo niečo pre pary. Za každý tip ďakujem.🤣❤
@veronikalubko poprosím správu 🙈😁 ak su dobre recenzie 😅
@natala23 máš to mat 🤭😄🤝🏻
@veronikalubko môžeš napísať verejné, nech všetky vieme. Ale myslela som skôr nejaké vibrujuce 🤣
Nechcem propagovať predaj ten je tu zakázaný okrem skupín a bazára takže tak 🤭😄😄😄😄 tak vibrujuce pre chlapa to veru neviem 🤣🤣🤣 A ci sa chce o teba deliť s vibrujucou hračkou si najprv zisti 😄😄nech nežiarli 🤭🤣🤣🤣
Erotický adventný kalendár 😀. Každý si tam nájde to svoje. Pre páry,pre muža, pre ženu 😀😀😀
@veronikalubko tiež ma potešia nejaké recenzie, diky moc 😉
my toho mame vela, ale bajciac sa muzovi paci klasicke masturbacne vajicko (masturbation egg). Ziadne tie vychytavky vibrovacie sa mu nepacia. Vraj egg je najviac podobne realite. Je ich vela druhov. A ak pre pary, tak zalezi, co chcere skusat. Moze sa mu pacit sexi oblecko, sexi analny sperk, vibrator na double penetration, alebo mozno nieco s bdsm 🤷♀️ Odporucam pre celom fajn prehlad navstivit aliexpress, dat vyhladat sex toy for him or couple a ides. Tam je toho milion. A odkial to potom objednas, je na tebe. Mne sa paci stranka ruzovyslon alebo isexshop. Obe fajne komunikuju a no problem.
Spoločenská hra erotická😄 ak máš záujem nejaké mam napíš mi 😄😄😄